Temokake koleksi Beachwear dening Bimba y Lola

Koleksi sandhangan pantai dening Bimba y Lola

Amarga kita duwe akeh plancongan ing saubengé, mula aja kaget yen perusahaan mode narik perhatian kita koleksi sing dirancang kanggo nikmati dina pantai. Salah siji sing paling pungkasan nindakake yaiku Bimba y Lola, temokake usulane karo kita!

Perusahaan Spanyol Bimba y Lola durung ragu-ragu nglumpukake kabeh usulan kanggo pantai ing koleksi Beachwear. Proposal kalebu kalebu sandhangan lan aksesoris jedhing, sing liyane nganggo klambi sing nyaman lan ora peduli nalika teka ing pantai.

Werna

Sing kuning Dadi ing koleksi pakaryan iki. Umumé, ing klambi nganggo pola, kadang-kadang digabung karo warna-warna utama koleksi iki, biru lan putih. Nanging iki ora mung siji warna sing misuwur ing koleksi Beachwear; mawar lan lilac uga duwe peran gedhe.

 

Koleksi sandhangan pantai dening Bimba y Lola

Polahe

ing motif dasi warna Dheweke ora bisa ditemokake ing koleksi Bimba y Lola anyar. Ing latar putih, dheweke nggabungake kuning lan biru kanggo mbentuk busana sing diilhami olahraga kayata kaos lan sweter. Sampeyan uga bisa nemokake ing aksesoris pantai kayata andhuk, kanthi warna sing beda.

Koleksi sandhangan pantai dening Bimba y Lola

Bebarengan karo motif kasebut, cetakan BYL lan Animal Brut katon apik. Pisanan, ing ecru lan kuning, ngasilake inisial Bimba lan Lola lan sampeyan bisa nemokake kanthi kathok ketat, klambi lan piyama. Sing nomer loro, dicap ing latar mburi ireng utawa gadhing, nduweni kaos kaos lucu lan uga piyama.

Kabeh kanggo pantai

Dadi koleksi Sandhangan Pantai, sampeyan ora bisa ketinggalan klambi renang uga aksesoris penting kanggo pantai. Swimsuit paling asli Dheweke duwe motif pangaturan kembang. Motif sing dibaleni nganggo andhuk lan sampeyan bisa gabungke karo aksesoris sing kuat ing perusahaan kayata sandal jepit, tas utawa topi. Apa sampeyan seneng motif sing luntur? Sampeyan uga ora bakal duwe masalah nalika nampilake tampilan dasi total kanggo mudhun menyang pantai.

Apa sampeyan seneng karo usulan Bimba y Lola kanggo pantai?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.