Babassu eļļas priekšrocības

Babašu eļļa

Pēc mežrozīšu eļļas vai argāna eļļas mēs domājām, ka vairs nav eļļas, kuras atklāt, ka mēs tās visas jau zinām. Bet dabiskās kosmētikas nozare nebeidz mūs pārsteigt, šoreiz ar babasu eļļu, jaunu eļļu, kas solās kļūt par revolūciju mūsu skaistumam. Šai eļļai ir lieliskas īpašības, kas to var padarīt par vienu no mūsu iecienītākajām.

Mums patīk runāt ar jums par visām dabīgajām lietām, kuras varat lietot uz savas ādas, un mēs daudzos gadījumos esam runājuši par dažādām dabīgām eļļām, lai gan tas ir vēl viens jaunums, ko daudzi cilvēki jau zina. Skatīsimies no no kurienes nāk babasu eļļa un kādas ir īpašības un priekšrocības, kas to padara tik īpašu.

No kurienes nāk babasu eļļa?

Šī eļļa ir pazīstama arī kā Makao kokosriekstu eļļa. Tas nāk no Orbignya Olifera sēklu eļļas. Ir palma ir Amazones dzimtene un ir pazīstama kā babassu. Tās sēklas tiek izmantotas, lai iegūtu plānu eļļu ar gaišu un nedaudz dzeltenīgu nokrāsu. Tas satur laurīnskābi, oleīnskābi, palmitīnskābi un miristīnskābi. Tās sastāvs ir ļoti tuvu kokosriekstu eļļai, kuru mēs tik labi pazīstam, taču arvien vairāk zīmolu nolemj to izmantot tā īpašību dēļ.

Dabīgs silikona efekts

Babašu eļļas īpašības

Viena no lietām, kas izraisījusi šīs babasu eļļas izmantošanu daudzos krēmos un šampūnos, ir tieši tās atstātais efekts. Tas ir mitrinošs un barojošs kā kokosriekstu eļļa un tikpat dabīgs, bet atšķirībā no tā ir daudz vieglāks. Ja esat kādreiz lietojis kokosriekstu eļļu, jūs to zināt labi nomazgājiet matus, lai nebūtu smaguma sajūtas, kaut kas notiek ar daudzām eļļām. Šampūnos galvenokārt ir nepieciešama tekstūra, kas matus atstāj zīdainus, bet vaļīgus. Tas nozīmē, ka tas mitrina, bet nenosver to, ko tieši šī dabīgā eļļa var darīt, jo tai ir ļoti viegla tekstūra, kuras citiem trūkst. Tāpēc kosmētikā to arvien vairāk izmanto, lai izvairītos no silikoniem, kas galu galā ir kaitīgi mūsu matiem.

Babašu eļļa sejai

Ja jums ir T zona vai nedaudz taukaina seja, jums neienāk prātā izmantot eļļu, jo tās ir blīvas un galu galā aizsprosto poras vai viegli izraisa pūtītes izlaušanos. Tomēr babasu eļļa ir daudz vieglāka, tāpēc viņi to lieto daudzos krēmos. Viegli mitrina, dodoties uz iekšējiem ādas slāņiem, neaizsedzot poras, un tāpēc tas ir ideāli, lai dabiskā veidā cīnītos pret sagging un novecošanos. Šo eļļu var lietot uz sejas, un tā stundām ilgi uzturēs mitrumu bez smaguma.

Babašu eļļa ādas mitrināšanai

Kā lietot babasu eļļu

Šo babasu eļļu var lietot ne tikai matiem vai sejai, bet arī ķermeņa ādai. Tā ir eļļa, kas mitrina, bet tajā pašā laikā ir vitamīni un antioksidanti, kas ļauj mums saglabāt ādu daudz tvirtāku. Tā vieglā tekstūra nozīmē, ka mums nav tādas lipīgas sajūtas uz ādas un mēs varam saģērbties vēlāk, kaut kas notiek ar daudzām citām eļļām, kuras mēs varam izmantot tikai naktī. Būdama tik viegla, šī eļļa labi uzsūcas, mitrina sausu ādu un palīdz mitrināt taukaino ādu, neradot vairāk sebuma. Pateicoties visām šīm īpašībām, tas ir kļuvis par pamatu daudziem kosmētikas uzņēmumiem.


Raksta saturs atbilst mūsu principiem redakcijas ētika. Lai ziņotu par kļūdu, noklikšķiniet uz šeit.

Esi pirmais, kas komentārus

Atstājiet savu komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti ar *

*

*

  1. Atbildīgais par datiem: Migels Ángels Gatóns
  2. Datu mērķis: SPAM kontrole, komentāru pārvaldība.
  3. Legitimācija: jūsu piekrišana
  4. Datu paziņošana: Dati netiks paziņoti trešām personām, izņemot juridiskus pienākumus.
  5. Datu glabāšana: datu bāze, ko mitina Occentus Networks (ES)
  6. Tiesības: jebkurā laikā varat ierobežot, atjaunot un dzēst savu informāciju.