Пау Хајдемаер

Јас сум Пола, иако не ми пречи моето име да се скрати во Поу. Студирав аудиовизуелна комуникација и почнувам да цртам пат кон професионална иднина. Помеѓу радиото, телевизијата и малите продукциски компании оставам јаз во мојата агенда да го споделам со вас најинтересното што го наоѓам на овој пат.

Пау Хајдемаер напишал 783 напис од октомври 2013 година