Tony Torres

Duke kërkuar versionin më të mirë të vetes, zbulova se çelësi për një jetë të shëndetshme është ekuilibri. Sidomos kur u bëra nënë dhe u detyrova të rishpikësoj veten time në stilin e jetës. Elasticiteti si koncept i jetës, përshtatjes dhe mësimit është ajo që më ndihmon çdo ditë të ndjehem më mirë në lëkurën time. Jam e apasionuar pas gjithçkaje të punuar me dorë, moda dhe bukuria më shoqërojnë në ditën time në ditë. Shkrimi është pasioni im dhe për disa vite, profesioni im. Bashkohuni me mua dhe unë do t'ju ndihmoj të gjeni ekuilibrin tuaj për të shijuar një jetë të plotë dhe të shëndetshme.