Trik kanggo mlaku tumit

Dhuwur tumit abang

Wanita apa sing ora rumangsa kepenak banget? Sepatu tumit bakal dadi pilihan sing apik kanggo para wanita sing pengin nggawe penata. Nanging kanggo tumit (luwih kenthel utawa luwih tipis) sampeyan kudu ngerti kepiye ... amarga yen sampeyan ora ngerti utawa sinau, yen nganggo tumit bisa dadi salah siji hell sing paling ala.

Yen sampeyan ora sinau mlaku ing tumit, sampeyan bakal ngrasakake rasa sakit, sampeyan bakal mikir manawa sampeyan ora ngerti carane mlaku kanthi apik lan sampeyan pengin nyopot tumit kanggo nyandhang sepatu sing rata sanalika bisa. Nanging sampeyan ora prelu liwat iki, bisa sinaoni mlaku kanthi tumit kanthi nimbang trik sing bakal dakkandhani saiki, Aja kelangan detail!

Tetep dedeg piadeg sing apik

Sepatu tumit dening Louis Vuitton

Sampeyan kudu luwih dhisik kudu njaga dedeg piadeg sing apik, supaya sampeyan bisa mlaku kanthi gaya lan ora nesu. Sampeyan kudu nggawe manawa awak rileks lan lengen lengen ing sisih, iki bakal mbantu njaga keseimbangan. Sampeyan kudu ngadeg kanthi mburi kanthi lurus, endhas lan sikilmu maju.

Sijine sikil sampeyan kabeh ing lemah bebarengan

Cara paling gampang kanggo sampeyan katon kaya "bebek pusing" kanthi mlaku tumit yaiku nyelehake sikilmu ing lemah bebarengan, kaya-kaya sampeyan nganggo sepatu sing rata. Nalika nganggo tumit, sampeyan kudu nyelehake tumit dhisik, lan supaya sikil ngetutake ... mula bakal katon yen sampeyan mlaku kanthi cara sing luwih alami.

Waspada sisa awak sampeyan

Penting, yen sampeyan mlaku kanthi tumit, sampeyan ngerti sisa awak sampeyan kanggo njaga postur awak. Yen sampeyan lali karo sisa awak, sampeyan bakal ilang keseimbangan lan ngontrol langkah-langkah sampeyan.. Uga santai pinggul lan dhengkul, lan supaya bobot sampeyan mili liwat sikil.

Sepatu penting

Sepatu tumit ringan saka Louis Vuitton Pumps

Ora kabeh wanita cocog karo sepatu sing padha, mula sampeyan kudu mikir endi sing paling cocog kanggo sampeyan lan sing paling sampeyan rasa nalika mlaku tumit. Kanthi cara iki, yen sampeyan ngerti cara milih sepatu sing pas lan sampeyan uga bakal kepenak., sampeyan bisa mungkasi wengi tanpa sikil lan tanpa kudu nggawa sepatu sing rata ing tas sampeyan.

Sepatu berkualitas

Sepatu sampeyan uga penting banget supaya sepatu ora berkualitas. Sadurunge tuku sepatu dhuwur, sampeyan kudu mriksa tumit sing kuat, dhukungan sing apik lan bahan kasebut kepenak. Nanging sing paling penting yaiku sampeyan rumangsa yen sikil sampeyan aman ing kabeh wektu. tanpa ana jinis gesekan sing bisa nyebabake cilaka. Kadhangkala, tuku sol gel minangka ide sing apik kanggo mbantu sampeyan ngrasakake luwih kepenak.

Lali striding

Luwih becik sampeyan yen mlaku kanthi tumit lali ora njupuk langkah gedhe. Supaya bisa mlaku kanthi gaya lan njamin keseimbangane sampeyan kudu mlaku kanthi langkah cilik. Sampeyan ora perlu alon-alon, nanging cukup supaya sampeyan ngrasakake langkah-langkah kasebut alami lan keseimbangan sampeyan ing kahanan sing sampurna.

Ngarep-arep

Nyeri disebabake sepatu tumit dhuwur

Yen sampeyan ngarepake kanthi titik sing tetep ing mate, sampeyan bakal bisa mlaku kanthi tliti luwih tliti tinimbang yen sampeyan ndeleng lemah. Kanthi cara iki, yen sampeyan bisa mlaku kanthi garis lurus utawa ngarep-arep, sampeyan bakal ngerti manawa langkah-langkah kasebut bakal luwih gampang ditindakake.

Coba waca lumahing

Penting banget, yen sampeyan mlaku-mlaku nganggo sepatu hak, sampeyan kudu ngerteni permukaan, amarga sanajan model sing paling dhuwur ing sepatu hak bisa kangelan nalika mlaku ing permukaan sing angel. Yen sampeyan ngerteni manawa lumahing lunyu, luwih becik priksa manawa sampeyan mlaku ing wilayah sing stabil ... utawa nyopot sepatune nganti ngliwati wilayah sing mbebayani.

