Temokake tas Parfois spring 2022

spring 2022 tas dening Parfois

Wiwit dodolan rampung, perusahaan fashion lan aksesoris sibuk nuduhake usulan anyar kanggo musim semi sabanjure. Sanajan ora ana alesan kanggo ngenteni teka kanggo ngeculake sing anyar tas spring 2022 saka Parfois.

Yen sampeyan pengin gawe anyar tas sampeyan bakal nemokake ing Parfois a macem-macem desain kanggo nindakaken. Sampeyan uga bisa milih antarane loro tren: siji sing nang ing sobriety, ing desain Gamelan karo garis resik; utawa sing nggunakake blok warna kanggo nggawe desain sing luwih nyenengake.

tas sober

Ing antarane tas sing luwih gedhe, tas shopper, Desain sober ing werna alus kayata putih, kuning pucet utawa coklat predominate. Tas saka koleksi musim semi Parfois 2002 sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki minangka salah sawijining thanks paling serbaguna kanggo kapasitas gedhe, telung kompartemen interior, gagang dobel lan tali bahu sing bisa dicopot. Nanging kita uga ora bisa ngilangi desain tutup tali bahu sing bisa dicopot.

 

spring 2022 tas dening Parfois

Sampeyan uga bakal nemokake akeh desain ing antarane tas bahu polos ing macem-macem werna, karo loro utawa telung kompartemen interior kanggo organisasi sing luwih apik saka kabeh sing arep kanggo njupuk karo sampeyan. Tas pundhak jerami ing gambar ing ngisor iki ora kurang sober, nanging kombinasi bahan ndadekake proposal sing luwih khusus.

spring 2022 tas dening Parfois

Blok warna lan tas warna-warni

Apa sampeyan pengin menehi warna kanggo rasukan sampeyan? Kantong warna Parfois spring 2022 minangka favorit kanggo iki. Padha ora kebacut flashy. Umume duwe warna netral minangka warna utama lan kalebu cilik nuansa ing nada kuning lan biru, kaya sing sampeyan deleng ing gambar sing nggambarake artikel iki.

Luwih mencolok yaiku tas pesta warna-warni. Tas pundhak pesta kanthi manik-manik lan manik-manik - ing ndhuwur garis kasebut - dadi favorit, nanging ana akeh liyane sing cocog kanggo ngrampungake rasukan tiyang istri. Delengen wong-wong mau!

Apa sampeyan seneng karo tas Parfois spring 2022 sing anyar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.