4 alternatif sustainable pikeun nyandak snacks anjeun

Panyekel snack berkelanjutan

Naha anjeun biasana nyandak sababaraha camilan pikeun dianggo? Candak snack anjeun sareng barudak anjeun ka taman? Ngaleungitkeun aluminium foil sareng bungkus plastik sareng bet dina produk anu tiasa dianggo deui sareng sustainable sapertos anu urang usulkeun ka anjeun ayeuna. Anjeun bakal ngalakukeun planét ni'mat!

Upami anjeun nyimpen unggal bungkus anu anjeun anggo pikeun tuang siang atanapi snack, anjeun panginten bakal kaget! Tapi aranjeunna tungtungna di tempat sampah teu sapertos opat alternatif urang. Pilihan pikeun sadaya rasa tapi ngagaduhan sababaraha ciri anu sami sapertos tiasa dianggo deui, sustainable sareng bébas tina zat toksik.

Snack'n'Go wadah snack BIO

Panyekel snack'n'Go BIO mangrupikeun alternatif anu sustainable sareng bebas plastik pikeun nyandak snack budak leutik atanapi snack kanggo nyandak di damel. Dijieunna tina katun organik anu ngagaduhan lapisan tahan cai pilem biobased sareng interior anu kompos anu ngamungkinkeun aranjeunna gampang dibersihkeun sareng sampurna pikeun ngangkut katuangan tanpa noda anjeun.

Snack'n'Go wadah snack BIO

Saatos nganggo éta, anjeun kedah meresihan lapisan jero ku kaén anu beueus sareng ngantep éta garing kanggo ngagunakeunana deui. Anjeun bahkan tiasa nempatkeun éta dina mesin cuci upami diperlukeun. Dirancang sareng didamel di Spanyol aranjeunna tiasa dianggo deui dugi ka teu aya watesna.

Stasher Platinum Kantong Silikon

Kantong silikon platinum Stasher seueur serbaguna sareng fungsional, sapertos aranjeunna sampurna pikeun ngawétkeun tuangeun duanana padet sareng cair sareng manaskeun ieu dina oven atanapi gelombang mikro. Salaku tambahan, aranjeunna praktis pisan pikeun nyimpen alat-alat mandi anjeun atanapi cemilan naon waé nalika anjeun indit-inditan.

Kantong silikon Stasher

Hypoallergenic sareng bébas zat toksik, permukaan anu lemes sareng non-porous nyegah tumuh baktéri. Umur anu manpaat na tiasa diperpanjang mangtaun-taun upami dijaga leres. Sareng nalika béak, kantong silikon platinum ieu tiasa dicandak ka titik anu paling caket.

Saolah-olah ieu henteu cekap, kantong silikon platinum ieu gaduh panutupanana hermétik Sareng aranjeunna gampang dibersihkeun - anjeun bahkan tiasa nempatkeun kana mesin cuci piring! Sababaraha ogé ngagaduhan desain dampal suku anu ngamungkinkeun aranjeunna nangtung nangtung.

Kotak dahar beurang stainless steel Sattvaa

Kotak dahar beurang stainless steel parantos kantos aya sareng kuring henteu terang kunaon kami "hilap" ngeunaan éta. Nyimpen tuangeun dina wadah palastik sababaraha jam ngarobih rasa tuangeun, nanging waja stainless steel ngajaga dahareun bebas bau.

Kotak dahar beurang stainless steel

Kotak dahar beurang Sattvaa ramah lingkungan sabab tiasa dianggo mangtaun-taun kalayan pangropéa anu leres. Salaku tambahan, desain na kalebet dua kaléng jero leutik anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen saos sareng sandwich anu sanés. Anjeun tiasa nyandak éta kana piknik, damel atanapi ka alun-alun sareng raoseun hatur nuhun kana gampilna.

Bungkus lebah lebah

Bungkus lebah mangrupikeun alternatif anu sanés pikeun bungkus plastik. Pastikeun aranjeunna didamel tina katun organik kalayan Sértipikat GOTS, asal Éropa. Ngan anjeun bakal ngagaduhan jaminan yén prosés produksi hormat sareng lingkungan, yén lawonna bébas tina zat anu berpotensi beracun, yén hak-hak sosial para pagawé dihargaan sareng éta ogé caket.

Bungkus lebah lebah

Ngagunakeun éta gampang pisan: Anjeun ngan ukur kedah ngabungkus tuangeun anu badé ditutupan ku aranjeunna, nyetak ku panangan anjeun supados panas ngabantosan bungkusna nyaluyukeunana berkat kalakuan lilin, anu ogé ngagaduhan tindakan antibakteri alami. Éta teras gampang dikumbah ku cai tiis sareng sabun sanés alkohol. Sareng anu paling saé, aranjeunna tiasa dianggo deui mangtaun-taun.

Dinten ayeuna teu aya alesan pikeun neraskeun nyiksa aluminium foil atanapi pilem plastik. Di pasar anjeun bakal mendakan alternatif anu sustainable sareng tiasa diaksés sapertos opat anu urang bagikeun sareng anjeun ayeuna. Pilihan anu anjeun tiasa mendakan di enol runtah atanapi toko online raksasa sapertos Amazon dina harga anu lumayan lumayan nunjukkeun yén éta tiasa dianggo deui sareng anjeun tiasa ngagunakeunana salami tabel atanapi taun, gumantung kana produkna. Daék ngarobih kabiasaan anjeun? Naha anjeun parantos ngalaksanakeunana?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.