Tas tren sing teka ing Zara stomping

Tas tangan emas

Tas tren sing wis ana ing Zara paling khusus. Amarga bener kadhangkala kita bisa nemokake formulir lan finish sing wis kita kenal, nanging ing liyane, dheweke bakal kaget banget. Mangkene carane kita bisa nemtokake koleksi aksesoris anyar saka perusahaan sing wis teka lan bakal tetep.

Yen sampeyan nggoleki orisinalitas ing tampilan sampeyan, mula iki sing bakal sampeyan entuk. Dadi, sampeyan mung kudu ngeculake kabeh ide sing nunggu sampeyan kanggo menehi sambutan sing apik. Koleksi tas Zara Iku wis ing lambé saben wong. Sampeyan isih ora ngerti dheweke?

Tas trendi karo manik-manik

Ing Zara, sampeyan bakal weruh kepiye koleksine kebak sihir, cahya lan manik-manik. Mulane tas kasebut ora bakal ditinggalake lan uga kalebu. Ana sawetara model sing bakal kita temokake kanthi finish kaya iki. Ing tangan siji, kanthi gaya permen sing kita kabeh ngerti, nanging sing wis rampung karo sequins ing werna.

tas payet

Nalika ing sisih liyane, kita weruh carane dhasar segara bisa tansah karo kita. Iki tegese kita ngadhepi salah sawijining tas sing bakal sampeyan tresnani amarga kebak orisinalitas. menyang werna ijo manik-manik sing ngarang bakal mbentuk. Nanging uga ana ranté sing bisa digawa ing pundhak utawa ing tangan lan warna sing padha. Kanthi wangun wavy sampeyan bisa gabungke kaya sing dikarepake.

Tas telung dimensi

tas telung dimensi

Ing antarane tas trendi, kita uga ora bisa nglalekake ide kaya iki. Amarga iku orisinalitas lengkap, mula uga kudu digatekake. Iki minangka tas sing bentuke kothak, sanajan ing kasus iki persegi panjang lan ndadekake kita nyaman banget amarga bisa digawa kanthi sampurna ing tangan, tanpa ngganggu. Sanajan bener, sampeyan uga bisa nganggo tali bahu, amarga ana rantai sing apik. Dadi, mung sampeyan mutusake carane sampeyan pengin nganggo, amarga ing saben kesempatan, bakal katon apik. Yen sampeyan duwe acara liyane, mesthi bakal dadi khusus banget.

Tas pola

Tas kothak kanthi print

Prints minangka salah sawijining kunci sing apik kanggo musim anyar iki. Mula, yen kanggo sandhangan, kanggo aksesoris ora bakal ditinggalake. Iku wektu kanggo uga nang ing gaya iki ing tas paling khusus. Lagi dipandu dening sawetara saka Rampung paling elegan, kang ndadekake kita kaya wong sethitik liyane lan sing kita uga bisa nganggo karo katon fashion paling apik. Ing kasus iki maneh iku kothak, kang uga wis chain emas, ing ngono sampeyan pengin nyandhang minangka tas Pundhak. Kajaba iku, mesthine sampeyan ngerti yen emas pancen minangka salah sawijining finish sing paling katon ing musim iki. Kepiye yen digawa ing tas?

tas trendi quilted

tas quilted

Ing sandhangan ana finish utawa kain sing ora bisa ditinggalake. Padding kasebut ana ing jaket lan rompi. Kanthi macem-macem warna utawa gaya nanging tansah nganggo bantalan. Dadi, ing kasus iki, ora kaya seneng sing padha nanging ing tas. Soko sing uga kita deleng ing kesempatan liyane, nanging ing siji iki, njupuk kabeh warna sing bakal nyetel tren ing mangsa panas. Dadi, sampeyan uga kudu banget cedhak. Sing apik yaiku supaya awake dhewe digawa dening model anyar, warna lan tansah nuduhake orisinalitas ing bentuk aksesoris kanggo ngrampungake tampilan sing paling apik sing bisa dikarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.