Duwe kapercayan ing awak dhewe

Apa sing paling penting nalika sampeyan mlaku kanthi tumit yaiku sampeyan duwe kapercayan ing awak dhewe supaya bisa nuduhake kabeh kaendahan lan tanpa tumit ing jagad. Sampeyan bisa nggawe kapercayan iki supaya bisa dipercaya yen perlu nalika mlaku-mlaku kanthi trik sing ditemokake ing artikel iki. Elinga yen wanita sing paling ayu yaiku sing paling dipercaya karo awake dhewe.

Video kanggo sinau mlaku tumit

Nanging yen sawise maca kabeh tips kasebut, sampeyan mikir butuh luwih akeh pandhuan, mula aja ragu-ragu maca maneh amarga mbutuhake nonton video sing nyenengake lan praktis iki supaya bisa latihan ing omah wiwit dina iki.

Sinau mlaku kanthi tumit karo Yuya

Thanks kanggo saluran YouTube saka Yuya sing apik, sampeyan bisa sinau mlaku tumit. Ing video iki, Yuya menehi saran babagan cara sinau mlaku ing tumit, nanging sing paling apik, yaiku ing pungkasan sampeyan bisa nemokake bagean sing luwih praktis dadi sampeyan bisa sinau mlaku tumit ing omah sampeyan dhewe. Kanthi cara iki, nalika sampeyan metu karo kanca-kanca, karo pasangan utawa pesta khusus kasebut .... Sampeyan bakal siyap.

Cara mlaku tumit

Aku wis nemokake video liyane sing uga apik banget kanggo sinau mlaku tumit amarga saluran YouTube saka What the Chic sing bisa nemokake akeh tips babagan kaendahan lan mode. Ing video sing dakkirim ing ngisor iki, sampeyan bisa sinau mlaku kanthi tumit wiwit saiki protagonis video nerangake carane nindakake lan uga mulang sawetara tips praktis supaya sampeyan bisa nindakake ing omah wiwit dina iki. Aja kelangan detail!

Sawise maca artikel iki kanthi tips iki lan nonton rong video sing dakpilih kanggo sampeyan, aku yakin sampeyan bakal bisa mlaku kanthi sepatu tumit kaya-kaya profesional sing nganggo sepatu hak. Aku yakin sampeyan bakal bisa ngrasakake tumit lan sing penting, gaya unik lan pribadi sampeyan.. Apa sampeyan wis ngerti sepatu hak tinggi sing arep dienggo saiki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

109 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   STEPHANIE ngandika

    HELLO !!!

    Tulung aku !!! Aku mlaku-mlaku karo sepatu tumit sing duwur banget, lan duwe tali, nanging aku bisa nyambut gawe lan kudu nggunakake penipu lan ora bisa nggegirisi, rumangsa yen sepatuku bakal dipateni

  2.   monica ngandika

    Stephanie, kanggoku bathi yen bisa nganggo sandal jepit ing papan kerja, wingi nganggo sepatu katutup lan rasane sikilku bakal njeblug! Aku cepet ganti sandal.

    Aku kira sing paling apik yaiku sepatu sing kepenak lan wis biasa, sanajan mesthine aku durung nate nggunakke tumit ...

    Mbok sing maca mundochica bisa mbantu sampeyan.

    Kiss lan semoga sukses!

  3.   Laura ngandika

    SING BODOH sing ora ngerti coro mlaku nganggo tumit

  4.   Ana ngandika

    Sing ora trampil, dheweke ora ngerti manawa akeh bocah wadon sing ora ngerti carane mlaku tumit ... aku ora ngerti yen intelijen ditengahi ngerti carane mlaku tumit, bocah wadon sing cerdas.

  5.   monica ngandika

    Halo Ana! Salam !, Aku dhewe ora nemu kepenak lan ora ngerti kepiye carane mlaku bareng wong-wong mau 🙂
    Wiwit isih enom, aku mesthi milih sandal, sepatu sing rata lan boots tungkak.

    Rangkulan!

  6.   Ana ngandika

    Sampeyan ngerti, aku wis nganggo tumit lan platform wiwit umur 15 taun, wiwit umur 19 taun, aku wiwit milih para penari lan kaos, lan aku rada ora lali nganggo tumit.
    Delengen, supaya cetakan sepatu tumit dhuwur ing sikilmu, nganggo ing kaos sikil ing omah, supaya bisa digawe dowo, sampeyan uga bisa nggosok alkohol nganggo alkohol ing njero omah, lan mlaku-mlaku kabeh ing omah. Trik sing apik yaiku nyoba nuladha kecurangan model, nambah lan bakal alami.
    bezitoz nggantheng.

