Марија Хозе Ролдан

Мајка, наставник за дефектологија, психопедагог и страствена за пишување и комуникација. Aубител на декорација и добар вкус секогаш сум во континуирано учење ... правејќи ја мојата страст и хоби, мојата работа. Можете да ја посетите мојата лична веб-страница да бидат свесни за сè.

Марија Хозе Ролдан има напишано 1313 статии од февруари 2015 година