IKKS tas kanggo bocah-bocah wadon nganti 12 taun

IKKS Bags

Iki dudu kaping pisanan sing nuduhake usulan IKKS kanggo sing paling cilik ing omah. Yen kita seneng tas ing perusahaan iki, desaine cocog banget bocah-bocah wadon nganti 12 taun lan regane, ekonomi. Yen sampeyan ora pengin nglampahi akeh dhuwit kanggo aksesoris sing paling cilik, iki minangka teken sampeyan.

Kantong IKKS antara € 25 lan € 30, kajaba koleksi New-Yok, sing dirancang kanggo bali menyang sekolah sanajan kita wiwit musim panas! Titik lan ikatan Polka Biasane ana ing desain IKKS, luwih "kekanak-kanakan" tinimbang sing bakal ditemokake ing koleksi Zara sing anyar lan dipandu karo tren sing paling anyar.

ing tas crossbody dening IKKS Dheweke nggunakake desain sing cocog banget kanggo sing paling cilik. Kanthi kapasitas dicocogake karo kabutuhan bocah-bocah wadon umur 4 nganti 12 taun, dheweke duwe desain sing apik banget lan nyenengake. Sampeyan bakal nemokake model sing dicithak nganggo warna ireng lan putih kanthi lintang lan titik-titik polka putih lan abang. Kabeh, dihiasi kembang utawa busur sing nggawe desain luwih gampang.

IKKS Bags

Amarga musim panas dadi kolam renang lan pantai kanggo bocah cilik, IKKS uga milih tas tote lan nggawa printcots. Kantong jerami kanggo bocah-bocah wadon kanthi cetakan kembang lan lapisan polka dot cocok kanggo dheweke nggawa andhuk dhewe. Regane € 30.

Yen sampeyan luwih seneng nglengkapi tas sing bisa digunakake kanggo bali sekolah, deleng koleksi New York. Ing dompet lan tas ransel nganggo warna ireng utawa jambon diadaptasi kanggo sekolah dhasar kanthi sawetara kompartemen. Regane antara € 47 lan € 65.

Informasi luwih lengkap -Bungkus ember Zara kanggo bocah-bocah wadon
Sumber - IKKS


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.