Topeng kanggo rejuvenate kontur mripat

Copot kisut

Kontur mripat minangka salah sawijining wilayah sing paling sensitif, amarga kulit luwih tipis lan mula bisa nandhang sangsara luwih akeh tinimbang pasuryan liyane. Kajaba iku, kaya sing kita ngerti, bunderan peteng uga bisa muncul kanthi macem-macem alasan lan mapan ing urip kita, nggawe mripat katon kusam. Mulane, kita kudu mudhun kanggo bisa kanggo rejuvenate kontur mripat karo seri saka topeng.

Awit kanthi ngemot panganan krasan kita bakal menehi kulit kabeh bahan sing dibutuhake. A hidrasi apik uga taruhan ing vitamin E minangka sawetara langkah dhasar sing kudu digatekake. Nanging yen sampeyan pengin ndeleng ing wangun topeng kanggo rejuvenate pasuryan, aja kantun kabeh ing ngisor iki.

Putih endhog kanggo rejuvenate kontur mripat

Ngomong babagan vitamin E, putih endhog ngandhut vitamin iki supaya kita ana ing tangan sing apik. Tanpa dilalekake manawa ana klompok B, mula bakal njaga kulit kita. Dadi, kita kudu ngetrapake menyang wilayah sing bakal diobati, sing ing kasus iki yaiku kontur mata. Kita ngaso nganti garing amarga iki bakal mbantu ngencengi kulit kaya sing dibutuhake. Banjur sampeyan nyopot lan ngumbah rai kanthi apik, tansah nganggo krim moisturizing. Elinga yen sampeyan bisa nindakake saben dina kanggo bisa ndeleng asil paling apik sing bakal ninggalake kita sadurunge.

Topeng rai

Bet ing topeng antioksidan

Kita wis menehi komentar babagan iki lan kulit mbutuhake dosis vitamin kasebut, mula, ora kaya taruhan ing topeng sing nggawa kabeh panganan sing menehi dosis antioksidan sing dibutuhake. Bener ana akeh, nanging ing kasus iki kita bakal nyampur saperangan wortel lan nyampur karo jus jeruk lan saperangan tablespoons saka madu. Nalika kita duwe kabeh dicampur uga podho, iku wektu kanggo aplikasi ing kulit lan ing wilayah tartamtu kanggo rejuvenate kontur mripat. Saiki sampeyan mung kudu ngenteni udakara 15 menit banjur copot nganggo banyu sing akeh. Pungkasan, sampeyan ora bisa lali kanggo aplikasi moisturizer favorit, kanggo luwih ngaktifake asil.

Aja kantun alpukat!

Loro-lorone kanggo kaendahan lan kanggo sajian favorit kita, mesthi ana amarga jumlah nutrisi sing diduweni. Dadi, sepisan maneh, sampeyan ora pengin ilang rejuvenasi kontur mripat. Ing kasus iki kita butuh setengah alpukat sing wis mateng. Kita bakal nyampur karo kuning endhog sing diantemi lan uga sawetara tetes lenga sing bisa dadi minyak rosehip, amarga akeh digunakake ing trik kasebut. Yen wis dicampur kanthi apik, kita bakal aplikasi menyang wilayah sing bakal diobati, ngenteni sawetara menit lan mbusak maneh nganggo banyu. Tanpa mangu, kulit bakal ngumpulake kabeh vitamin lan hidrasi sing diwenehake dening bahan kasebut.

Rejuvenate kontur mripat ing ngarep

 

Yogurt polos

Umumé, kita bisa ngomong kaya ngono yogurt alam mbantu kanggo ngilangke kisut, saliyane kanggo menehi liyane cahya kanggo kulit lan malah perang kukul. Dadi iku salah siji saka bahan lintang nanging dina iki kita arep kanggo gabungke karo tablespoon saka aloe vera. Wiwit hidrasi uga ana ing bahan iki. Bareng bakal nggawe kulit kita luwih sehat, luwih alus lan luwih alus. Dadi, sampeyan bakal nggunakake minangka topeng, sampeyan bakal ngenteni udakara 25 menit banjur copot nganggo banyu kaya sing wis ditindakake ing saben langkah. Kulit sampeyan bakal alus banget, nanging yen sampeyan mbaleni tumindak iki kaping pindho saben minggu lan ngendhokke karo sawetara irisan timun ing mripat, sampeyan isih bakal weruh efek luwih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.