Temokake koleksi sandal SS22 Kosma Menorca

Koleksi sandal SS22 dening Kosma Menorca

Arrels, ing Koleksi anyar Kosma Menorca ngupaya link antarane warisan footwear kulawarga lan desain kontemporer. Lan kasunyatane yaiku arrels tegese akar lan minangka cara kanggo nyambungake merek kasebut karo unsur alam pulo kasebut lan menehi penghormatan marang gaya urip Mediterania.

Kosma Menorca dudu koleksi sing apik yen kita ndeleng jumlah desain anyar, nanging ana alesan. Perusahaan nggawe potongan-potongan sing langgeng ing cara artisanal lan njupuk care saka pilihan saka tahan kanggo bisa digunakake maneh kanggo sawetara mangsa.

Koleksi Arrels

Kosma Menorca mangertos produksi saka a ideologi kelestarian lan ora tau saka sudut pandang gaya, mulane desain sing ora ana gandhengane nduwe papan sing penting ing koleksi bebarengan karo sing wis dadi ciri khas perusahaan kasebut.

Koleksi sandal SS22 dening Kosma Menorca

Minva lan Nava, thanks kanggo sing platform 3 cm lan tunggal non-slip koyone kita pilihan banget kanggo dina. Digawe saka kulit kanthi warna netral, dheweke nyekel sikil kanthi apik amarga gesper tungkak sing bisa diatur. Sawetara nomer wis kehabisan stok, dadi yen sampeyan seneng, aja ragu-ragu tuku kanthi cepet!

Koleksi sandal SS22 dening Kosma Menorca

Antarane sandal warata ing koleksi kasebut, kita ngrasakake kelemahane gedhe kanggo rong desain: Murta lan Aritja. Kapisan yaiku sandal kulit nappa kanthi tali tungkak sing bisa diatur kanthi warna pastel sing apik. Kapindho stands metu kanggo nggawe desain becik saka ngudani knotted nggoleki sing diikat ing tungkak nganggo gandhewo. Lan desain sing diilhami dening iki nanging kanthi tumit uga kalebu ing koleksi kasebut, yen sampeyan luwih seneng 4 utawa 5 sentimeter ekstra.

Dheweke uga ora katon ing koleksi iki sepatu kulit kepang. Sepatu sing ditutup nganggo utawa tanpa tali kanthi dhuwur tumit 1,5 sentimeter lan tlapak sikil sing ora licin kaya model liyane. Dheweke kalebu sing paling larang ing koleksi kasebut, mundhak regane € 175.

Apa sampeyan ngerti usulan Kosma Menorca? Yen sampeyan are looking for footwear panas, aja ragu-ragu kanggo uga nemokake ing koleksi naguisa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.