Werna lan elemen utama kanggo nggawe windows toko musim gugur

Jendhela toko musim gugur

Klamben jendhela minangka seni sing perusahaan gedhe ora ragu-ragu menehi sumber daya sing penting. Tujuan sampeyan ora liya entuk perhatian saka calon pelanggan lan iki nggunakake macem-macem strategi kayata adaptasi cara nampilake produk tartamtu ing sawijining musim. Lan ya, saiki wayahe tampilan jendhela musim gugur.

Entuk wong sing mlaku-mlaku kanthi cepet ing ngarep bisnis sampeyan ora gampang. Sampeyan kudu muter kanthi beda unsur pemandangan sing nggawe apa wae sing pengin didol. Lan sampeyan bisa nemokake fitur-fitur kasebut sing nggambarake musim gugur lan nggawe spesial.

Werna

Yen ana prekara sing disenengi lan kena Autumn, iku cara ngowahi lanskap. Nada ijo diowahi dadi kuning, oker, coklat lan kothak, mula menehi kita a palet warna anget manawa kita bisa pindhah menyang windows shop musim gugur.

Palet warna tiba

Aktivitas komersial pindhah liwat musim lan adaptasi karo cara nampilake produk ing saben produk kasebut mesthi dadi strategi sing apik. Lan ora ana alesan kanggo ngowahi konsep utawa ide asli, nanging mesthi disaranake ngenalake warna dhewe ing musim iki.

Apa sing dikirimake?

Sanajan kabeh warna kasebut minangka bagean saka palet warna sing anget, masing-masing kanthi terpisah ngirim sensasi beda sing kudu dingerteni. Brown minangka warna netral sing nyedhiyakake stabilitas nanging ora mesthi ditampa kanthi positif. Werna oker ngirimake luwih cedhak; padha nggabungake semangat kuning karo ketenangan coklat. Kajaba iku warna, uga ana gandheng cenenge karo bumi, mula cocog kanggo nggawe lingkungan sing alami

Werna anget

Jeruk lan abang minangka taruhan sing luwih berisiko. Oranye minangka warna sing penting lan menehi stimulasi lan becik kanggo dekorasi ruang kreatif. Werna sing apik tenan, nanging tanpa semangat lan agresif warna abang, sing bisa dianggep minangka karakteristik sing luwih dhisik lan sing liyane, gumantung saka tujuane.

Sampeyan uga kudu nimbang nalika windows toko musim gugur monokrom o kanthi sawetara warna, pengaruh ing keanggunan lan eksklusivitas, polychromy nyumbang kanggo ngirim orisinalitas, anyar lan wani.

Unsur musim gugur

Suhu musim gugur mudhun, udan mundhak, godhong tiba ... Iki lan referensi liyane bisa mbantu sampeyan adaptasi showcase sampeyan kanggo musim iki taun. Piye carane Kalebu elemen sing ana gandhengane karo: jas hujan, payung, tetes udan, godhong ...

Godhong lan paku

Godhong minangka sumber sing dieksploitasi banget ing windows toko Autumn. Apa iki tegese sampeyan kudu nyerah? Ora babar pisan! Sampeyan bisa nggunakake kanthi kreatif utawa nemokake cara makili kanthi cara sing narik kawigaten, nggunakake bahan perwakilan merek utawa nggambarake ing layar.

Jendhela toko musim gugur

ing unsur sing ana gandhengane karo meteorologi dheweke minangka alternatif liyane sing apik. Hujan lan angin minangka basis sing cocog kanggo dekorasi jendela toko, nanging sampeyan kudu golek cara asli kanggo makili. Sampeyan bisa nggunakake payung ya, nanging kudu mikir babagan carane kaget.

Kanthi cara sing padha nggunakake elemen sing ana gandhengane karo meteorologi, sampeyan bisa nggunakake unsur sing ana gandhengane karo panen musim gugur. Kuping jagung kasebut makili banget ing taun iki lan narik kawigaten amarga nada ocher. Waluh, apel liar, kastanye, jamur utawa pomegranates uga dipanen nalika musim gugur. Sawetara angel digunakake amarga ora duwe daya tahan sing kuat, nanging sampeyan bisa nggunakake versi garing utawa bisa inspirasi karo bentuk lan warnane.

Iku mung sawetara ide kanggo nggawe tampilan jendhela Tiba. Sampeyan bisa golek inspirasi liyane nganalisa windows firma gedhe. Ora angel nggoleki gambar kasebut ing internet nggunakake tembung kunci kayata "tampilan jendela" utawa "jendela toko" ing mesin telusuran, saliyane sing bakal digunakake ing basa Spanyol. Apa sampeyan seneng perusahaan nandur modhal ing windows? Apa sing biasane narik kawigaten sampeyan babagan iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.