Trik kanggo whiten joints kothak

whiten joints

Ngresiki pawon utawa jedhing tanpa whitening joints kothak meh kaya karya hard tanpa ganjaran sakwise. Amarga kasunyatane yen sekilas, yen sendine ora putih katon ubine reged. Kanggo ngatasi sampeyan ora kudu nindakake karya gedhe, utawa nimbang ngganti kothak kanggo kesenengan ndeleng kabeh anyar lan mengilap.

Sampeyan mung kudu nggunakake produk sing bener lan tindakake sawetara tips kaya ing ngisor iki. Lan karo gaweyan sethitik sampeyan bisa ninggalake sing joints sampurna putih. Sing, sanajan kita ngerti manawa ora penting, iki menehi katentreman atine ing lingkungan sing penting kaya omah kasebut.

Cara mutihake sendhi ubin

Ana akeh produk tartamtu ing pasar kanggo maksud iki lan yen sampeyan kudu whiten joints banget ireng, karo jamur utawa papan sing wis ora ditampa akeh manungsa waé, iku paling apik kanggo nggunakake salah siji saka wong-wong mau. Saiki, yen rereget ing joints kothak iku normal saka nggunakake, amarga saka Kelembapan ing jedhing, amarga saka grease akumulasi ing pawon, etc. sing paling apik yaiku amonia lan banyu.

Sadurunge miwiti, sampeyan kudu nglindhungi dhewe amarga amonia kuwat banget. Nganggo topeng supaya ora nyedhot asap. lan sijine sawetara sarung tangan karet supaya ora ngrusak kuku lan tangan. Kanggo campuran sampeyan butuh baskom karo banyu panas lan cipratan amonia. Yen sampeyan kepingin weruh carane ngetung pangukuran, bakal luwih utawa kurang siji amonia kanggo saben 10 banyu.

Gunakake sikat dawa kanthi bristles semi-hard kanggo mbusak minangka akeh rereget sabisa. Kanthi alat iki sampeyan bisa ngresiki joints saka kothak ing wektu sing padha karo lumahing dhewe. Kerjane kanthi apik ing wilayah sing paling reged utawa ing ngendi ana jamur kanggo mbusak spora lan bakteri sing mbebayani. Banjur pass kain moistened karo banyu panas kanggo mbusak rereget. Yen sampeyan pengin mbusak tetesan banyu, sampeyan bisa ngusap nganggo kain sing resik lan garing lan bakal mengkilat uga resik.

Trik liyane

Amonia ora gampang, nanging ora mung produk sing bisa digunakake kanggo ngresiki jubin. Ning omah sampeyan bisa nemokake solusi liyane kaya ing ngisor iki.

  • karo pamutih: Disinfektan paling apik, sanajan rada mbebayani kanggo kesehatan. Kanthi pamutih, sampeyan bisa ngresiki sendi ubin lan disinfect kanthi lengkap. Kanggo ngakses sudhut sing angel, sampeyan bisa nggunakake sprayer sing kudu ditindakake nyampur banyu (tansah adhem) karo bagean saka bleach.
  • Toothure: Odhol tradisional uga resik kuat kanggo joints kothak. Ya, nggunakake siji sing dirancang kanggo whiten untu, amarga padha ngemot bikarbonat, yaiku produk sing bakal ngresiki sendi. Ing kasus iki, disaranake nggunakake sikat untu lawas sing bisa digosok kanthi apik ing wilayah sing pengin diputih. Soko liyane laborious, nanging padha efektif.
  • Cuka putih lan soda manggang: Pembersih lan disinfektan paling apik sing bisa digunakake ing sembarang pojok omah. Kita ora bosen ngomong lan iki ngresiki cuka Bebarengan karo bikarbonat, padha dadi peralatan disinfeksi paling apik ing pasar. Murah, gampang ditemokake, ekologis lan sing paling penting, super praktis. Siapke wadhah karo diffuser karo banyu panas, cuka putih lan soda manggang. Semprotan ing sendi lan gosok nganggo sikat untu lawas. Obat iki utamané migunani kanggo sendi sing ireng banget lan duwe jejak jamur.

Kanthi salah sawijining trik kasebut, sampeyan bisa ngresiki sendi ubin lan ninggalake kanthi resik lan disinfeksi. Kanggo ngindhari akumulasi rereget sing gedhe banget lan kudu mbuwang wektu akeh kanggo ngresiki, luwih apik kanggo nindakake review saben-sabenIki bakal nyegah saka tumpukan munggah. Sanajan sampeyan ngresiki ubin kanthi reguler, bahan keropos digunakake ing sendi sing gampang tuwuh jamur amarga kelembapan. Kanthi ati-ati sethithik, sampeyan bisa tetep resik lan sampurna kanggo wektu sing suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)