Maria vazquez

Tridhjetë vjeç dhe me disa studime kushtuar botës së inxhinierisë, ka shumë pasione që pushtojnë kohën time. Unë pata mundësinë të studioja njërën prej tyre, muzikën; Sa i përket të dytit, gatimit, unë jam autodidakt. Meqenëse kam shërbyer si gomar i nënës sime, mbaj mend të shijoj këtë hobi që tani mund ta ndaj me ju falë Actualidad Blog. Unë e bëj atë nga Bilbao; Unë gjithmonë kam jetuar këtu, megjithëse përpiqem të vizitoj të gjitha vendet që janë të mundshme për mua për të mbajtur një çantë shpine në shpatullën time.