  7.   Alejandra ngandika

    Halo kanggo kabeh bocah wadon, aja kuwatir, tumit nggawe kita katon luwih dhuwur lan luwih elegan, nanging uga sepatu paling keren sing digunakake amarga dhuwure 1.74 teluk

  8.   miley ngandika

    Halo, aku umure 13 taun lan bisa mlaku-mlaku kanthi tumit, nanging sawise setengah jam, sisih ngarep sikilku remuk banget lan nesu banget amarga ora bisa nahan lara lan aku ora sabar ora ngerti apa sing kudu ditindakake yen ana sing duwe troco supaya ora nglarani KULITAKU !!
    GRACIAS

  9.   monica ngandika

    halo miley muga-muga ana wong sing bisa menehi saran, salam saka mundochica.

  10.   maria ngandika

    Halo ?? Delengen aku, angel banget mlaku kanthi tumit, nanging aku duwe kolaborasi… lan aku uga sinau mlaku apa sing dakkarepake yaiku ngeculake pinggang ... kepiye aku ?? ». Aku seneng sinau… .respomde ambung: =:?

  11.   iliana ngandika

    Kanggo kula mlaku kanthi tumit dudu masalah ... iku mung prakteke ... Aku wis nindakake senam seni wiwit aku isih enom banget lan bisa mbantu nyandhet sikilku ... luwih gedhe epmeine sikilmu luwih apik ... Flat nalika arep nganggo tumit tumit, dheweke nandhang sangsara akeh lan saliyane rasa sakit duwe akibat kayata nyeri balung mburi, aku ora ujar manawa nganggo sneaker utawa sandal iku salah nanging kala-kala ing wanita iku feminin banget lan elegan nganggo sepatu taco ... uga gaya sampeyan ... Aku nyaranake sampeyan miwiti kanthi tumit ... lan nalika sampeyan kepenak, gunakake ... elinga: tumit nggawe wanita luwih elegan

    Salam

  12.   lu ngandika

    Ya, sampeyan kabeh bakal mangsuli… (sing mesthi wae mbantu)… amarga komentar lan wangsulan sampeyan migunani banget. matur nuwun wangsulan !!!

    salam saka Guatemala!

    BeSoUzzz !!!

  13.   monica ngandika

    Aku seneng amarga komentar kasebut bakal mbantu sampeyan, nampa ucapan selamat lan preinan saka mundochica.-

  14.   Carolite ngandika

    hello ps aku umure 13 taun lan sejatine lara banget yen mlaku kanthi tumit lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake amarga aku kudu mlaku kanthi apik karo dheweke amarga aku duwe pesta sing elegan lan aku ora pengin nggawe wong bodho

    pikos bayyyyyyy

  15.   jelas ngandika

    Aku ora ngerti carane mlaku! video kasebut ora bisa digunakake kanggo aku, nganggo basa Inggris!
    Aku nyoba mlaku kanthi tumit sing sedheng nanging ora bisa!
    masalahe aku yaiku yen mlaku mlaku terus sikilku ditekuk! (kaya ing 3 kasus video)

    AYUDAAAAAA

  16.   karen ngandika

    Hai bocah-bocah wadon, ora, sing sejatine, aku ora ngerti carane mlaku kanthi tumit
    Aku mung nyandhang dina Setu lan memutar sikilku supaya mlaku kanthi cepet
    Lan saiki aku wedi yen nganggo, aku bakal menehi vzz liyane
    critakake carane sinau plisssssssss

  17.   maria ngandika

    Umurku 38 taun lan sing sejatine nganti saiki aku ora biasa nganggo tumit, aku mikir saran kasebut ora nate kakehan

  18.   Annellie ngandika

    Hello!
    Sepira keren iki, kayane gampang.
    Ketemu maneh!

  19.   Andrea ngandika

    Ing video kasebut, bocah wadon kasebut menehi telung tips:
    1. »Ndawakake dodo", utawa nalika dheweke ujar, "ayo dodo katon munggah langit"
    2. Ketik weteng, supaya mburi ora lengkungan.
    3. Ngendhokke pinggul lan dhengkul.

    Lan aku menehi saran supaya sampeyan miwiti nganggo blok cilik, udakara 4-5 cm. nganti wis biasa karo sing siji, banjur pindhah menyang sing luwih gedhe.
    Lan nalika sampeyan mlaku, nyangga bobot awak ing sisih ngarep sikil, kaya-kaya mlaku ing pucuk sikil.
    bye

    1.    monica ngandika

      Matur nuwun Andrea!
      Salam saka mundochica

  20.   Beatriz ngandika

    Sejatine aku mlaku kaya iki, nyandhak sikil ing ngarep sikil. Nanging suwe-suwe, sikilku lara banget, lan aku ora ngerti kepiye carane, ana sing menehi saran supaya luwih apik!

