Babassu ရေနံအကျိုးကျေးဇူးများ

Babassu ရေနံ

rosehip ရေနံသို့မဟုတ်အာဂန်ဆီပြီးနောက်ကျွန်ုပ်တို့ရှာဖွေတွေ့ရှိရန်နောက်ထပ်ဆီများမရှိတော့ကြောင်း၊ ငါတို့အားလုံးကိုသိပြီးဖြစ်သည်ဟုကျွန်ုပ်တို့ထင်ခဲ့ကြသည်။ ဒါပေမယ့် သဘာဝအလှကုန်လုပ်ငန်းသည်ကျွန်ုပ်တို့ကိုဘယ်တော့မျှမအံ့သြစေပါဤအချိန်သည်ငါတို့အလှအပအတွက်တော်လှန်ရေးဖြစ်မည်ဟုကတိပြုထားသောရေနံအသစ်ဖြစ်သော babassu ရေနံနှင့်အတူ။ ဤရေနံသည်၎င်းကိုကျွန်ုပ်တို့အကြိုက်ဆုံးများထဲမှတစ်ခုဖြစ်စေနိုင်သည်။

သင်၏အသားအရေပေါ်တွင်သင်အသုံးပြုနိုင်သည့်သဘာဝအရာများအကြောင်းမင်းတို့အားပြောလိုသည်။ ကျွန်ုပ်တို့သည်များစွာသောလူတို့သိပြီးဖြစ်သောအသစ်သောအသစ်အဆန်းတစ်ခုဖြစ်သော်လည်းမတူညီသောသဘာဝဆီများအကြောင်းကျွန်ုပ်တို့အကြိမ်ကြိမ်ပြောဆိုခဲ့သည်။ ကြည့်ရအောင် babassu ရေနံဘယ်ကလာသလဲ နှင့်ဒါအထူးဖြစ်စေသောဂုဏ်သတ္တိများနှင့်အကျိုးခံစားခွင့်ဘာတွေလုပ်နေလဲ။

babassu ဆီဘယ်ကလာသလဲ

ဤဆီကိုမကာအိုအုန်းသီးဟုလည်းလူသိများသည်။ ၎င်းသည် Orbignya Olifera Seed Oil မှဖြစ်သည်။ Is အုန်းဇုန်သည်အမေဇုံမှဆင်းသက်လာပြီး babassu ဟုလူသိများသည်။ ၎င်း၏မျိုးစေ့များကိုပါးလွှာသောဆီအနည်းငယ်ထုတ်လုပ်ရန်အသုံးပြုသည်။ ၎င်းတွင် lauric acid, oleic acid, palmitic acid နှင့် myristic acid တို့ပါ ၀ င်သည်။ ၄ င်း၏ဖွဲ့စည်းမှုသည်ကျွန်ုပ်တို့သိသောအုန်းဆီနှင့်အလွန်နီးစပ်သည်၊ သို့သော်၎င်း၏ဂုဏ်သတ္တိများကိုအသုံးပြုရန်ကုန်အမှတ်တံဆိပ်များက ပို၍ အသုံးပြုသည်။

သဘာဝဆီလီကွန်အကျိုးသက်ရောက်မှု

Babassu ရေနံဂုဏ်သတ္တိများ

ဒီ babassu ဆီကိုများသောအားဖြင့်လိမ်းဆေးနှင့် shampoos များတွင်အသုံးပြုစေသည့်အရာများထဲမှတစ်ခုမှာသူထွက်ခွာသွားသောအကျိုးသက်ရောက်မှုဖြစ်သည်။ ၎င်းသည်အုန်းဆီကဲ့သို့အာဟာရဓာတ်နှင့်အာဟာရရရှိမှုကဲ့သို့ပင်သဘာဝကျသော်လည်း၎င်းနှင့်မတူသည်မှာပိုမိုပေါ့ပါးသည်။ အကယ်၍ သင်သည်အုန်းဆီကိုအမြဲတမ်းအသုံးပြုခဲ့ဖူးပါက၊ ဆံပင်ကိုကောင်းစွာဆေးကြောခြင်း၊ များစွာသောဆီနှင့်အတူဖြစ်ပျက်တစ်ခုခု။ ခေါင်းလျှော်ရည်များတွင်ဆံပင်ကိုတောက်ပသော်လည်းချောင်နေစေသည့် texture တစ်ခုလိုအပ်သည်။ ဆိုလိုသည်မှာ၎င်းသည်ဟိုက်ဒရိတ် (Hydrate) သော်လည်းမလျှော့ချဘဲဤသဘာဝဆီသည်အခြားသူများမပါ ၀ င်သောအလွန်ပေါ့ပါးသောကြောင့်၎င်းကိုပြုလုပ်နိုင်သည်။ ထို့ကြောင့်ကျွန်ုပ်တို့၏ဆံပင်ကိုအန္တရာယ်ဖြစ်စေနိုင်သော silicones များကိုရှောင်ရှားရန်အလှကုန်များတွင်ပိုမိုအသုံးပြုလာကြသည်။

