4 jinis aster pikeun masihan warna ka kebon anjeun

Daisies

Upami urang didamel pikeun ngajelaskeun daisy, kalolobaan urang bakal ngajelaskeun pepelakan anu sami sareng anu ditutupan ku daun héjo, kelopak bodas, sareng pusat konéng atanapi oranyeu. Nanging, ieu ngan ukur salah sahiji tina seueur spésiés daisies anu aya. Urang ngobrol dinten ngeunaan opat rupa daisies pikeun masihan warna ka kebon, sabab mustahil pikeun ngobrolkeun sadayana.

The daisies nu urang geus dipilih kiwari nyaéta gampang dipikawanoh. Éta pisan populér jadi kamungkinan nu nyaho aranjeunna sanajan anjeun teu bisa ngaranan aranjeunna. Aranjeunna nampilkeun warna anu béda dina kelopakna, sanaos sababaraha di antarana sanés ieu tapi kuncup kembang anu paling narik. Kenali aranjeunna sareng ulah ragu ngagunakeunana engké pikeun masihan warna kana kebon anjeun.

Daisy Shasta

Leucanthemum Superbum, sakumaha anu dipikanyaho sacara téknis, mangrupikeun pepelakan herbaceous anu kasohor anu gambarna gancang dikaitkeun sareng daisy. Kalayan daun héjo poék sareng a kembangan berehan nu katingali ti mimiti usum panas nepi ka mimiti ragrag, pohara populér di kebon urang.

Daisy Shasta

gampang pisan tumuwuh Éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun wates anu sok aya dina grup leutik pikeun ngahontal dampak anu langkung ageung. Éta tumuwuh di panonpoé pinuh sareng dina taneuh anu subur, lemes, rada beueus, sanaos toleran halodo ogé. Malah frosts lampu pisan tahan!

miceun kembang sakali aranjeunna layu sarta maranéhanana baris tumuwuh deui. Dina ahir usum tiis, sateuacan aranjeunna bertunas deui, cabut dedaunan anu paéh sareng laksanakeun pruning lampu pikeun ngawangun.

Echinacea purpurea

Daisy jinis ieu nangtung pikeun ciri-cirina kembang ungu jenuh jeung tombol sentral jeruk nonjol na. Éta tiasa ngahontal jangkungna saméter sareng tiasa mekar ti pertengahan usum panas dugi ka usum tiis. Mikat kukupu jeung lebah ku kituna boga fungsi pollinating.

Echinacea

Tumuwuh dina panonpoé pinuhIeu tolerates halodo, panas jeung kalembaban. Ieu ngan merlukeun taneuh well-lemes. Éta idéal pikeun masihan warna ka kebon tapi ogé ka bumi anjeun salaku kembang potong. Salaku tambahan, dipikanyaho pikeun panggunaan ubarna, sabab éta nyumbang kana ningkatkeun pertahanan, khususna dina pengobatan inféksi dina sistem pernapasan.

Rudbeckia

Rudbeckia mangrupikeun pepelakan taunan anu luar biasa kusabab kombinasi na kembang konéng caang jeung puseur coklat coklat na. Hal ieu ogé dicirikeun ku warna na ku bentuk kelopak decumbent na, anu ngabuka ka handap, nembongkeun sirah kembang anu bentukna kerucut.

Rudbeckia

Aranjeunna gaduh hiji kembangan berkepanjangan lamun aranjeunna kakeunaan panonpoé sarta henteu pisan nuntut. Aranjeunna teu resep taneuh pisan baseuh jadi Anjeun kudu mastikeun drainase alus. Gampang pisan tumuwuh sareng sapertos anu sateuacana gampang disebarkeun ku siki. Aya sababaraha subspésiés anu tiasa tumbuh dugi ka 2 méter.

Felicia ameloides

Asalna Afrika Kidul, Felicia amelloides dicirikeun ku biru aneh tina kelopakna. Éta mangrupikeun subshrub perennial rounded anu ngahontal jangkungna dugi ka 50 cm sareng kembangan sapanjang usum panas, sanaos turun di tengah di daérah anu panas pisan.

Felicia

Kembangna leuwih leutik ti éta tina jenis daisies disebutkeun jadi jauh, ieu rising luhureun foliage poék. Éta resep panonpoé sareng tahan ka angin sareng halodo. Éta peryogi nyiram biasa dina usum panas, tapi henteu toleran waterlogging.

Anjeun tiasa nempatkeun duanana dina wates payuneun rungkun anu langkung jangkung, sareng di planters badag duanana di kebon kawas dina téras. Teu resep ibun jadi inget ngajaga eta dina usum tiis lamun lumangsung di wewengkon Anjeun.

Anjeun moal gaduh masalah milarian opat jinis daisies ieu dina pabinihan anjeun. Hayu diri jadi disarankan dina ieu ngalakukeun, gumantung kana iklim jeung tempat dimana rék melak aranjeunna, pilihan alus. Panginten taun ieu telat pikeun ngalakukeun tapi ulah ragu nunjukkeun pepelakan anu anjeun resep nambihanana ka kebon anjeun dina usum kamari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.