3 aplikasi pikeun ngatur karya anjeun

Aplikasi pikeun ngatur karya anjeun

Naha anjeun damel di luar bumi saolah-olah anjeun ngirim telepon Kami yakin yén anjeun bakal ngahargaan terang aplikasi anu kami usul ayeuna pikeun ngatur karya anjeun. Sareng éta aya seueur tugas anu nempatan urang unggal dinten Sareng urang henteu ngagaduhan alat anu pas pikeun ngalaksanakeunana.

Ngatur tugas sadidinten, ngatur proyék sareng damel desentralisasi ku ngabagi tugas sareng kolega sanés mangrupikeun hal anu bakal langkung gampil pikeun anjeunaplikasi pikeun ngatur karya anjeun anu urang ngobrol sareng anjeun ayeuna. Anjeun tiasa ogé masangkeunana dina hapé, komputer sareng iPad anjeun, pikeun kanyamanan anu langkung ageung. Pendakan aranjeunna!

Todoist

Todoist mangrupakeun alat manajemén tugas Kalayan desain saderhana anu ngabantosan anjeun kéngingkeun kajelasan anjeun sareng katenangan haté ku nyandak sadaya pancén tina sirah anjeun pikeun nempatkeun éta dina daptar teu dimana dimana anjeun atanapi alat naon anu anjeun anggo.

Ieu kalénder anu lengkep, daptar tugas sareng aplikasi catetan anu nawiskeun anjeun alat-alat anu teu aya watesna pikeun ngatur tugas sareng kagiatan anjeun. Anjeun tiasa diklasifikasikeun ku proyék, labél sareng tingkat prioritas, ogé masihan aranjeunna tanggal atanapi periodisitas anu ditangtoskeun upami éta tugas ngulang. Janten anjeun bakal ngagaduhan ide anu jelas ngeunaan sagala anu anjeun kedah lakukeun sepanjang waktos sareng anjeun moal pernah kaleungitan padamelan anu paling penting.

Kalayan aplikasi ieu anjeun ogé tiasa nyederhanakeun metodologi karya anjeun ngaitkeun kana file, email sareng kalénder anjeun. Aplikasi ieu ogé ngabantosan anjeun ngatur proyék ageung ku ngamungkinkeun anjeun ngabagi sareng masihan tugas ka anggota tim anu sanés. Bagikeun sareng nalukkeun padamelan sadidinten anjeun dina proyék anu dibagikeun!

Kaseueuran fitur ieu sayogi gratis, tapi anjeun tiasa kéngingkeun fitur anu sanés ngalanggan kana rekening Pro (€ 3 / bulan) atanapi Usaha pikeun tim (€ 5 / bulan). Ieu nawiskeun anjeun tina saringan khusus kana témplat proyék sareng statistik produktivitas, sareng sababaraha aspek sanés.

Evernote

Intuisi sareng nyaman, Evernote bakal ngabantosan anjeun ngatur sareng ngatur tugas-tugas anjeun. Ngaliwatan alat ieu anjeun tiasa nyiptakeun daptar hal anu kedah dilakukeun, ngajadwalkeun pasini dina kalénder, grup sareng néwak ide dina format anu béda sareng bahkan digitalisasi dokuméntasi anjeun ngalangkungan kaméra tina handphone anjeun.

Evernote

Pikeun ngagunakeun aplikasi ieu langkung raoseun pikeun anjeun, anjeun tiasa ngaitkeun akun Evernote anu sami dina alat anu béda-béda: mobile, komputer sareng tablet. Ku cara ieu anjeun bakal tetep nyimpen inpormasi penting dina ujung jari anjeun: catetan anjeun sacara otomatis nyingkronkeun dina sadaya alat anjeun. Catetan, saliwatan, anu anjeun tiasa nambihan téks, gambar, audio, scan, file PDF sareng dokumén.

Ngadamel sareng masihan tugas dina catetan anjeun tanggal alatan, béwara sareng panginget sahingga moal aya anu luput sareng ningkatkeun produktivitas anjeun! Anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan rencana gratis na atanapi nganggo rencana Pribadi atanapi Prefessional na, masing-masing € 6,99 sareng € 8,99 per bulan.

Trello

Trello mangrupikeun aplikasi Samaun pikeun manajemén proyék anu parantos kéngingkeun patalina sakumaha parantos dilakukeun telecommuting. Daptar sareng kartu mangrupikeun pilar organisasi numana papan tina aplikasi ieu dumasar.

Trello

Napelkeun tugas, nyetél tenggat waktos, mariksa parameter produktivitas, nyetél kalénder sareng seueur deui pikeun ningali alur kerja anu saé pisan ningkat. Kartu Trello sinonim sareng organisasi, sabab ngamungkinkeun ngatur, ngawas sareng ngabagi pancén ti mimiti nepi ka ahir. Buka kartu naon waé pikeun mendakan ékosistem daptar pariwara, tanggal anu parantos ditangtoskeun, lampiran, paguneman sareng seueur deui.

Sanaos Trello mangrupikeun pangatur pribadi anu sayogi, langkung saé dianggo ku damel salaku hiji tim. Pantau kagiatan tim anjeun damel sareng tiasa ningali kumaha kartu ngalih antara anggota anu sanés dugi ka réngsé nyaéta hal anu anjeun tiasa lakukeun bahkan kalayan akun gratis anjeun. Tapi upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyéwa rencana Premiumna, cocog pikeun tim dugi ka 100 jalma anu kedah ngawas sababaraha proyék.

Naha anjeun damel pikeun batur di kantor atanapi di bumi, saolah-olah anjeun padamelan mandiri atanapi mandiri. Aplikasi ieu pikeun ngatur padamelan anjeun tiasa ngagampangkeun sadidinten. Sareng aranjeunna sadayana intuitif pisan, cobian!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.