Тој Торес

Барајќи ја најдобрата верзија од себе, открив дека клучот за здрав живот е рамнотежата. Особено кога станав мајка и морав повторно да се пронајдам во мојот животен стил. Еластичноста како концепт на живот, адаптација и учење е она што ми помага секој ден да се чувствувам подобро во сопствената кожа. Јас сум страстен за сè што е рачно изработено, модата и убавината ме придружуваат во мојот ден за ден. Пишувањето е моја страст и за некои години, моја професија. Придружете ми се и ќе ви помогнам да пронајдете своја рамнотежа за да уживате во полн и здрав живот.

Тој Торес има напишано 187 статии од мај 2021 година