မျက်နှာအဘို့အ Babassu ရေနံ

အကယ်၍ သင့်တွင် T-zone သို့မဟုတ်မျက်နှာပြင်အနည်းငယ်သာမျက်နှာရှိပါက၎င်းကိုသူတို့ဆီသိပ်သည်းခြင်းနှင့်နောက်ဆုံးတွင်အပေါက်များပိတ်ဆို့ခြင်းသို့မဟုတ်ဝက်ခြံထွက်ခြင်းကိုအလွယ်တကူဖြစ်ပေါ်စေသောကြောင့်၎င်းပေါ်တွင်ဆီကိုအသုံးပြုရန်သင့်အားဖြစ်ပေါ်လိမ့်မည်မဟုတ်ပါ။ သို့သော် babassu ရေနံအများကြီးပေါ့ပါးသည်, ဤအရပ်မှသူတို့အများအပြားလိမ်းဆေးထဲမှာသုံးပါ။ အရေပြားအတွင်းပိုင်းအလွှာများသို့သွားခြင်းဖြင့်အပေါက်များပိတ်ဆို့ခြင်းမရှိဘဲအလွယ်တကူဓါတ်ကိုပြန်လည်ဖြည့်တင်းပေးခြင်းဖြင့်သဘာ ၀ နည်းလမ်းဖြင့်စအိုနှင့်အိုမင်းခြင်းကိုတိုက်ဖျက်ရန်အကောင်းဆုံးဖြစ်သည်။ ဒီဆီကိုမျက်နှာပေါ်မှာသုံးပြီးလေးလံစွာမသုံးဘဲနာရီပေါင်းများစွာရေကိုထိန်းသိမ်းထားနိုင်ပါတယ်။

Babassu ရေနံအရေပြားကို hydrate

babassu ရေနံသုံးစွဲနည်း

ဤ babassu ဆီသည်ဆံပင်သို့မဟုတ်မျက်နှာပေါ်တွင်သာမကကိုယ်ခန္ဓာ၏အရေပြားပေါ်တွင်ပါအသုံးပြုနိုင်သည်။ ၎င်းသည်ရေဓာတ်ဖြည့်သော်လည်းတစ်ချိန်တည်းတွင်ဖြစ်သည် ဗီတာမင်နှင့် antioxidants ရှိပါတယ်အရေပြားကိုပိုမိုနူးညံ့စေပါသည်။ ၎င်း၏အလင်းဖွဲ့စည်းမှုသည်အရေပြားပေါ်တွင်စေးကပ်မှုမရှိကြောင်းကျွန်ုပ်တို့ညဘက်တွင်သာသုံးနိုင်သည့်အခြားအဆီများနှင့်ဖြစ်ပျက်ပြီးနောက်နောက်ပိုင်းတွင် ၀ တ်ဆင်နိုင်သည်။ ဤဆီသည်ပေါ့ပါးသောကြောင့်ကောင်းစွာစုပ်ယူနိုင်ပြီးခြောက်သွေ့သောအသားအရေကိုရေဓာတ်ဖြည့်တင်းပေးပြီး sebum ထပ်မံထုတ်လုပ်ခြင်းမရှိဘဲအဆီပြန်သောအသားအရေကိုစိုပြည်စေသည်။ ဤဂုဏ်သတ္တိများအားလုံး၏ကျေးဇူးကြောင့်၎င်းသည်အလှကုန်ပစ္စည်းကုမ္ပဏီများအတွက်အဓိကဖြစ်လာသည်။


ဆောင်းပါး၏ပါ ၀ င်မှုသည်ကျွန်ုပ်တို့၏အခြေခံမူများကိုလိုက်နာသည် အယ်ဒီတာအဖွဲ့ကျင့်ဝတ်။ အမှားတစ်ခုကိုသတင်းပို့ရန်ကလစ်နှိပ်ပါ ဒီမှာ.

မှတ်ချက်ပေးရန်ပထမဦးဆုံးဖြစ်

သင်၏ထင်မြင်ချက်ကိုချန်ထားပါ

သင့်အီးမေးလ်လိပ်စာပုံနှိပ်ထုတ်ဝေမည်မဟုတ်ပါ။ တောင်းဆိုနေတဲ့လယ်ယာနှင့်အတူမှတ်သားထားတဲ့ *

*

*

  1. အချက်အလက်အတွက်တာဝန်ရှိသည် - Miguel ÁngelGatón
  2. အချက်အလက်များ၏ရည်ရွယ်ချက်: ထိန်းချုပ်ခြင်း SPAM, မှတ်ချက်စီမံခန့်ခွဲမှု။
  3. တရားဝင်: သင်၏ခွင့်ပြုချက်
  4. အချက်အလက်များ၏ဆက်သွယ်မှု - ဒေတာများကိုဥပဒေအရတာ ၀ န်ယူမှုမှ လွဲ၍ တတိယပါတီများသို့ဆက်သွယ်မည်မဟုတ်ပါ။
  5. ဒေတာသိမ်းဆည်းခြင်း: Occentus ကွန်ယက်များ (အီးယူ) မှလက်ခံသည့်ဒေတာဘေ့စ
  6. အခွင့်အရေး - မည်သည့်အချိန်တွင်မဆိုသင်၏အချက်အလက်များကိုကန့်သတ်၊