Trik kanggo nyimpen ing omah lan ngatasi slope Januari

Trik kanggo disimpen

Slope Januari sing misuwur katon steeper lan harder kanggo ngatasi. Kanggo kabeh expenses ekstra kanggo sasi Desember, ditambahake rega mundhak ing layanan dhasar. Tambah ing expenses sing biaya akèh kanggo ngadhepi lan yen ora dijupuk menyang akun, bisa rampung uncalan mati ekonomi domestik ing sasi sabanjuré.

Mulane, trik iki kanggo ngirit ing omah bakal mbantu sampeyan ngatur biaya kanthi luwih apik lan kanthi cara sing bisa ngatasi biaya Januari, sanajan ana sawetara tabungan. Kanthi trik cilik lan owah-owahan kabiasaan sing uga dheweke bakal ngidini sampeyan nyebarake biaya sing luwih apik dawa kabeh taun. Supaya sampeyan ora teka ing awal taun nandhang biaya tambahan ing sasi Desember.

Trik kanggo disimpen

Simpen ing Januari

Nyimpen perlu, malah penting, amarga ora ketompo carane sampeyan nindakake kanthi ekonomi lan profesional, kedadeyan sing ora dikarepake bisa kedadeyan kapan wae. Duwe kasur cilik disimpen iku tentrem atine, iku tentrem atine lan iku keamanan. Ora ketompo carane sethitik sampeyan mikir sampeyan bisa nyimpen, amarga payrolls biasane cendhak banget kanggo suwene sasi. Ing pakulinan konsumen ngendi sampeyan bisa nyimpen cilik (utawa gedhe) jumlah dhuwit sing ing pungkasan bakal dadi soko penting.

Deleng biaya sampeyan

Kaping pirang-pirang dhuwit uwal saka biaya sing ora perlu sing ora kita pikirake. Kanggo ngindhari iki, penting banget kanggo ngerti kanthi jelas apa expenses perlu lan apa ora, amarga kanthi mangkono kita bisa ngindhari kelangan dhuwit saben wulan. Tulisake biaya tetep, sing kanggo layanan lan pembayaran sing ora owah saben wulan. Njupuk akun lan nulis mudhun jumlah, dhuwit iku biaya umum sing kudu dijamin saben sasi.

Saiki ngetung kira-kira apa biaya ing kranjang blanja, yen sampeyan mbayar nganggo kertu, gunakake kanggo duwe angka sing luwih tepat. Njupuk kauntungan saka kasunyatan sing looking ing akun bank kanggo ndeleng kabeh expenses sing wis digawe lan sing ora perlu. Iku mesthi surprises sampeyan jumlah dhuwit sing wis ngginakaken ing bab sing ora perluMung amarga ora duwe ramalan sing apik.

Rencana dhaharan kanggo minggu

Euros apik liyane mlebu bakul blanja saben wulan, utamane yen apa sing bakal dituku ora direncanakake kanthi apik. Soko logis wiwit yen ora sampeyan rencana mangan minggu, iku angel kanggo nggawe tuku efisien. Iki ora babagan ngirit panganan, utawa nyuda kualitas panganan kulawarga. Iku babagan ngatur menu, mriksa pantry lan nggawe dhaptar saka tuku mung lan perlu. Kanthi cara iki sampeyan uga ngindhari tumbas cilik sajrone minggu sing akeh euro menyang barang sing ora perlu.

Ngirit konsumsi energi

Energi regane banget, saben dina ganti lan saben dina mundhak. Mulane, iku penting banget kanggo ngerti jam paling gedhe pangeluaran energi supaya supaya bisa ngirit tagihan listrik. Gampang banget amarga saben dina diterbitake ing BOE, sampeyan mung kudu takon situs web Abang Eléctrica de España. Ngurangi konsumsi energi ekstra ing wektu puncak, lan sampeyan bisa nyuda tagihan listrik.

Awas dodolan

dodolan mangsa

Sawise preian dodolan mangsa teka lan misale jek sing wajib lan saben wong kudu nglampahi mbuwang rata-rata kanggo tundhuk karo statistik resmi. Soko sing mesthi nambah expenses rasah sing luwih complicate slope Januari. Tuku mung sing perlu. Dodolan apik banget kanggo ngirit barang-barang penting. Yen ora ana, aja nganti digodha lan sampeyan bisa ngliwati sasi kapisan taun kanthi dhuwit ing bank.

Dhuwit minangka barang sing perlu lan langka kanggo mayoritas wong. Mula, penting kanggo sinau cara nangani kanthi bener supaya bisa nindakake fungsine tanpa dadi masalah. Kanthi trik kasebut, sampeyan bisa sinau mbuwang kurang lan nambah tabungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.