Taruhan ing kranjang utawa nggawa kanggo ngrampungake klambi sampeyan

Gaya nganggo kranjang utawa nggawa nganggo komplement

ing Kranjang digawe saka serat sayuran kaya anyaman, raffia utawa jut, dheweke duwe peran gedhe nalika musim panas teka. Dheweke minangka alternatif sing apik kanggo ngrampungake klambi. Dina nalika nganggo celana pendek denim, klambi dawa sing ana ing lemari, utawa nggawe noto saka sandhangan putih, Taruhan ing kranjang utawa nggawa!

Gampang banget kanggo nggabungake kranjang utawa nggawa kanggo klambi kita. Dadi a pelengkap becik kanggo pantai, nanging sampeyan uga bisa nggunakake ing kutha kanthi rasukan sing santai. Pilih salah siji sing sampeyan seneng lan gunakake paling akeh!

Gedhe sing bisa digantung ing pundhak utawa luwih cilik lan nganggo tangan. Sajrone musim panas, sampeyan ora bakal kekurangan kranjang sing bisa dipilih kanggo ngrampungake tampilan sampeyan. Pilih salah siji utawa sing paling cocog kanggo sampeyan njupuk kabeh sing dikarepake.

Gaya nganggo kranjang utawa nggawa nganggo komplement

Ing Bezzia, kita seneng carrycot terstruktur kanggo pantai, supaya dheweke bisa tetep ngadeg ing andhuk. Nanging, kanggo metu ing wayah sore, luwih milih sing luwih entheng nganggo lapisan lan zip utawa tali kanggo keamanan sing ditambahake. Nanging usulan-usulan kasebut ora kudu cocog karo sampeyan.

Gaya nganggo kranjang utawa nggawa nganggo komplement

Aksesoris Raffia cocog banget kanggo tampilan sing digawe klambi putih. Iki menehi sentuhan sing anget lan alami sing ora bisa sampeyan salahke. Kita uga seneng kombinasi sing paling cendhak lan ndhuwur sing dicithak.

Sanajan kita kudu ngobrol babagan tas sing asring ditemoni nalika musim panas, klambi kasebut bisa menang kanthi longsor. Kanthi klambi gaya bohemia cendhak lan dawa, kanthi klambi kembang midi dawa lan gaya vintaj ... sampeyan bisa nganggo karo sapa wae.

Gambar- Vage kolase, @harperandharley, @tulus jules, @mirenalos, @bartabacmode, @blondiiebaby, @komangtrisanthy, @girlmeetsgold


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.