  21.   pilu ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku duwe masalah sing padha, aku ora bisa nganggo tumit amarga sawetara nalika ing ngisor sikilku lara. Apa ana sing menehi saran babagan aku supaya ora lara banget

  22.   Monica :) ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku uga ora bisa mlaku kanthi tumit nalika sikilku, kiwa kiwa saya mlengkung, mangga wong sing bisa menehi saran

  23.   Jasmin ngandika

    Halo, tugas sing angel banget kanggo tampil elegan, sampeyan nggawe aku kesel banget nganggo tumit. Aku duwe telung wulan, aku nyoba nganggo tumit saben dina amarga presentasi ing papan kerja nanging sikilku lara banget nalika sore mulih aku rasane mlaku 3 km.

  24.   fany ngandika

    Halo, wisuda aku lan ps aku wis duwe klambi lan kabeh nanging ora bisa mlaku kanthi tumit lan ps yen ora dakanggo, klambiku ora bakal nganggo
    Kepiye carane aku bisa nindakake?

  25.   CoolgiRl =) ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku ngerti manawa sampeyan duwe akeh masalah tumit (mesthine =)) Umurku 15 taun, aku mlaku mlaku kanthi sepatu hak lan ora kaya kanca, sikilku biasane ora nate lara, aku ora Ora ngerti apa sing kudu luwih saka 6 jam utawa luwih lan nari mesthi wae.
    Aku nyaranake sampeyan supaya manungsa waé ing video, minangka langkah-langkah dhasar kanggo ngindhari tumit tanpa tumit, nanging sanajan kasebut, anggap sampeyan bisa ing njero omah lan kaping pisanan, coba aja mlaku kanthi cepet karo wong-wong mau ing dalan, simpen yen sampeyan duwe pengalaman. Aku uga menehi saran liyane, nalika sampeyan ana ing omah, latih nganggo tumit sing paling dhuwur, mula yen sampeyan nggunakake mux pekeños luwih gampang, sampeyan bakal luwih gampang.
    Aku ngucapake saka pengalaman, nalika aku umur 13 taun, aku wiwit mlaku kanthi tumit ibu, dhuwur banget, lan nalika metu ing dalan, aku bakal nganggo duweke sing luwih murah, lan gampang banget, mula nganti aku wis biasa lan saiki aku ora nyelehake tumit kurang saka 10 cm
    bss kanggo kabeh lan muga-muga bisa nulungi sampeyan.
    Salam saka Spanyol !! =)

  26.   Mariana ngandika

    Matur suwun saran, migunani banget ...... Aku bakal ngrungokake lan ngetrapake kabeh sing wis dakwaca.
    Salam saka Chile kanggo kabeh!

  27.   flop ngandika

    Aku pengin sinau mlaku kanthi tumit lan aku ngerti kedadeyan aku mengko bakal umur 15 taun lan pengin mlaku kanthi tumit kanggo fokus banget video ing video.
    xoxo dsde argentina

  28.   Carla ngandika

    Halo, aku umur 13 taun lan adhine arep omah-omah lan saiki aku kudu sinau mlaku kanthi tumit. Apa sampeyan bisa menehi tips kanggo ngrampungake, nulis emailku carlitamrp@hotmail.com.

  29.   JOHN ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku minangka seniman seret lan sing sejatine angel banget yen mlaku-mlaku nganggo sepatu 12 utawa luwih lan sing sejatine yen sikil kesel banget nanging bisa mlaku kanthi bener nyangga sisih ngarep lan mindhah pinggul ing sisih sing padha nalika menehi Langkah lan pundhak ngelawan pinggul sing katon apik banget lan mesthine luwih akeh wanita sing sampeyan kudu nggunakake tumit sing bisa nyangga bobot lan ora nglarani sikil sawise mulet dhengkul lan mburi yaiku bocah wadon sing praktis ora ana liyane
    matur suwun… ..

  30.   liliana ngandika

    hello sejatine, ora suwe aku kudu lunga mantenan karo kancaku sing paling hebat, nanging sing kedadeyan yaiku aku ora mlaku kanthi tumit sing dhuwur banget lan pacarku tuku sepatu kanthi tumit sing dhuwur banget, aku nyoba mlaku kanthi cepet kaya aku bisa, nanging mung sawetara dina kanggo nindakake, tulung tulung aku !!!!
    salam lan ambung!

