Temokake aksesoris SS21 dening Beatriz Furest

Komplement dening Beatriz Furest

Kita kaget nalika ngerti yen durung nuduhake karo sampeyan usulan dening Beatriz Furest. Perusahaan sing miwiti lelungan ing taun 1996 dening Beatriz Furest, lan arsitektur Catalan, kulit Italia lan tradhisi kulawarga gabung.

Taruhan produksi nasional, Saben musim perusahaan kasebut ngluncurake koleksi klasik sing penting sing kaget amarga sipate kontemporer. Sandal kanthi tali crisscross lan tutup gesper, tas kanvas lan tas crossbody kulit kanthi tali sing luwes yaiku sawetara aksesoris SS21 sing paling populer dening Beatriz Furest, uga ditemokake!

Kantong

ing tas kanvas dheweke duwe peran gedhe ing koleksi Beatriz Furest. Kita seneng banget karo desain gedhe banget sing nggabungake kanthong ngarep utawa sisih njaba, lan ing sawetara kasus, gagang kulit cekak. Kanthi nada mentah utawa anget, iku serbaguna banget kapan wae taun.

Tas Beatriz Furest

Uga penting ing antarane aksesoris SS21 dening Beatriz Furest yaiku: tas pundhak kulit. Ing gambar kasebut, sampeyan bisa ndeleng salah sawijining desain paling populer, yaiku tas Delfina. Desain kanthi trims sing kontras lan interior sing, diikat nganggo katun 100% kanthi cetakan houndstooth putih lan biru, duwe rong kanthong cilik, siji nganggo zip lan liyane tanpa.

Alas kaki Beatriz Furest

Alas kaki

ing sandal warata nganggo kepang ndhuwur lan sing nganggo tumit utawa platform sing endhek kanthi tali silang lan penutupan gesper minangka ciri khas koleksi Beatriz Furest. Klasik sing gabung karo musim iki nganggo sandal jinis bio datar kanthi tunggal 1,5cm.

Kajaba iku, ing antarane aksesoris SS21 dening Beatriz Furest, sampeyan uga bakal nemokake sepatu olahraga kutha digawe saka kulit pamisah, kulit lan nilon kanthi platform loro-nada lan tunggal kulit. Pelatih kasedhiya ing kombinasi warna sing beda-beda sing narik kawigaten amarga kulit sing bisa dicopot sing dominasi.

Apa sampeyan seneng aksesoris Beatriz Furest's SS21?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.