5 frasa anjeun kedah nyarios ka murangkalih anjeun

Ari bapa

Nalika ngeunaan ngabina budak, kecap-kecap penting sapertos perasaan anjeun nyalira. Seueur kolot anu nunjukkeun kanyaah atanapi kaasih anu hébat ka murangkalihna, tapi henteu tiasa ngungkapkeun anu sami sareng frasa atanapi kecap.

Upami anjeun bapak atanapi indung, penting anjeun terang yén frasa konci nalika ngadidik murangkalih na Éta sababna naha saé anjeun terang kumaha pikeun nganyatakeun ku kecap naon anu anjeun leres-leres raoskeun pikeun budak leutik.

Pentingna frasa dina atikan barudak

Terang sepanjang waktos naon anu anjeun carioskeun ka murangkalih anjeun. Frasa langkung penting tibatan panginten panginten mimitina. Nanging, kurangna waktos sareng tingkat kahirupan anu gancang pisan anu dipimilik ku kolot, hartosna frasa atanapi kecap ieu boro-boro gaduh muatan émosional atanapi jinis pesen pédah pikeun anu alit.

Pendidikan anu saé dimimitian iraha waé, tina kecap-kecap anu dianggo ku sepuh nalika nyarios ka budakna. Frasa anu cocog mangrupikeun konci nalika ngeunaan nguatkeun harga diri sareng motivasi anak.

Patalina frasa sareng harga diri dina barudak

Salah sahiji masalah hébat anu seueur barudak ayeuna, Éta diwangun ku kurangna harga diri cukup dibuktikeun sareng penting. Ieu tiasa direngsekeun ku rangkay frasa atanapi kecap anu ngabantosan memotivasi budak leutik.

Éta henteu sami pikeun ngadidik murangkalih dina dasar frasa anu bermakna, resep atanapi raoseun tibatan ngalakukeunana dina dasar penghinaan sareng ngagorowok. Dina kasus anu pertama, harga diri dikuatkeun sareng dina kasus anu kadua budakna bakal ngalaman kurangna harga diri anu cukup jelas tur jelas.

Komunikasi kulawarga

Frasa anu sakuduna anjeun nyarios ka murangkalih anjeun

Tujuan tina jinis ieu frasa henteu sanés nyaéta pikeun memotivasi sareng masihan kaamanan pikeun murangkalih nyalira. Entong kaleungitan jéntré tina lima frasa anu anjeun kedah nyarios ka murangkalih anjeun sacara rutin:

  • Abdi percanten ka anjeun. Frasa ieu penting nalika ngagaduhan budak leutik pikeun ngagaduhan kapercayaan diri anu hébat. Kaamanan anu alit tiasa kahontal tiasa ngajantenkeun seueur tujuan anu parantos ditangtukeun.
  • Abdi ngartos anjeun sareng kuring ngartos anjeun. Nempatkeun diri anjeun dina sapatu budak penting nalika ngartos ngeunaan éta sareng pikeun budak leutik tiasa ngarengsekeun masalah anu béda-béda anu anjeun hadapi.
  • Abdi reueus ka anjeun. Upami murangkalih ngaraos yén kolotna aya di sisina sareng senang ku naon anu dilakukeun, harga diri sareng kapercayaan bakal nguatkeun dina sagala aspek. Teu aya kabagjaan anu langkung ageung pikeun budak tibatan ningali kumaha kareueus kolotna ka anjeunna.
  • Teu aya kajadian sareng cobian deui. Hatur nuhun kana kalimat ieu, budak janten langkung motivasi sareng copes tanpa aya masalah naon waé jinis musibah anu tiasa timbul.
  • Anjeun tiasa ngalaksanakeun naon anu anjeun pikahoyong. Henteu saé nempatkeun halangan pikeun barudak. Penting pikeun motivasi aranjeunna sabisa-bisa supados aranjeunna tiasa ngahontal sagala rupa tujuan dina kahirupan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.