  31.   allison ngandika

    Tulung aku menehi saran apik, aku mung miwiti modhel, aku umure 14 taun! lan aku angel banget mlaku kanthi tumit, aku duwe akeh lan kasunyatane nesu nesu amarga aku ora bisa nganggo amarga ora ngerti kepiye carane mlaku bareng. sapa sing menehi saran apik bakal matur nuwun!

  32.   Katy ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, umurku 18 taun lan sejatine aku pancen ringkih amarga tumit. Nanging aku ora bisa. Dheweke mateni tlapak sikilku.
    Aku butuh saran kanggo pamer tumit.

    Ngambung sithik saka Spanyol

  33.   ASTRID ngandika

    Aku rumangsa super piwulang mlaku-mlaku nganggo sandal
    Ya sepatune dhuwur
    Dheweke dadi daya tarik kanggo pria.
    ngambung lan pamitan

  34.   Maria Laura ngandika

    Cara paling apik sing kudu dipraktekke yaiku nggunakake ing omah, njupuk langkah sing aman lan aman, lan nindakake tugas saben dinane, lan prekara sing aku sadhar nalika nganalisa langkahku kanthi tumit yaiku sampeyan kudu mlaku-mlaku (mlaku-mlaku, ing dalan) lan ora kakehan diowahi, uga sing paling pungkasan yaiku supaya bobot awak biasane tumit, yaiku ban sing paling cepet, yaiku nyoba nggawe sikil luwih dawa ing pucuk ujung sikil tinimbang tumit, lan sampeyan uga bisa mlaku tanpa alas kaki ing pucuk ing omah ... uga coba nganggo tumit Tionghoa, ana sawetara sing padha dhuwur lan lancip, mung duwe permukaan sing luwih akeh kanggo nyebarake bobot lan saimbang luwih gampang (kanggo sing sing miwiti)

  35.   lucy ngandika

    nganggo tumit saben dina ing omah kanggo kegiyatan saben dinane kanggo latihan,

    gampang wae coba wae

  36.   Lore ngandika

    Hai bocah-bocah wadon! Aku wis maca kabeh komentar, ana wong sing ujar manawa sing ora ngerti carane mlaku kanthi tumit iku bodho, mung kanggo njlentrehake, sing paling bodho yaiku wong sing percaya yen tumit paling dhuwur yaiku sing ngukur intelijen sampeyan, umpamane aku 21 taun, aku dadi insinyur elektronik lan aku ora nggunakake TACOS !!!!!…. yaiku, siji perkara ora ana gandhengane karo sing liyane! ... lan aku mesthi nyoba wiwit umur 12 taun utawa 13 nanging masalah gedhe yaiku yen aku duwe sikil sikil! ... lan sing paling ala tumrape wanita ... sampeyan bisa mbayangake yen aku kesel banget, sanajan mlaku-mlaku nganggo sepatu olahraga, aku isih kesel! ... punggungku lara, lan jelas sikilku ... Aku wis nyoba sepatu khusus lan kabeh, nanging ora ana sing bisa ngatasi, lan liyane yaiku mungil (1.60m) lan aku rumangsa kudu nganggo sepatu dhuwur ... karo sepatu sing paling apik dak sandhangan yaiku platform, nanging endhek ... nanging aku ora mikir yen cocog karo klambi formal sing apik, kayata ... yen ana wong ngerti trik aku bakal ngurmati cukup nte ... ngambung

  37.   isela ngandika

    Halo, sejatine, aku miwiti kanthi tumit sing sithik banget lan sawetara platform, saiki aku wis bisa nganggo tumit jempol, masalahku karo wiggle, aku ora duwe gaya nalika nindakake, aku rumangsa saya gedhe lan aku nuwun sewu. tulung tulung !!!!

  38.   leysi ngandika

    Muga-muga bisa dadi apa sebabe mlaku-mlaku nganggo sandal, aku banjur ngilangi meh ing tengah pesta .. lan nggawe aku nuwun banget yen sikilku gepeng. Sadurunge aku wis tuku, nanging dakwenehake amarga ora bisa mlaku bareng, dheweke akeh sing menang.
    Matur suwun aku bakal nyoba ndeleng apa ternyata hehe rangkulan lan ambung bya:
    =)

  39.   nelly ngandika

    Hola
    Aku wis maca kabeh komentar, umurku 25 lan ngerti carane nyandhang tumit sethithik, sing digunakake supaya ora krasa sepatuku katon ana spons sing dilebokake, uga ing sisih mburi sepatu utawa ing jempol sikil sisih tengen sikil.
    Dheweke adol rutin ing toko sepatu
    Yen sampeyan nyoba spons iki, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sepatune ora bakal nganggu banget lan kanggo sing lara jempol sikil bakal dadi rasa nyuda rasa nyuda
    ati-ati lan aja nggatekake komentar sing ala
    Haaa lan yen sampeyan nyoba nyandhang sepatumu ing omah, mula sampeyan bisa ndeleng dhewe ing kaca ngarep, lumaku terus bola-bali nganti sampeyan seneng karo mlaku-mlaku.

