Temokake koleksi aksesoris Mango anyar

Temokake koleksi aksesoris Mango anyar

Mangga ngluncurake koleksi aksesoris. Lan ora mung koleksi apa wae; Iki minangka koleksi potongan sing amba, ing antarane kranjang jute, tas karung lipit, sandal kulit nganggo undercut utawa aksesoris rambut denim katon apik.

Telung baris bisa dibedakake karo usulan Mango anyar. Sing luwih alami kalebu potongan serat sayuran lan kulit kanthi nada alami. Kapindho sing apik banget kanthi motif kembang minangka protagonis lan gaya vintage sing apik. Lan sing nomer telu sing kayane menehi pajeg kanggo denim. Temokake!

Kantong

Ora ana sangsi, koleksi aksesoris Mango sing anyar dituju musim panas. Kantong serat sayuran kayata jut nemokake meneh sing ilang nalika dina paling adhem lan uga bali menyang katalog. desain jalinan kanthi nada alami.

Temokake koleksi aksesoris Mango anyar

Nanging, iki dudu tas sing paling apik tenan ing koleksi, sanajan tas kasebut paling serbaguna. Kantong lipit, tas ruched lan tas mini kanthi motif kembang nyolong kabeh perhatian. Lan desain denim sing apik sing kabeh pas ora bisa ditemokake.

Temokake koleksi aksesoris Mango anyar

Alas kaki

Sandal minangka protagonis koleksi aksesoris mangga anyar. Undercuts, rata lan efek kulit, ditampilake kanthi warna ijo lan mentah sing alus banget. Bebarengan karo sandal, sandal driji tumit dhuwur lan sepatu denim liyane kanthi penutupan velcro katon menonjol.

Aksesoris liyane

Saliyane tas, sandal lan sandal sampeyan bakal nemokake ing koleksi anyar kanthi macem-macem jinis aksesoris rambut: topi, tutup, tutup, ikat kepala lan selendang. Utamane sing apik banget yaiku sing nganggo cetakan kembang kanthi warna sing cerah. Sanajan jumlah kasebut ing kain katun denim menang. Koleksi kasebut rampung nganggo sabuk kulit, kacamata hitam lan garis perhiasan sing penting karo potongan zink lan finish logam.

Apa sampeyan seneng koleksi aksesoris Mango anyar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.