Aksesoris Tenun: Crochet lan Crochet

kemul-rajutan antik

Simpul, rantai, titik ngisor utawa dhuwur ... sing ora ngerti jaritan hooking kudu bisa nggayuh amarga revival dekoratif DIY sing paling akeh dibantu lan adaptasi yaiku aksesoris digawe utawa disesuaikan nganggo crochet, pancing crochet salawas-lawase, internasional lan ditambahi kekandelan lan bahan sing beda-beda: Kain sintetis, sprei, sutra lan plastik uga ditambahake ing benang katun lan wol tradisional (kerajinan "rajutan" kanthi tas Grosir minangka jagad raya).

Dheweke ujar manawa hooking hooking lan sawetara wektu bagean iki dadi meh dadi filosofi urip: Rileks, mbantu ngembangake ketrampilan manual, kemampuan kanggo konsentrasi lan sabar; uga asile bisa inspirasi lan pemikir, nyedhiyakake energi positif dobel amarga kesegaran naif lan kepenak nalika rampung. Akeh aksesoris ing omah kita bakal diperkaya karo teknik crochet tukang, kalebu definisi lan semangat ing gaya sing diarani Wabi Sabi.

Karpet karpet

Kursi bangku merenda

Ing level aksesoris, ana rong tren warna sing beda: Sing paling trendi lan neo-hippy milih potongan crochet warna-warni, utamane diwujudake ing kemul, bantal lan karpet. Nanging, demam saiki kanggo dekorasi omah lan perabotan ing nada pastel utawa diencerke Iki uga gumantung karo elemen crochet, utamane nalika nutupi obyek supaya bisa diowahi maneh utawa dibaca maneh menyang konteks anyar, kayata bangku pawon sing diowahi dadi tabel utawa tabel sisih pribadi, utawa lampu sing dipikolehi ing permukaan gedhe sing dadi obyek unik yen kita gawean lampu kanggo dheweke.

Proposal kanggo lampu crochet

Crochet jam

Gorden sing dihias nganggo crochet

Proposal liyane sing nambah yaiku nggunakake ulang kanggo kasebut karpet lawas crocheted sing disimpen ing lemari lan trunks utawa sing bisa tuku ing pameran lan pasar "vintaj": Dheweke bakal nggawe sandiworo sing gampang dadi aksesoris sing elegan lan nostalgia yen kita nyulam nganggo bentuk tapel wates utawa renda, utawa kanggo wenehi sentuhan bohemian menyang sawetara bantal ruangan kanthi tutup sing alus, utawa nganggo meja sing apik yen kita ngrampungake permadani kanthi saurutan, saengga nggawe pelari meja sing bakal ngrampungake perayaan kasebut.

Kajaba dadi "kudu" hiasan lan larang regane ing asil, kita kudu ngerteni angka tambah, amarga ana sawetara tangan lan generasi sing wis kolaborasi tanpa ngerti nalika nglakokake obyek-obyek sing akrab karo patina kasebut.

Bantal dihiasi nganggo rajutan

Crochet kloso

Situs web laba-laba dijahit

Nanging, versi crochet modern minangka motif abad kaping nembelas utawa sewidak; miturut jaringan sosial laba-laba Tenunan nganggo benang katun minangka hiasan paling gedhe ing musim iki. Nggantung ing pojokan langit-langit sing nggawe simulasi laba-laba nyata utawa dipasang ing rak, kita ora pengin nyapu utawa dicopot menyang pesta Halloween. Nyerang lan ironis, jelas yen beda karo corak crochet sajrone urip; gawe anyar utawa mati adhedhasar rajutan.

Gambar - Miturut Matt, Kejujuran WTF, DIY sejatine


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.