  40.   ayU ngandika

    HELLO GIRLS:
    AKU BENAR-BENAR MASALAH… BISA PUNYAH KANGGO 7 CM NEEDLE TACO SHOES LAN SETIAP LANGKAH Q DABA NANGGALAK KAKU ... AKU GOLEK, TEMA IKU Q FASINATASI OLEH KOTAK TINGGI… ..lan Ora ngerti Carané mlaku lan nyekel Aku ora bisa nggunakake wong-wong mau ……… ..
    Liwat KANGGO TIPS !!!!!!!
    PORFAS

  41.   Ermengildo ngandika

    Kepiye bocah-bocah wadon, aku wong sing asring nggunakake tumit, percaya yen iku fenomenal, tumitku luwih apik tinimbang nganggo sepatu sing rata, sampeyan kudu milih tumit kanthi apik nalika tuku, sikil ing antarane liyane sudhut mlengkung lan tumit luwih tipis, bakal luwih angel, dheweke kudu latihan sawetara dina dhisik karo sawetara, banjur munggah ing dhuwur, bocah-bocah wadon sing sikile lara amarga sikile bengkok banget, mula ora akeh platform zuela kanthi tumit.
    Kasunyatane, akeh wanita luwih kepenak mlaku ing tumit, yen sampeyan sinau kanthi tumit cilik, sampeyan kudu sinau mlaku kanthi sikil kanthi kekuwatan, mula angel nanging mengko sampeyan bakal biasa, ora preduli sepira gedhene kudune luwih amba. sikilmu aja nganti dipencet saka endi wae.

    Lan aku kecewa banget yen tumit sing apik mesthi nggawe wanita katon apik banget, nanging dheweke kudu ngerti carane mlaku yen ora ngrusak kabeh, minangka kanca kerja, sing nggunakake platform meja, lan ora ngerti carane mlaku, lentur. dhengkul ing wektu iki kanggo njupuk langkah lan nuduhake yen dheweke ora ngerti carane mlaku tumit lan luwih nglarani tinimbang ora dipasang.

    Cheers.!

  42.   Aline ngandika

    Hei bocah-bocah wadon, kepiye carane sampeyan nemokake solusi utawa pitulung kanggo masalahku, aku nemokake situs web sampeyan.

    Sampeyan bisa ngerteni, pranyata aku ora nate sinau nganggo tumit, nalika isih cilik aku urip ing wilayah sing akeh gunung lan sanajan kutha, sampeyan kudu mlaku nalika truk ora liwat lan ... ing singkat aku wis biasa nganggo sandal, tenis lan sepatu murah.

    Saiki aku urip maneh ing kutha, kutha gedhe lan aku ana ing koor gereja lan kadang sampeyan kudu pamer karo sneaker utawa yen ana acara penting, saiki dadi masalah amarga nalika nganggo tumit aku kesel nalika nganggo dheweke, ora, dheweke nyekel sikilku sing mlarat lan aku wis nari terus suwe maneh hehe

    Aku nglampahi akeh wektu kanggo ngadeg ing koor lan luwih akeh ngilangake aku.

    Aku pengin ngerti kepiye carane bisa nahan tumit lan ngerti carane mlaku bareng wong-wong mau xk akeh biaya lan sing paling ala yaiku aku seneng sepatu dhuwur uu

    salam saka Mexico, Puebla ^^

  43.   Valeria ngandika

    Hai !! Aku ora duwe jembatan utawa lengkungan ing sikilku lan mula aku angel mlaku-mlaku amarga sawise sawetara wektu, aku kesel banget lan tlapaku dadi lara banget. Yen aku bisa mlaku kanthi tumit, nanging masalahku yaiku jembatan utawa lengkungan sing aku ora duwe tip, mula bakal migunani banget !! dakkandhani

  44.   Tony ngandika

    Halo! Aku bocah umur 28 taun lan aku seneng banget nganggo tumit, wiwit umur 5 taun, dakkira! Pancen luwih angel mlaku nganggo stilettos, nanging trik kasebut yaiku kanggo nyangga bobot ing pucuke lan dudu tumit, amarga ora nganggo tutup tanpa prelu, kita bisa tiba lan ngrusak awake dhewe. Rahmat nalika lumaku dipikolehi kanthi praktik lan migunani banget kanggo nyalin utawa niru gerakane siji utawa luwih wanita sing nindakake kanthi apik.

