Temokake koleksi edisi winates anyar Zara Atelier

Zara Atelier

Apa sampeyan wis entuk kesempatan kanggo nemokake Zara Atelier? Iku a Baris anyar Zara edition winates kang tenan Spanyol nggabungke passion kanggo craftsmanship lan expression seni. Nganti saiki, perusahaan wis ngluncurake koleksi jas cilik lan gaun liyane. Apa sandhangan anyar bakal teka ing koleksi?

Kanthi Paolo Roversi konco lensa kamera, kampanye pisanan darmabakti kanggo jas kita kudu ngakeni bilih kita padha ora kesengsem. Ora amarga kekurangan orisinalitas desaine, nanging amarga ora bisa ngerteni rincian ing foto kasebut. Soko sing karo Jamie Hawkesworth minangka photographer ora kelakon ing koleksi klambi, kaya sing awakmu weruh.

Lambang

Kita seneng karo ide yen Zara nuduhake kita ing kampanye kain, benang, warna ... kabeh sing dadi inspirasi kanggo nggawe saben enem jas sing nggawe koleksi iki. jas karo a karya kerajinan gedhe kang ora wedi warna.

Jaket Zara Atelier

Ora ana jas ing koleksi sing ora diweruhi lan kebak rincian sing ndadekake dheweke katon. Ing pola tambal sulam, rincian rhinestone, ing sulaman motif kembang lan cemlorot subtle saka benang metalik ngowahi saben potongan dadi permata.

Busana Zara Atelier

Busana

Rincian kasebut luwih dihargai ing kampanye koleksi busana Zara Atelier. Koleksi cilik uga, ing ngendi kita nemokake desain sing paling maneka warna sing kalebu loro potongan sing digawe kanthi kain pola superimposed sing sugih, uga desain kanthi nada cahya aplikasi bagean logam.

Favorit kita ing koleksi iki mesthi alus klambi dawa putih kanthi pita renda sing apik, kanthong guipure, lan patch organza. Yen ora regane € 249 ... Bebarengan karo iki, desain etnik katon kanthi sulaman lan manik-manik sing kontras lan kanthi aplikasi sequin, sing nggabungake nada biru lan oranye.

Yen sampeyan seneng karo desain kasebut, mlayu! Sanajan regane, potongan Zara Atelier bakal mabur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.