Apa wilayah sing paling apik kanggo nggawe tato?

tanpa wates tato katresnan urip

Yen sampeyan wis mutusake babagan tato anyar, sampeyan wis nemokake seniman tato sing apik banget lan sampeyan wis milih gaya sing pengin ditindakake, sampeyan mung butuh siji perkara: area awak sing arep tato.

Gumantung ing desain lan ukuran, nanging uga fashion wayahe lan ambang pain Panjenengan, kita bakal weruh apa bisa dadi bagéan sing paling cocok saka awak kanggo njaluk tato iki rampung.

Padha bisa dijupuk menyang akun macem-macem faktor nalika milih bagean awak sing arep dirancang.

Milih ngendi kanggo njaluk tato miturut fashion

Busana, Contone, dheweke ngomong dhewe, lan tukang tato tambah akeh njaluk saran babagan papan sing paling populer kanggo entuk.

Nanging kebeneran iki ora tansah cilik (sampeyan kudu elinga yen fashion diganti, lan tato bakal tahan). Bab kasebut yaiku milih papan miturut desain sing wis dipilih kanggo tato. Contone, kanggo prasasti, utawa kanggo pasuryan utawa jangkar, lsp. Ing kasus iki, ing tampilan estetis.

Aspek liyane sing mesthi pantes dievaluasi sadurunge nerusake tato yaiku visibilitas.

Sawetara bisa uga ora duwe tato katon amarga alasan kerja, utawa mung, amarga padha ora pengin kabeh donya kanggo ndeleng wong, mung wong-wong sing dipilih.

Carane ngevaluasi ngendi kanggo njaluk tato

Yen sampeyan milih siji zona sing elastis banget lan rentan kanggo entuk bobot, sampeyan kudu nganggep manawa tato sampeyan bisa uga rusak sajrone pirang-pirang taun.

Minangka kanggo ambang Del painAna wilayah awak ing ngendi tato ora dadi masalah gedhe amarga ana sawetara ujung saraf, dene liyane. Senajan batesan kanggo pain iku soko banget subyektif.

Ayo goleki karakteristik utama sawetara wilayah awak sing paling populer.

Gulu, tangan lan bangkekan

Padha zona liyane lan liyane populerIki minangka wilayah sing modis banget lan tambah akeh dikarepake dening wanita lan pria.

Padha tato nuntut, wiwit meh siempre yaiku katon.

Padha uga bagean sensitif banget awak amarga cedhak karo balung lan akeh ujung saraf.

Sisih ndhuwur lengen

Iki minangka salah sawijining wilayah sing paling tato, utamane amarga ukuran lan konformasi sing cocog kanggo nggawe akeh desain.

Iku uga wilayah gampang diatur saka titik tampilan ing visibilitasIku bakal gampang kanggo nutupi yen sampeyan ora pengin nuduhake tato.

Lan, aspek liyane sing ora kudu disepelekake, utamane yen sampeyan lagi ana ing tato pisanan, yaiku bagean kasebut. ora perduli saka awak.

Tato ing lengen manuk nggambarake kebebasan

Sadawane

Tato ing lengen yaiku Muy bonitos, amarga padha luwih tartamtu saka lengen ndhuwur, nanging mesthi luwih katon, utamané ing mangsa panas, lan uga sethitik liyane nglarani.

Dada

Sisih ndhuwur dada, sing biyen banget populer karo wanita amarga dianggep banget sensual, saiki kurang modis ing wanita.

Kajaba iku, iku cukup sensitif lan elastis bangetMulane, contone, sawise meteng, sampeyan bisa ngganti tampilan lan ngrusak tema tato.

Ing wong lanang, tinimbang, iku fashion banget, utamané kanggo nggawe suku agung, lanang banget lan nduwe pengaruh visual sing apik. Ing kasus apa wae, sanajan kanggo wong lanang iku wilayah sing lentur banget lan mulane cukup "beresiko".

manuk nganggo tato frase

Mbalik

Loro pundhak lan spasi antarane pundhak iku wilayah banget populer kanggo loro lanang lan wadon.

Iki minangka wilayah sing duwe kauntungan kanggo njaga tato sing didhelikake ing pirang-pirang kahanan. Becik kanggo wong-wong sing mikir bisa kesel yen tansah katon tato.

Padha bagéan saka awak cukup nglarani, utamané wilayah dhuwur antarane glathi Pundhak.

Area mburi

Becik kanggo sing pengin milih tato penting, warni banget utawa gedhe; ing mburi ana sing ayu tato thailand utawa mata pelajaran sekolah wong jepang.

Ing tingkat nyeri, katon banget, utamane ing balung mburi utawa sakrum.

Wis kauntungan saka tau dadi katon yen ora mburimu katon.

Perut

Kita kasebut kanggo dodo, iku zona elastis banget, Dadi pikirake, lan yen sampeyan seneng banget karo bagean awak iki kanggo tato, pindhah menyang weteng ngisor, sing luwih kenceng lan kurang lemak.

Iku zona ora ketok banget lan ora banget sensitif.

Sikil

Wong lanang kerep milih pupu. Sing wilayah cukup lanang lan estetis ing ngendi tato suku umume nandheske struktur otot.

Padha ora wilayah utamané nglarani lan uga duwe kauntungan sing padha ora tansah katon.

pedhet, tinimbang, iku dicokot luwih sensitif tinimbang pupu. Iki minangka bagean sing dipilih dening akeh wanita amarga luwih akeh feminin lan elegan, utamané yen tato gabung tungkak lan sikil. Cocog kanggo subyek sing alus lan warni, uga kanggo nulis.

Pie

Padha antarane wilayah paling lara kabeh, amarga padha kondhang sugih ing endings syaraf.

Padha dipilih biasane dening wanita kanggo nggawe tema prasaja lan asring, gaya.

Nyatane, dheweke ora dadi wilayah sing cocog kanggo tato sing penting amarga wujud lan ukurane.

Sanajan, mesthine, ora ana kekurangan wong sing wani sing mutusake kanggo ngalami sesi sing dawa lan nglarani kanggo tato sikil.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.