Naha saé ngarepkeun teuing barudak?

maca dina barudak inggris

Sadaya kolot satuju nalika aranjeunna nunjukkeun yén ngabina sareng ngadidik murangkalihÉta sanés tugas anu gampang sareng meryogikeun seueur kasabaran sareng katekunan. Otak murangkalih nuju berkembang sareng janten tugas ti sepuh supados murangkalih sina sakedik-sakedik, supados tiasa ngalakukeun hal anu béda anu ngabantosan anjeunna ngagaduhan kamandirian anu pasti.

Anjeun kedah terang kumaha sabar sareng henteu ngarepkeun anak anjeun diajar hal anu munggaran. Seueur kolot anu sering ngalaman masalah sapertos kitu nyaéta yén harepan aranjeunna langkung luhur tibatan anu aranjeunna leres-leres na. Dina tulisan di handap ieu kami bakal ngobrol sareng anjeun upami saé pikeun nyiptakeun sababaraha harepan barudak.

Pentingna ngahargaan budak leutik

Teu aya anu lahir terang sareng éta sababna barudak peryogi bantosan sepuhna nalika diajar hal-hal anu tangtu sareng pangembangan uteuk na anu paling optimal. Barudak kedah dipandu sepanjang waktos ku kolotna nalika ngeunaan diajar sareng mastikeun yén mangtaun-taun, aranjeunna diajar mandiri sareng ngandelkeun. Barudak mangrupikeun murangkalih sareng sepuh henteu tiasa ngarepkeun yén mimiti aranjeunna robih, aranjeunna bakal terang kumaha ngobrol sareng komunikasi sareng anu sanés. Budak leutik nyaéta prosés anu panjang anu ngabutuhkeun pisan kasabaran ti pihak kolot, kumargi henteu sadayana diajar dina hiji dinten.

Teu aya ragu yén parenting tiasa nyapekeun pisan pikeun kolot, tapi ieu sanés puncak pikeun si alit kedah tunduk kana tingkat paménta anu teras-terasan. Sanaos kacapean, kolot kedah sabar sepanjang waktos sareng murangkalihna sareng nuturkeun pituduh anu diperyogikeun perkawis pamekaran sareng pembelajaran.

Resip pikeun ngalakukeun sareng murangkalih

Barudak ngan ukur barudak

Teu aya deui anu langkung pahala sareng ngahibur pikeun kolot tibatan ningali budakna diajar hal-hal anyar unggal dinten. Tiasa ningali kumaha budakna tumuh sareng sakedik-sakedik janten mandiri éta mangrupikeun hal anu saé pisan pikeun kolot naon waé. Lumayan pikeun barudak ngalakukeun kasalahan terus-terusan dugi ka diajar hal. Éta mangrupikeun hal anu alami sareng alamiah pikeun manusa sareng sanés alesan ieu, kolot kedah nyerah atanapi kaleungitan kasabaran.

Barudak ngan ukur murangkalih sareng sapertos kitu aranjeunna kedah kalakuanana pikeun naon waé. Kolot kedah ngantepkeun harepan anu diciptakeun sareng ngararasakeun budak leutik budakna. Salami mangtaun-taun, barudak bakal tumuh sareng prosés diajar sareng pamekaranna bakal teras-teras gumantung ka nyalira.

Pondokna, seueur kolot ayeuna ngalakukeun kasalahan anu hébat pikeun nyiptakeun harepan pikeun murangkalihna, anu tungtungna henteu sapinuhna. Diajar mangrupikeun prosés anu lumayan panjang anu peryogi seueur kasabaran ti pihak kolot. Barudak kedah kénging diajar hal-hal dina waktosna nyalira tanpa raos paménta ti sepuhna. Budak leutik mangrupikeun tahapan kahirupan anu saéstuna, anu kedah dirajaan ku barudak sareng sepuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.