Werna pewarna rambut coklat coklat sing ayu

warna kastanye

Pewarna rambut kastanye iku warna sing cocog sing katon apik kanggo meh kabeh wanita. Werna medium ing antarane cahya lan peteng, iku nada sing pas.

Ing postingan iki, aku nuduhake alternatif warna rambut coklat sing bisa dipilih kanggo ngganti tampilan lan katon apik banget sajrone taun.

Chestnut coklat

Chestnut coklat

Werna iki katon apik banget kanggo wanita kulit sing padha, sing cocog kanggo nyorot rambut utawa luwih saka rong warna sing luwih cerah utawa luwih peteng.
Uga apik yen digunakake ing sorotan ing dhasar rambut coklat coklat.

Chestnut kastanye

Chestnut kastanye

Werna rambut iki sugih lan padhang, nyedhiyakake ambane sing alus, menehi sentuhan alami kanggo rambut mane.

Katon apik banget kanggo wanita kulit padha kanthi rambut ora luwih saka rong warna sing luwih cerah utawa luwih peteng.
Sampeyan luwih becik ora menehi pewarna karamel ing rambut pirang, luwih becik lunga menyang penata rambut kanggo nutupi rambut sing entheng sadurunge diwarnai.

Chestnut coklat panggang

Pirang peteng kanthi sorotan coklat coklat

Werna iki seger banget, digunakake akeh kanggo menehi tampilan anyar kanggo rambut pirang sing peteng.
Wanita kulit sing adhem medium katon apik banget kanthi coklat coklat, lan rambut sing pucuk loro luwih peteng utawa luwih cerah tinimbang warna iki bakal gampang diangkat utawa peteng.

Chestnut pedhes

Chestnut pedhes

Pewarna iki ditambah karo sentuhan tembaga sing anget, sing menehi orisinalitas warna rambut coklat coklat.
Cocog banget kanggo kulit sing entheng, nanging kudu dipikirake yen warna abang lan oranye yaiku sing ilang luwih dhisik, mula disaranake nggunakake sampo lan kondisioner kanggo warna, sing nglindhungi pewarna supaya ora luntur.

Coklat coklat ungu

Coklat coklat kanthi sorotan ungu

Werna rambut iki multi-dimensi amarga beda warna coklat muda lan warna biru murni. Iki minangka iyub-iyub sing cocog kanggo wanita kanthi warna kulit medium.

Chestnut Coklat Krim

Coklat coklat lan pirang krim

Werna feminin lan romantis sing apik banget, fitur kasebut bakal lembut banget. Katon apik banget kanggo wanita kanthi kulit medium sing anget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.