Kok bijine bocah-bocah dudu sing paling penting

cathetan anak

Nalika taun ajaran anyar wis meh rampung, wektune kanggo nampa lan mbiji biji sing diwedeni, nilai sing Bisa ngrusak ajining dhiri bocah cilik yen ora ditampa kanthi bener. Amarga tokoh siji, nomer prasaja gadhah subyek, ora cukup kanggo nemtokake apa gaweyan wis sak Course.

Sing liyane lan sing kurang wis liwat kasangsaran gambling kabeh ing cathetan siji, soko sing tenan ora adil, utamané nalika nerangake anak. Amarga kanggo asil ujian kudu nambah gaweyan, jam kerja ing omah, pengorbanan ninggalake liyane sing luwih nyenengake kanggo nindakake pakaryan lan PR. Usaha pirang-pirang wulan sing bisa disepelekake yen mung biji pungkasan sing dianggep.

Cathetan dudu sing paling penting

Sanajan perlu kanggo ngevaluasi bocah-bocah, biji ora dadi sing paling penting amarga ing sawetara kasus sing nggambarake upaya sejatine siswa. Kanggo entuk gelar pungkasan, sampeyan kudu sinau pirang-pirang dina, akeh piwulang sing sok ora dimangerteni. Dina-dina sing murid-murid luwih lingsem, nguwasani bab liyane, tuwuh, ngembangake pribadine, tanpa bisa nglirwakake sinau.

Sajrone sasi kasebut, bocah-bocah lanang lan wadon nglampahi akeh wektu kanggo nyiapake lan sinau lan nalika dina ujian teka, dheweke main kabeh ing kertu siji. Soko sing ora adil, amarga dina iku bisa uga luwih gugup, kanthi masalah konsentrasi, bisa uga turu utawa mung ora ngerti carane nindakake ujian. Y kelas sing padha njaluk, ora nggambarake kabeh gaweyan ing kabeh kang mangkono iku ora oleh ganjaran kang patut.

Amarga kabeh alasan kasebut, bijine bocah-bocah dudu sing paling penting. Iku mung cara kanggo ngontrol sinau liwat sistem sing gampang dingerteni antarane wong tuwa lan guru. Iku uga ora ala yen bocah-bocah ngerti biji kang ala iku asile ala, sing kudu kerja kanggo nambah lan mulang cara sing paling apik kanggo nindakake.

Apa sing dicritakake cathetan babagan pribadine siswa

Cathetan siswa bisa mbantu sampeyan sinau babagan pribadine lan pangembangan bocah. Utamane ing kasus remaja lanang sing wiwit mbentuk bunder sosial, duwe kapentingan dhewe lan ana ing dalan kanggo masa depan profesional. Bocah sing tansah nggawa cathetan dhuwur, bisa nuduhake masalah over-exertion. Dheweke ora ngentekake wektu kanggo perkara liya, ora metu karo kanca-kanca, ora sesambungan, iki mung sawetara conto masalah sing kudu dikontrol supaya bocah ora ngalami masalah sing ana gandhengane karo pasinaon.

Ing sisih liya, kanggo para ahli, apa sing dicritakake sawetara cathetan sing mubeng ing babagan sing misuwur, nuduhake yen siswa kerja, sinau kanggo nindakake pasinaon. Nanging uga nuduhake yen sampeyan duwe keprihatinan liyane, yen sampeyan nglampahi wektu kanggo nindakake tugas liyane, sampeyan duwe hobi lan urip sosial. temtunipun, murid wis urip normal kang pasinaon minangka bagéyan dhasar, nanging padha ora Upaminipun soko obsessive.

Dalan luwih penting tinimbang tujuan

Sekolah minangka pakaryane bocah-bocah, dadi kewajibane sinau akeh perkara lan nglatih supaya bisa urip diwasa sing berkualitas. Preduli saka kang dalan padha milih, yen padha seneng sinau utawa ora, yen padha ora duwe aspirasi kanggo sinau ing universitas utawa duwe karir profesional. Pendidikan minangka bagéyan penting saka perkembangan anak lan padha kudu ngerti.

Nanging perspektif ora kudu ditinggalake, nilai otentik saka bocah, yaiku usaha, karya sing ditindakake, kepinginan kanggo nambah lan pengin tansah luwih apik. Kabeh gaweyan iku apa wong tuwane kudu tenan nilai ing mburi mesthi. Amarga dalan luwih penting tinimbang gol mula, bijine bocah-bocah ora dadi sing paling penting.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.