Сузана Гарсија

Со диплома за рекламирање, она што најмногу ми се допаѓа е пишувањето. Покрај тоа, ме привлекува сè што е естетски пријатно и убаво, поради што сум aубител на украси, мода и трикови за убавина. Јас давам совети и идеи за да ги направам корисни за други луѓе.

Сузана Гарсија има напишано 1409 статии од август 2015 година