Temokake Bloom, koleksi Compañía Fantástica saka SS21

Kumpulan SS21 saka Compañía Fantástica

Sawetara minggu kepungkur wiwit Perusahaan mode Spanyol Compañía Fantástica saiki penerbit anyar, nanging nganti saiki durung duwe kesempatan kanggo nuduhake karo sampeyan. Editorial sing ngajak kita optimisme liwat warna lan pola.

Bloom, iku jenenge koleksi SS21 anyar saka Compañía Fantástica. Jeneng sing ora cocog. Lan perusahaan fashion ngusulake cetakan kembang lan woh musim semi-musim panas kanggo kita warna sing apik lan anget.

Werna

Bloom minangka bledosan warna, kaya usulan tenan perusahaan kasebut. Nanging, mesthi ana warna sing beda karo wong liya kaya ing koleksi sing padha. biru, kuning lan abang. Ing latar mburi, sayuran ijo, oranye lan jambon ngrampungake palet warna sing nyenengake lan nyenengake sing cocog kanggo musim panas.

Kumpulan SS21 saka Compañía Fantástica

Polahe

Cetakan Perusahaan Fantastic mesthi nyenengake. Ing koleksi iki katon, miturut pendapat kita, cethane sardine lan sing duwe motif buah. Bebarengan karo klasik kasebut kayata kembang, garis-garis lan motif geometris liyane ing latar mburi, umume putih.

Kumpulan SS21 saka Compañía Fantástica

Favorit kita

Kita tresna marang klambi nyala cendhak kanthi ruffles ing dhadha sing niru Krah XXL sing bakal kita guneman kanthi akeh ing musim iki. Nanging ora luwih saka klambi klambi klasik saka perusahaan sing kepenak banget nalika musim panas.

Antarane kethèk, kita ora bisa ndeleng saka desain dawa karo awak honeycomb lan lengen klambi. Lan ing antarane celonone, kita pengin nyorot sing nganggo pinggang dhuwur lan pinggang elastis. Iki minangka sandhangan sing bisa narik kawigaten sanajan ora luwih penting tinimbang dhasar: celana sikil, kaos lan jaket rajutan sing apik.

Apa sampeyan seneng desain Compañía Fantástica?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.