Cangkir coklat, krim lan kacang

Cangkir coklat, krim lan kacang

Yen aku ngandhani yen sampeyan bisa nggawe panganan cuci mulut iki sajrone 10 menit, apa sampeyan bakal yakin? Cangkir coklat, krim lan kacang iki yaiku alternatif sing apik banget nalika duwe tamu ing omah. Kita bisa nggawe basis coklat digawe lan nambah sadurunge nyawisake bahan liyane.

Apa regane sampeyan nyiyapake kacamata iki? Udakara 10 menit. Banjur, sampeyan mung kudu ngeculake suhu ruangan utawa tetep ing kulkas yen sampeyan ora bakal mangan ing dina sing padha. Mousse coklat Iki empuk banget lan bisa disajikake dhewe, nanging krim lan kacang bisa menehi panganan cuci mulut luwih bunder.

Sing paling apik babagan nambah kacang ing panganan cuci mulut iki yaiku kontras uyah sing nyumbang kanggo panganan cuci mulut. Lan sentuhan renyah ing kasus kacang panggang sing digunakake minangka pucuk. Nanging yen kacang ora ana gandhengane karo sampeyan, aja nambah sawetara coklat, koko utawa kayu manis ing ndhuwur krim.

Bahan kanggo 1 gelas

  • 200 ml susu utawa minuman almond
  • 9 g. tepung jagung
  • 1 sudu gula
  • 10 g. koko murni
  • Krim sing dikocok
  • Butter kacang
  • Kayu legi
  • Kacang polong panggang

Langkah demi langkah

  1. Lebokake papat bahan pisanan ing mangkuk: minuman almond, tepung jagung, gula lan koko. Banjur, nyampur karo sawetara rod manual nganti kabeh bahan wis dicampur kanthi apik.
  2. Jupuk mangkuk menyang gelombang mikro lan dadi panas sak menit kanthi tenaga maksimal. Banjur copot lan aduk nganggo rod sadurunge dilebokake ing gelombang mikro. Baleni operasi kaping pirang-pirang sing dibutuhake saiki kanthi stroke 30 detik nganti campurane dadi kenthel. Ing kasusku, total 4 menit.
  3. Sawise aku wis kenthel pour dicampur menyang gelas lan adhem nganti suhu ruangan.

Cangkir coklat, krim lan kacang

  1. Nalika mousse koko adhem, dekorasi nganggo krim kocok, sawetara benang butter kacang, kayu manis lan kacang panggang.
  2. Rasakake gelas coklat, krim lan kacang kanggo panganan cuci mulut.

Cangkir coklat, krim lan kacang


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.