  45.   Lorena ngandika

    Sejatine, sejatine aku wis nggunakake tumit wiwit enom banget Aku mesthi apik banget lan video babagan carane mlaku tumit pancen nulungi sampeyan ... pamitan

  46.   dayam gonzales ngandika

    Aku mesthi nyoba mlaku kanthi tumit, nanging sikilku rata lan ora bisa nindakake apa

  47.   Sara ngandika

    Halo bocah-bocah wadon !!! Aku kecanduan tumit, lan aku ngira yen nyeri sikil ora bisa dihindari, yen sampeyan tumit suwe, sikilmu bakal lara, nanging kita bisa ngatasi kahanan, dheweke adol sawetara toecaps ing toko jeroan, kaya kaos kaki nanging nganggo sikil spons, mula yen sampeyan bobote ing sisih ngarep sepatu, tumiba ing spons lan dudu ing sisih ndhuwur tumit sing angel, lan trik liyane, sadurunge dilebokake ing kanthong plastik simpul tali lan mesin pembeku sajrone sewengi, saengga ilang sawetara kaku saka sepatu anyar, nanging ora ngrusak, KISSES

  48.   MARISOL ngandika

    LAURA Q KURANG RESPET !!! Napa sampeyan ora ndeleng kesalahan sampeyan dhisik sadurunge ngobrol babagan wong liya !!! Kowe Luwih BODOH Nindakake Kommentasi Kuwi !!! HAHAHA XD Q PELOT …………

  49.   eloisa ngandika

    Aku pancen nggunakake tumit nanging ing wulan Desember kepungkur iki aku tuku tumit 13 cm lan aku mung njupuk telung langkah lan ora bisa nahan maneh, nanging nalika mlaku nyuda dhengkul lan mlaku kanthi mateng, aku nyoba mlaku kanthi nyuda dhengkul nanging aku Sakit banget ing ndhuwur tumit amarga krasa yen sikilku kakehan lan ora ngerti carane nulungi aku, tumitku ditekan lan aku pengin nggunakake, lemu lan ambungan

  50.   Ainhoa ngandika

    Hai bocah-bocah wadon! Umurku 16 taun, lan aku seneng banget. Aku ora nyandhang saben dina, nanging aku seneng nganggo metu. Aku ora nganggo klambi tumit nanging sawetara wulan kepungkur aku tuku sing apik banget, nanging dhuwur banget. Aku pengin nyandhang akhir minggu iki lan kasunyatane aku ora bisa njupuk luwih saka 2 jam karo dheweke. Apa ana sing ngerti trik supaya bisa wengi? Matur nuwun Ngambung.

  51.   vale ngandika

    Halo Masalahe aku padha, tlapakan sikilku lara banget mula aku dadi gedhe banget !!!!!!!!!! nanging ing endi kita kudu duwe kabeh bobot awak! Aku ora ngerti kepiye carane mlaku supaya dheweke ora metu. Iki kedadeyan karo tumit sing kurang, platform lan jarum sing sawetara cm utawa ora. Aku ora ngidinke tumit. Nyeri ora bisa nahan. Aku iso opo ??

  52.   vanna ngandika

    Halo, aku nemokake kaca iki lan aku pengin ngandhani yen aku duwe sepatu sing apik lan ora angel aku mlaku kanthi tumit, masalahe yaiku nalika aku nganggo stoking tipis kaya pantyhose, aku banjur entuk ganti kanggo boot jenis liyane utawa aku mlaku-mlaku ora nyaman pirang-pirang jam, apa sing kudu aku lakoni?

  53.   ya ngandika

    Halo, sampeyan ngerti aku bisa mlaku kanthi tumit, nanging suwe-suwe aku ora tahan lan aku pengin mbuwang.

    Ana sing menehi saran supaya tumit luwih dawa.

    Salam

  54.   Mario ngandika

    Poesz kasunyatan sing diwenehake, aku ora ngerti bocah-bocah wadon ujar yen dheweke ora bisa mlaku tumit.
    sayangé aku lair lanang nanging nyatane ora dadi halangan kanggo sinau mlaku kanthi apik lan kanthi gaya nganggo tumit
    Kosok baline, Poesz saya akeh motivasi kanggo nindakake perkara sing ditindakake bocah-bocah wadon minangka bagean saka urip normal.
    elinga k kanthi disiplin lan mandheg ujar "Aku ora bisa njupuk maneh"
    Dheweke bakal entuk, nggawe dheweke pengin, ora ana biaya apa-apa, dheweke wis duwe sing utama, yaiku WANITA

  55.   andrea ngandika

    Aku wedok enom nanging ora tipis, mula bobote nggawe aku angel mlaku tumit, krasa kesel banget
    Aku seneng nanging ora butuh, saran apa sing diwenehake?

