Spiced Chickpeas karo Kentang lan Kacang polong

Spiced Chickpeas karo Kentang lan Kacang polong

ing spiced chickpeas karo kentang lan Kacang polong sing kita propose dina iki bisa uga ora paling cocok kanggo nuduhake Suhu ing akhir minggu pungkasan, nanging saiki padha bali menyang normal padha koyone kaya proposal gedhe.

Rempah-rempah menehi sentuhan eksotis kanggo kacang buncis dhasar sing gampang banget kanggo nyiyapake. Paprika, kunir lan jinten padha menehi ora mung roso nanging werna becik kanggo sauce tomat karo kang padha diiringi. Saos tomat sing bisa disiapake karo tomat sing wis mateng karo tomat kaleng utawa malah karo tomat sing disigar.

Yen sampeyan nang ing cah ayu wis masak Sampeyan ora butuh luwih saka 30 menit kanggo nyiyapake resep iki. Saran kita yaiku yen sampeyan lagi aktif, gawe porsi kaping pindho, supaya sampeyan bakal entuk panganan kanggo rong dina sulih lan sampeyan bisa ngaso saka masak. gabung karo wong-wong mau kanggo a salad ijo lan sampeyan bakal duwe menu sing lengkap banget.

Ingredients

  • 3 tomat kaleng peeled
  • 1/4 saka bawang putih
  • 1 cengkeh saka papak
  • 1 sendok makan minyak zaitun prawan
  • Uyah rasa
  • 1 sendhok teh mrico
  • 1 sendhok teh paprika
  • 1/2 sendok teh jinten
  • Kunir 1 sendhok teh
  • 2 kentang, diced
  • 1 kabeh item
  • 200 g. pitik masak
  • 1 cangkir kacang polong

Langkah demi langkah

  1. Lebokake ing kaca blender tomat, bawang, cengkeh bawang putih, lenga zaitun lan rempah-rempah: mrico, paprika, kunir lan bubuk jinten. Tambah uyah lan aduk nganti entuk saus.
  2. Sawise pour sauce menyang saucepan lan panas.

Spiced Chickpeas karo Kentang lan Kacang polong

  1. Tambah kentang lan campuran.
  2. Banjur pour banyu kanggo masak kentang sajrone 15 menit.
  3. Banjur nambahake kacang polong lan masak 5 menit maneh utawa nganti kentang lan kacang polong rampung.

Spiced Chickpeas karo Kentang lan Kacang polong

  1. Rampung tambahake kacang buncis sing wis digodhog lan nyampur kanggo masak kabeh sawetara menit liyane.
  2. Sijine kacang buncis sing dibumbui karo kentang panas lan kacang polong.

Spiced Chickpeas karo Kentang lan Kacang polong


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.