Uterqüe nyedhiyakake A la Fresca, omah penerbitan SS21 sing anyar

Mode Uterqüe sing seger, musim semi-musim panas 2021

Uterqüe bubar nyedhiyakake «A la Fresca», editorial anyar sing nyakup usulan perusahaan kanggo musim semi-musim panas 2021 musim anyar sing lagi wae diluncurake. Proposal kanthi kapribaden sing beda banget sing bisa ditemtokake lan optimisme.

Tints futuristik lan kenang-kenangan pitung puluhan gabung ing editorial anyar iki sing kita pahami nganti telung tren. Sing pertama nggunakake ireng lan putih kanggo bentuk lan detail organik. Sing nomer loro komitmen kanggo kreativitas lan abstraksi geometri. Lan sing nomer telu?

Ireng lan putih

Campuran kain lan detail sulaman sing diilhami dening bentuk alam organik lintang ing klambi ireng lan putih ing omah penerbitan anyar. Ing Bezzia, kita seneng banget karo kombinasi klambi kulit nganggo eyelet lan kaos linen bordir. Nanging kita uga ora bisa nyebutake gaun kasebut, amarga sulamane sing apik banget.

Gambar ing gambar

Cetakan kothak ora bisa ditemokake ing usulan anyar Uterqüe. Sanajan kita ora mung kudu ngobrol babagan cetakan kotak-kotak, amarga kita uga nemokake cetakan warna loro klasik ing antarane proposal: houndstooth. Loro-lorone dikombinasikake liwat jumpsuits lan blus poplin, kaos katun lan sweter rajutan ... Lan kabeh nganggo nada ijo, biru lan lilac sing apik.

Mode musim semi-musim panas 2021

Lapisan warna lan pola

Kreativitas lan optimisme nggambarake gaya sing paling wani ing omah penerbitan A la Fresca. Sanajan kurang akeh, cetakan zig zag kanthi warna sing padhang aja kesusu. Malah luwih sithik yen dikombinasi karo garis-garis kanggo nggawe klambi, sing cocog kanggo wanita sing mantep lan percaya dhiri.

Sandhangan sing ditampilake ing editorial iki wis dilebokake ing katalog Uterqüe lan sandhangan sing ora bakal ditindakake. Dadi, yen sampeyan wis mriksa sandhangan, aja kakehan mikir manawa sampeyan bakal ditinggal tanpa klambi.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.