Tren anyar saka Purificación García kanggo musim panas

Tren Garificí Purificación kanggo musim panas

Ing tengah mangsa, kita nemokake pratinjau cilik babagan saiki koleksi Purificación García. Koleksi SS21 sing amba banget ing antarane novel-novel anyar sing ditemokake ing tren anyar iki. Apa sampeyan bisa ngira apa sejatine saka gambar sampul?

Sampeyan bisa uga ngiro-iro. Pisanan duwe warna minangka protagonis; khusus, warna oranye jero. Sing isih ana nuduhake rong jinis cetakan: cetakan belang lan cetakan botani utawa kembang. Nanging, telung tren ora mung siji ing koleksi perusahaan Spanyol sing anyar.

Oranye

Nggumunake yen ditemokake oranye ing koleksi Purificación García. Kita temokake ing potongan kanthi print artistik kaya klambi midi lipit tanpa lengan tanpa kaos dawa lan klambi dawa, kanthong gedhe lan irisan sisih. Nanging uga nganggo klambi biasa kayata jaket sing ora kabentuk kanthi garis ribbed kanthi pinggiran utawa jaket kulit palsu. Garment sing tenan ora ragu-ragu gabung karo sing putih.

Tren Garificí Purificación kanggo musim panas

Garis-garis kasebut

Garis horisontal lan vertikal, garis-garis tipis lan kandel ... Beda-beda jinis loreng ing antarane novel-novel Purificación García Nanging, kabeh nuduhake siji ciri sing padha, Dheweke diwenehi warna ireng lan putih. Kanthi print iki, sampeyan bakal nemokake klambi sing diobong, celana lurus lan jaket dhadha dobel ing katun efek honeycomb kanthi pinstripe. Sanajan bisa uga rok rok tengah lan jaket katun kanthi garis-garis horisontal sing bakal narik perhatian sampeyan.

Tren Garificí Purificación kanggo musim panas

Cetakan kembang

Pisanan botani, padhang lan warna-warni. Kembang nomer loro kanthi warna ireng lan putih kanthi warna kuning. Apa sampeyan wis duwe favorit? Jas trench nglereni balon nganggo nilon sing ditinju nganggo garis leher bunder lan gaun midi nganggo crepe grained kanthi lengan pendek lan rok potongan balon minangka potongan favorit kanthi cetakan botani.

Antarane sing nganggo cetakan kembang ireng lan putih Utamane disandhang klambi garis lurus sing cendhak lan clono dowo, ing krep kanthi rincian pipa sing kontras. Sanajan kita ora pengin mandheg nyebutake jaket bomber amarga bisa dadi sekutu sing apik kanggo ngrampungake klambi sing beda banget ing musim panas.

Apa sampeyan seneng proposal Purificación García kanggo musim panas?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.