Wol Pom Poms: Gagasan Dekorasi Gampang

Cara nggawe pompon wol

Apa sampeyan pengin nggawe pompon wol? Banjur sampeyan ora bisa kantun ide sing bakal diwenehake. Amarga sampeyan bakal bisa nindakake kanthi cara sing gampang, cepet uga kanthi macem-macem ukuran. Mesthi wae, perkara sing ora kudu kita lali amarga yen digawe, dekorasi kasebut digunakake kanggo akeh dekorasi.

Pompom mesthi dadi salah sawijining detail sing paling misuwur nglengkapi kabeh jinis kain utawa bahan. Wiwit nggawe karpet karo karpet, dadi bagian aksesoris lan uga mode. Yen sampeyan pengin ngisi omah karo dheweke, mula iki waktune. Kita miwiti!

Cara nggawe pompom wol nganggo garpu

Kadhangkala kita mikir manawa kerajinan bisa dadi luwih rumit. Nanging Kanthi bal wulu, warna sing sampeyan seneng, lan garpu, bahan-bahan kasebut bakal disiapake kanggo miwiti nggawe pompom kita. Mesthine, ing kasus iki, dheweke bakal metu cilik, mula bakal cocok kanggo dekorasi aksesoris utawa sandhangan favorit sampeyan.

Pisanan, kita kudu muter wulu, ing sisih tengah untu garpu. Luwih akeh lap sing digawe, asil bakal luwih kenthel. Yen wis duwe jumlah sing dibutuhake, potong benang wol lan saiki sampeyan kudu simpul bagean awal benang lan bagean pungkasan, banjur nyetel kanthi pas. Saiki kita njupuk benang anyar kanggo diikat kanthi kenceng ing sisih tengah pompom kanggo nyopot saka garpu. Saiki kita mung kudu nglereni. Kita bakal mbentuk dheweke supaya pom pom wis rampung kanthi rutin. Pinter!

Wol pompon nganggo karton

Yen garpu ora gawe uwong yakin sampeyan lan sampeyan pengin pom pom luwih gedhe banjur sampeyan uga duwe pilihan nggunakake karton. Ya, iki minangka ide liyane sing ora bakal mbutuhake sampeyan akeh wektu. Ing kasus iki, kita butuh rong kardus persegi panjang. Ing loro-lorone, kita bakal nggawe slot cilik sing bakal dipotong nganggo gunting. Saiki kita kudu nyelehake siji karton ing sing liyane lan wiwiti wulu saka dheweke, wiwit saka siji slot lan liwat sing nomer loro. Langkah sabanjure yaiku muter wol nganti ketebalan sing apik, amarga sampeyan ngerti, iki bakal nemtokake pompom luwih alus. Yen sampeyan duwe, sampeyan kudu ndandani asil nganggo utas ing sisih siji lan ing sisih liyane, gunakake gunting ing sisih kasebut. Sampeyan bisa uga nggabungake benang warna!

Cara nggawe karpet babut

Saiki wis ngerti carane nggawe pompom, kita kudu dadi bahan hiasan. Mula, salah sawijining ide hebat sing mesthi menang yaiku Gawe Karpet Pom Pom. Iki pancen gampang lan mesthi wae, sampeyan bakal menehi potongan dhasar sing sampurna. Ing tangan siji, sampeyan bisa entuk pangkalan bolong, banjur taleni pompom kasebut. Ana prekara sing bisa ditindakake kanthi apik amarga pompom wol ditempelake kanthi apik. Nanging ing sisih liyane, sampeyan bisa mesthi nggawe karpet nganggo tali, corak kanggo nggawe pangkal lan nempelake lem supaya ora ambruk.

Yen wis duwe, saiki wayahe uga kompor pompon ing karpet. Ya, wayahe kasebut bisa uga butuh wektu sethithik, nanging mesthine asile pancen istimewa. Luwih becik totoan ing kombinasi pompon warna, kanggo efek sing luwih kreatif lan apik. Mesthi wae sampeyan uga bisa nyakup pompon kanthi ukuran sing padha lan gedhe kanggo dirampungake sadurunge, utawa nggabungake macem-macem ukuran. Sing mesthi disenengi sampeyan, amarga ing kalorone kasus kasebut bakal sampurna. Yen sampeyan seneng, aja nganti lali golek taruhan kaya iki. Kandhani kepiye asilipun!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.