Sobada tradisional saka La Rioja

Sobada tradisional saka La Rioja

Carane kita kaya wong ing Bezzia permen tradisional. Utamane, sing prasaja kaya ngono sobada tradisional saka La Rioja becik kanggo ngiringi tuwung saka susu, warung utawa coklat panas. Cangkir sing apik amarga manis sing lembut banget iki bakal nyerep, sadurunge sampeyan ngerti, kabeh sing dilebokake ing ngarepe.

Kesederhanaan saka manisan tradisional iki ndadekake sapa wae bisa nggawe ing omah. Dhaptar úa cendhak lan ing úa banget umum; iku luwih saka kamungkinan, nyatane, sampeyan bisa nemokake kabeh ing pantry Panjenengan. Lan ora mbutuhake alat khusus, ngluwihi mixer.

Yen sampeyan duwe sampeyan bisa nyiyapake kue iki sing nyebar lan akeh.  Padha metu 12 porsi cukup loman, Nanging aja kuwatir yen sampeyan ora akeh amarga yen ora ana sing mbaleni, sampeyan bisa nyimpen ing wadhah kedap udara lan ing papan sing adhem nganti limang dina tanpa masalah. Apa sing nunggu kanggo nyoba?

Bahan (cetakan 22x30x8 cm)

  • Endhog 5
  • 240 g. saka gula
  • 150 g. lenga kembang srengenge
  • 190 g. susu
  • 380 g. tepung jajanan
  • 20 g. ragi kimia

Langkah demi langkah

  1. Pre-open oven ing 180 ° C.
  2. Pukul endhog karo gula kanthi kacepetan dhuwur nganti 10 menit nganti entuk campuran putih sing volume wis tikel kaping telu.
  3. Tanpa mandheg ngalahake, saiki ing kacepetan medium, Tambahake lenga kanthi bertahap.
  4. Sawise apa padha karo susu nganti terpadu.
  5. Pungkasan Mboko sithik nambah glepung lan ragi sifted nalika ngalahake ing kacepetan kurang.

Siapke adonan sobada

  1. Pupuk cetakan utawa tutup nganggo kertas parchment sadurunge diwutahake adonan.
  2. Pungkasane taburan gula generously liwat kabeh lumahing.

Tuang adonan menyang cetakan lan sprinkle karo gula

  1. Njupuk jamur menyang open lan panggang kanggo 30 utawa 35 menit utawa nganti tusuk untu dipasang metu resik.
  2. Mung banjur copot cetakan saka oven lan supaya adhem nganti 10 menit sadurunge uculake sobada ing rak saengga rampung adhem.
  3. Seneng sobada tradisional La Rioja karo kaca apik saka susu, tuwung saka warung utawa coklat panas.

Sobada tradisional saka La Rioja


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.