Марија васкез

Триесет години стар и со некои студии посветени на светот на инженерството, има многу страсти што ми го окупираат времето. Имав можност да учам еден од нив, музика; Што се однесува до второто, готвењето, јас сум самоук. Бидејќи служев како шупак на мајка ми, се сеќавам дека уживав во ова хоби што сега можам да го споделам со вас благодарение на блогот Actualidad. Јас го правам тоа од Билбао; Отсекогаш живеев тука, иако се обидувам да ги посетам сите места што ми се можни за да носам ранец на рамото.

Марија Васкез има напишано 2574 статии од октомври 2013 година