Сузана бодој

Од мала ми беше јасно дека мојата работа е да бидам учител. Оттука, имам дипломирано англиска филологија. Нешто што може совршено да се комбинира со мојата страст кон модата, убавината или тековните работи. Ако додадеме малку рок музика на сето ова, веќе го имаме целосното мени.