Yen kuwatir sampeyan supaya ora turu, wenehi tips kasebut!

Kuwatir sing nyegah sampeyan turu

Kuwatir nggawe sampeyan ora turu? Minangka salah sawijining pitakon sing paling bola-bali lan mesthi rumit nalika ngadhepi wangsulan kasebut. Ana akeh wong sing turu ing pirang-pirang masalah sing ora ana gandhengane lan uripe, saben dina.

Kanthi iki apa bakal kelakon yaiku insomnia kanthi cepet, yen kita ora bisa turu ing wayah wengi lan supaya tangi luwih kesel tinimbang biasane. Dadi bunder digawe saka endi sing angel metu. Nanging ya, iki uga duwe solusi lan saiki kita bakal menehi katrangan babagan cara sampeyan ngrampungake. Tulisen tips iki!

Tulis kabeh sing sampeyan pikirake sadurunge turu

Wis mesthi dikandhani salah sawijining terapi sing paling apik yaiku nuduhake masalah. Yaiku, ngomongake lan mbabarake wong liya utawa malah banter. Nanging ing kasus iki, kita bakal nindakake kanthi cara sing beda lan sing paling apik yaiku nulis apa sing kedadeyan. Ya, kayane koran, nanging ing prekara iki mung prihatin. Sanajan kudu eling yen ngasilake rasa sedhih lan ngowahi irama urip kita, ora mung ing wayah wengi, kita kudu ngobati dheweke karo spesialis. Kangge, kita bakal nulis saben wengi. Katon yen ora ditulis, kita bakal bisa rumangsa luwih apik, ora weruh masalah gedhe kaya ngono lan kita bakal miwiti proses istirahat.

Cara ngatasi rasa kuwatir sadurunge turu

Praktek kegiatan santai ing njaba kamar turu

Akeh wong sing diaktifake kanthi olahraga sadurunge jam turu, dene sing liyane santai amarga tekane kesel. Iki tegese ora kabeh kita kena pengaruh, nanging sejatine yen kuwatir sampeyan ora turu, kita kudu milih cara liyane sing luwih santai kayata tapa, pewarnaan utawa maca nanging buku utawa majalah lan dudu piranti. Kita bakal nindakake kabeh kanthi metu saka ruangan, kaya napas sing seger. Amarga luwih akeh nginep lan ora bisa turu, rasa sedhih bakal tuwuh. Dadi, tanpa meksa impen kasebut, luwih becik nggunakake wektu kanggo kegiyatan santai sing bisa ditindakake.

Pateni ponsel sadurunge turu

Ora mung sadurunge, nanging sawetara wektu sadurunge turu. Amarga wis dikandhani minangka cahya saka aparat jinis iki sing bakal luwih waspada. Mula, kita ora bakal bisa santai nanging uga suwalike. Apamaneh nalika kita wis narik kawigaten masalah utawa masalah. Dadi, coba lali babagan ponsel sampeyan, santai sabisa lan lali kabeh sing ana ing sekitar sampeyan sawetara menit, pikirake yen turu bakal mbantu kesehatan, uga istirahat.

Setel jadwal turu

Coba terus jadwal jadwal turu sing padha

Bener manawa kita ora mesthi bisa nindakake lan bisa dingerteni. Nanging ing kemungkinan, kita kudu nggatekake. Amarga yen sawetara dina kita turu kanthi kasep, lan sing liyane pengin ditindakake luwih cepet, awak bakal angel mbiasake kanthi owah-owahan. Dadi kita kudu netepake jadwal lan irama. Dadi sithik mbaka sethithik nalika tekan wektu, awak siyap ngelingi yen wancine wis bisa turu.

Olahraga kasebut mesthi ana ing urip sampeyan

Sadurunge nyebutake sawetara kegiatan, nanging saiki kita waca olahraga kasebut. Ing kasus iki, kita kudu golek sawetara menit saben dina kanggo ngaturake. Amarga tenan kita kudu njaga awak lan pikiran kanthi kahanan sing apik. Olahraga mbantu kita ngeculake hormon rasa seneng, saliyane nyuda stres lan nglawan kuatir. Dadi, wiwit saka iki, kita ngerti manawa bakal mbantu kita ngilangi keprihatinan sing nggawe kita ragu. Mesthi mbaka sethithik, ngetrapake saben saran, kita bakal ngaso luwih becik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.