4 trik pikeun nyetrika langkung gancang sareng langkung gampang

beusi leuwih gancang

Milarian cara anu panggancangna sareng panggampangna pikeun nyetrika mangrupikeun salah sahiji maksim sadaya jalma anu milari ngahémat waktos tanpa nyerah ngagem baju anu sok digosok. Nyetrika mangrupikeun salah sahiji tugas anu paling dibenci, anu paling dihindari sareng anu paling digarap pikeun ngirangan panggunaanana. Sarta sanajan aya loba garments jeung bahan anu kasampak alus tanpa ironing, kaleresan aya kénéh garments nu teu bisa balik tanpa ironing.

Ayeuna, éta jam-jam nyetrika dimana alatna dialirkeun unggal baju atanapi barang-barang rumah tangga ditinggalkeun. Teu perlu, untungna unggal waktos home linen dijieun na garments dina serat nu teu perlu ironing. Anjeun ngan butuh sababaraha trik salila laundry jeung anjeun bakal boga baju siap tur sampurna dina waktu teuing kirang.

Trik pikeun nyetrika langkung gancang

Konci utama nyaéta dina cara nyuci, sabab ku sababaraha trik saderhana anjeun bakal siap baju sacara praktis. Anjeun ngan ukur kedah nyetrika barang-barang anu paling diperyogikeun, sapertos kaos sareng blus, rok sareng pakean. Perhatikeun trik ironing handap sabab éta patut méakkeun saeutik leuwih waktos ngalakukeun laundry nu jeung teu méakkeun jam ironing.

Ulah hilap softener lawon

Pikeun ngalakukeun hiji laundry alus anjeun kudu make hiji detergent luyu, gaduh a mesin cuci beresih sareng nganggo pelembut lawon supados baju kaluar kalayan seungit anu tahan lama. Tapi léngkah terakhir ieu ogé penting pikeun kéngingkeun baju anu langkung mulus. Pelembut lawon nyegah baju tina kerutan kaleuleuwihi sarta ngajadikeun ironing gampang. Tambihkeun ukuran dina bilas terakhir tina siklus mesin cuci sareng anjeun bakal perhatikeun bédana.

Ulah overloading mesin cuci

Ngagunakeun parabot ogé pohara penting pikeun ngahemat sumberdaya. Tapi lamun boga baju nu wrinkle pisan, eta leuwih hade teu ngumbah aranjeunna dina beban pinuh. Misahkeun garments bakal mantuan Anjeun ngajaga kualitas jeung penampilan baju anjeun. Sarta eta oge bakal nyegah anjeun ti ngabogaan beusi leuwih ti diperlukeun.

ngagaringkeun baju saatos dikumbah

Cara anjeun nempatkeun baju nepi ka garing ogé bakal nyieun bédana. Hal kahiji nyaéta manjangkeun garments kacida alusna saméméh ngagantung aranjeunna. Ngocok aranjeunna sareng ratakeun ku panangan anjeun, ati-ati nalika nempatkeun pinset supados henteu aya tanda. Pakéan anu paling kusut, sapertos kaos, Anjeun tiasa ngagantung aranjeunna langsung dina gantungan. Kalembaban bakal nyababkeun serat manteng handapeun beurat sareng éta bakal ngarugikeun anjeun langkung murah pikeun nyetrika baju.

Melu baju bari nungguan waktu nyetrika

Idéal bakal nyetrika pas anjeun nyandak baju tina jemuran, tapi saha anu gaduh waktos pikeun ngalakukeunana? Pasti euweuh sasaha. Sacara umum, baju beresih ditinggalkeun di juru, bari ngantosan hiji spasi bisa ngalipet, beusi tur leres nyimpen sagalana dina tempatna. Ieu ampir euweuh harepan, tapi lamun ngalipet baju jeung ninggalkeun eta dina karinjang lawon, aranjeunna bakal wrinkle kirang sarta eta bakal leuwih gampang beusi iraha waktuna datang.

Pikeun linen rumah tangga, anjeun ngan kudu mastikeun yén anjeun nyebarkeun kaluar anduk jeung cadar kacida alusna saméméh peletakan aranjeunna kaluar. Beurat serat baseuh bakal ngajantenkeun potonganna praktis mulus. Sateuacan nempatkeun jauh di lomari, rata unggal papakéan kacida alusna, manteng dina beungeut bersih, cocog sudut jeung melu sampurna. Ku cara ieu aranjeunna bakal tetep mulus tanpa kedah disetrika.

Sareng pikeun ngeureunkeun daptar trik ieu pikeun nyetrika langkung gampang sareng gancang, émut yén anjeun salawasna tiasa milarian anu saé sateuacan mésér baju anjeun. Pilih lawon anu sakedik kerut, gampang dikumbah sareng peryogi sakedik perawatan. Sahenteuna pikeun baju sapopoé. Simpen baju hipu pikeun acara husus tur jadi Anjeun bisa nyimpen loba waktu di laundry nu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.