Ubi panggang nganggo kacang polong lan ham

Ubi panggang nganggo kacang polong lan ham

ing kacang polong karo ham iku klasik ing meja kita. Lan umume ora umum dipasangake karo kentang panggang utawa kentang panggang diced. Mula, kita ora kaget yen ubi panggang nganggo kacang polong lan ham sing saiki kita propose nyiyapake karya kanthi apik.

Ubi jalar nambahake sajian iki saliyane sentuhan manis sing disenengi ing Bezzia, akeh warna. Lan iku ora bisa digatekake iki piring warna-warni, saka sing mlebu liwat mripat. Apa sampeyan ora sabar nyoba? Sawetara bahan lan patang puluh menit kerja bisa misahake sampeyan.

Kita pitados bilih panggang ubi minangka alternatif sing paling apik kanggo nyiyapake sajian iki. Masak kanthi cara iki uga ngidini kita ngicipi minyak zaitun, mrica ireng lan paprika manis. Nanging yen ora suwe, sampeyan bisa nambah resep sing wis dimasak, ora suwe nyiyapake kaya mangkene ing gelombang mikro!

Ingredients

  • 1 kentang gedhe
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • 1 trikatuka gedhe
  • 75 g. saka kubus ham
  • 200 g. kacang polong
  • Sal
  • Mrica
  • Garam Masala

Langkah demi langkah

  1. Panaskan oven nganti 190-200ºC
  2. Pil lan dice kentang manis udakara 2 sentimeter.
  3. Lebokake ing sajian panggang lan tambah a lenga zaitun sendok makan, 1 sendhok teh paprika, uyah lan mrico. Campur kabeh nganggo tangan sampeyan supaya kubus ubi wis direndhem.
  4. Panggang 25 menit utawa nganti kubus ubi empuk. Bakal cukup kanggo cucuk nganggo piso kanggo verifikasi.

Ubi panggang nganggo kacang polong lan ham

  1. Nalika ubi ing oven, kupas lan julien trikatuka.
  2. Sabanjure, panasake rong sendok minyak ing wajan gedhe lan muter alon-alon nganti njupuk warna emas sing apik.
  3. Dadi, nambah ham lan copot saka geni. Sampeyan bisa nggawe bawang bombay; Kita ora nindakake amarga kita nganggep ham wis cukup.
  4. Coba saiki masak kacang polong ing akeh banyu asin sajrone 33 nganti 6 menit, gumantung saka kepenak sampeyan.
  5. Sawise kacang polong wis mateng, lebokake lan kentang sing wis mateng ing wajan. Musim karo jiwit saka paprika lan Garam Masala, dicampur lan masak kabeh suwene sawetara menit.
  6. Sajeni uyah panggang nganggo kacang polong lan ham panas.

Ubi panggang nganggo kacang polong lan ham


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.