Tip kanggo entuk cahya luwih akeh ing jedhing

jedhing karo pangilon

Yen sampeyan pengin entuk cahya luwih akeh ing kamar mandi, banjur aja putus asa amarga sampeyan bisa entuk. Sampeyan wis ngerti manawa kanthi sawetara tips, sampeyan bisa entuk kabeh sing sampeyan lakoni lan liya-liyane, nalika kita ngomong babagan dekorasi. Iku wektu kanggo seneng jedhing sing nuduhake luwih akeh papan amarga padhang sing diasilake.

Napa yen sampeyan duwe jedhing njero ruangan, tansah bisa dadi alternatif kanggo duwe gagasan iki. Pracaya utawa ora, ora mung kesalahan saka lampu sorot utawa lampu, nanging uga perabotan bisa mbantu sampeyan, kanthi wujud lan cara nempatake. Pengin ngerti luwih akeh?

Kothak paling apik ing werna cahya kanggo entuk luwih akeh cahya ing jedhing

Yen sampeyan duwe jedhing gedhe, kita ngerti sing ora tansah kudu njupuk seri iki tips kanggo huruf. Amarga dhewe bakal ana cahya. Nanging yen ora, iku paling apik nang ing kothak werna korek lan yen padha uga duwe sing Rampung nggilapbanjur luwih apik. Amarga padha bakal nggawe bayangan thanks kanggo cahya lan kaya mengkono, kita bakal weruh carane luminositas entuk lemah. Mesthi wae sampeyan bisa nambah sawetara warna liyane sing luwih kuat utawa peteng yen sampeyan seneng. Nanging sing paling apik yaiku iki nyedhaki titik cahya supaya bayangan tetep dadi protagonis.

Entuk luwih cahya ing kamar mandi

Partisi kaca

Sanajan bener yen sawise ngresiki bisa dadi luwih rame, supaya kamar mandi luwih padhang, luwih becik. Dadi, kita bakal tetep karo sisih sing luwih positif lan mulane, sampeyan bakal entuk luwih cahya ing jedhing amarga kaca. Kaya sing wis dingerteni, rincian sing digawa saka materi iki mesthi cocog kanggo nambah jembar lan luminositas, yaiku sing dikarepake.

Selehake titik cahya

Tanpa mangu-mangu, kita butuh lampu utama sing tanggung jawab kanggo menehi cahya ing kabeh ruangan. Nanging iku saliyane dheweke, kita bakal milih kanggo cahya putih, minangka alam sabisa kanggo titik cahya tartamtu. Ndhuwur kabeh, bisa nunjuk ing pangilon. Ing kene kita butuh alam, kaya tembok, amarga kanthi cara iki bakal nggambarake warna sing luwih apik lan luwih apik. Kabeh iki bakal gumantung apa sampeyan duwe kamar luwih utawa kurang gedhe, sing uga ngerti. Sing penting ora ana pojok sing ora ana cahyane amarga bayangane ora ana gunane ing wilayah iki.

cahya kamar mandi

Rincian Chrome kanggo jedhing

Iku bener sing stainless steel iku salah siji saka finish paling populer ing jedhing. Mesthi, kaya kabeh, padha tansah duwe wektu lan misale jek sing wis menehi cara kanggo rampung krom. Sanajan mangkono, kudu dikandhakake yen ing loro kasus kasebut, padhang bakal dadi protagonis utama. Nanging yen kita mikir babagan sing nomer loro, mula ngidini kita ngrasakake refleksi sing kurang. Dadi, saiki mung sampeyan mutusake apa sing disenengi, amarga pilihan bakal kasedhiya kanggo sampeyan.

Bet ing tekstil werna cahya

Yen sampeyan duwe sawetara rak utawa papan sing bisa diselehake andhuk, wektune milih sawetara kanthi nada sing entheng.. Amarga iki minangka cara kanggo terus nambah sentuhan warna sing disenengi banget. Kajaba iku, kita ora mung deleng andhuk resik lan lempitan, nanging uga sampeyan bisa nyelehake bathrobe utawa bath mat. Padha tansah perlu lan yen kita saiki nambah tutul praktis, malah luwih apik. Kita bakal nggawe tetep kita padhang luwih saka tau. Amarga cahya tansah nggawe lingkungan luwih ramah. Dadi taruhan sampeyan karo tips iki!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.