Telung jinis lampu kanggo madhangi ruangan panedhaan

Lampu kanggo madhangi ruang makan

Apa sampeyan ora ngerti carane madhangi ruang makan sampeyan? Ana macem-macem jinis lampu sing bisa digunakake kanggo nyedhiyakake cahya langsung menyang meja makan lan mulane nggawe keputusan bisa dadi akeh banget. Kanggo nggampangake sampeyan, ing Bezzia, dina iki kita nuduhake telung jinis lampu sing sampeyan ora bisa salah.

Ana telung jinis lampu langit-langit kanggo madhangi kamar panedhaan sampeyan, sing angel ditindakake kanthi bener lan kabeh padha nuduhake siji karakteristik: yaiku pendants. Milih siji utawa liyane bakal gumantung ing gaya sing sampeyan goleki kanggo dekorasi ruangan kulawarga kayata ruang makan.

Kenapa pendants? Amarga kita ngupaya nggawa cahya nyedhaki meja supaya padhang. Iku utopia kanggo mikir sing ing paling omah-omahé padha bakal bisa kanggo nyumerepi kaya ing gambar sing kita nuduhake sampeyan. Umume kita ora duwe langit-langit sing dhuwur banget. Kajaba iku, iku perlu kanggo ngormati kadohan tartamtu saka meja kanggo lampu supaya padha ora ngganggu minangka misale jek kita sing bakal kelakon karo gambar katelu.

Lampu gantung kanggo ruang makan

lampu karo tangan

La lampu multi-lengan Iki minangka alternatif sing apik kanggo madhangi ruangan panedhaan. Biasane iki digawe saka sumbu tengah saka ngendi lengen mangkat menyang arah sing beda supaya ora ana pojok meja sing ora ana cahyane.

Lampu kanggo madhangi kamar panedhaan nganggo tangan

Padha lampu karo akèh pribadine lan becik kanggo entuk kombinasi becik ing kamar panedhaan antarane cahya umum lan cahya fokus. Sing kanthi lengen sing artikulasi Dheweke uga bakal ngidini sampeyan madhangi perabot liyane kayata lemari.

Ing Bezzia, kita nemokake dheweke minangka proposal sing apik kanggo dekorasi kabeh jinis kamar panedhaan. Lan iku sing macem-macem lampu saka jinis iki ndadekake iku bisa kanggo ngganti menyang spasi banget beda. Sampeyan bakal nemokake karo layar tekstil, becik kanggo nambah tutul tradisional kanggo kamar panedhaan; karo tulip kaca kanggo menehi gaya sing luwih klasik; salah siji gaya balon kanggo nggayuh lingkungan saiki lan modern.

Artikel sing gegandhengan:
Bet ing lampu globe kaca kanggo madhangi ruang tamu

Lampu gantung sing diilhami industri

Wiwit lampu gantung gaya industri dadi terkenal ing jagad dekorasi, lampu kasebut terus dadi alternatif sing apik kanggo madhangi pulo pawon lan meja makan. Lan spasi kasebut ora kudu duwe gaya industri.

Lampu gaya industri kanggo ruang makan

Sanajan amarga ukurane sing gedhe, lampu kasebut mung bisa digunakake kanggo madhangi kamar panedhaan, nanging arang banget ditemokake. Ing kelompok loro utawa telung lampu Dheweke luwih umum ing meja persegi panjang lan uga duwe daya hiasan sing luwih gedhe.

Lampu iki biasane diwenehi metalik utawa matte rampung. Sing terakhir ing werna kayata ireng, abu-abu utawa watu werna saiki sing paling populer kanggo dekorasi loro rustic lan modern kamar panedhaan.

Lampu alam sing apik banget

Bahan alami tansah nambah anget ing omah kita. serat tanduran Dheweke uga saiki dadi tren ing desain interior, mula kenapa ora dilebokake ing desain ruang makan? Kita bisa nindakake iku liwat kursi, nanging uga dening manggonke lampu tengah gedhe ing meja. Apa sampeyan ora mikir dheweke katon apik banget ing meja bunder utawa persegi panjang?

Lampu gedhe ing bahan alami

Lampu kasebut ora mung nyedhiyakake cahya sing anget banget ing ruangan, nanging uga nggambarake amarga desain sing dikepang. pola apik ing tembok.  Apa langit-langit sampeyan dhuwur? Wani nganggo lampu jinis lonceng. Yen, ing sisih liya, langit-langit ora dhuwur banget, pilih desain sing luwih bunder lan rata.

Iki mung telu saka pirang-pirang jinis lampu sing bisa digunakake kanggo madhangi ruangan panedhaan. Kabeh bisa diatur, milih desain sing pas, menyang kamar panedhaan nanging mung sampeyan sing bisa milih sing bakal dipilih. Netepake wangun meja lan ukurane, uga gaya ruangan, kita yakin sampeyan bakal ngerti milih sing bener. Kaping pisanan, sampeyan luwih seneng sing endi? Apa sampeyan pengin dekorasi ruang makan sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)