  56.   anonim ngandika

    Aku bocah enom banget, lancip nanging duwe masalah yen ora bisa nganggo tumit

  57.   neussi ngandika

    hello bocah-bocah wadon, uga aku mikir yen mlaku kepenak karo tumit
    sing utama yaiku santai lan lumaku kanthi alami, ora prelu
    mlaku kaya model, aku saben dina nganggo tumit lan wis dhuwur
    Aku cekak, mula aku wis nyoba kabeh model taco lan kasunyatan
    k sing paling kepenak yaiku platform utawa baji, yen sampeyan luwih seneng tumit
    Nyedhiyakake karo k sing paling sethithik setengah utawa sentimeter ing ngarep, kita ndhukung driji sikil..kaya luwih dhuwur katon ora tahan, nanging aku njamin sampeyan nggunakake lan aku tresna..k sepatu pancen rata saka ngarep lan sampeyan duwe hak tumit maneh. Dheweke luwih endhek, dakkira bakal ngrusak sikil maneh, lan amarga wis rata banget, condhong luwih gedhe.
    nggih xicas coba ..
    ahh lan kanggo musim panas, coba nganggo tumit k, dheweke duwe tali k kanggo nyandhang tungkak nganggo kurung (gaya Romawi) dheweke kepenak banget lan sikil kudu luwih subyek luwih apik;)
    Muga-muga saranku bakal migunani
    salam sampeyan

  58.   naomi ngandika

    halo kabeh hehe !!!
    pz aku maca kabeh lan vrdd durung dadi micho
    Dadi k aku poko kikuk kanggo iki. Umurku 15 taun lan duwe wektu
    nyoba kaminar karo perkara kasebut lan aku ora angel banget
    Nganti minggu iki aku mlaku-mlaku kanthi sawetara takone dina iki aku arep lunga udakara 15 saka
    Kanca lan aku pengin ndeleng aku spektakuler nanging ora ana apa-apa sing metu aku nyoba ora nyuda dhengkul lan rumangsa aku tiba lan yen mbengkongake aku katon medeni
    ora pz ya ke aver sing bisa nulungi aku!

    !!! HELP

  59.   Miladys ngandika

    Hello!
    Tulung aku, aku umur 27 taun lan aku wis umur 1,57 taun, ora ngerti carane nganggo tumit nanging saiki aku pengin ngerti trik supaya bisa nganggo tanpa katon kaya mateni kecoak, sadurunge ora tau preduli nganggo, nanging saiki aku duwe pacar 1,85 lan katon cilik banget ing sandhinge ..

  60.   andii ngandika

    Hellooo! Umurku 17 taun lan sing sejatine angel kanggo aku mlaku kanthi tumit ... aku ora mesthi nganggo tumit nanging biasane nganggo tumit nomer 7 ... sing sejatine nggawe aku gampang banget mlaku-mlaku lan kabeh nanging sing ngganggu kabeh yaiku yen saya suwe saya ora kesel utawa apa-apa nanging sikilku lara, utamane sisih ngarep utawa driji! lan yen aku terus mlaku, dheweke bakal ngrasakake nggegirisi !!!!! tumitku uga lara, nanging ora akeh
    lan aku ora bisa mbayangake kaya apa yen nganggo tumit sing luwih dhuwur tenan!
    Aku yakin yen semaput lara !!!
    wenooo praticaree lan muga-muga ngawula!
    Yen sampeyan ngerti trik liyane supaya ora lara, dakcritakake!

  61.   yovana ngandika

    Aku keweden amarga ora nate nganggo tumit kanggo kerja amarga mung nganggo mung kanggo pesta, dina Senen iki aku wiwit kerja lan dheweke meksa aku nganggo tumit saiki aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake amarga dheweke nglarani jiwaku.
    tulung aku ngomong apa sing kudu tak lakoni

  62.   anonim ngandika

    Aku trik sing sampeyan wenehi apik banget, amarga aku kepengin ngerti carane mlaku kanthi tumit, nanging aku ora ngerti bocah-bocah wadon umur 12 utawa 13 taun sing kuwatir mlaku-mlaku kanthi tumit, yen sampeyan bocah wadon sing telung taun kepungkur isih main, ora, aku ngerti sebabe saiki bocah-bocah wadon padha ageman kaya wanita umur 30 taun, sampeyan kudu seneng saben wektu, kabeh bakal teka.
    lan critakake marang Laura manawa dheweke iku madelucada amarga apa sing wis diucapake, dudu wong bodho sing ora ngerti carane nganggo tumit nanging sing ujar kasebut.
    Aku ora ngerti, nanging aku mikir manawa kabeh ana ing wektu dhewe lan yen sampeyan ora sinau mlaku kanthi tumit umur 15 taun, sampeyan bakal sinau ing 20
    bss

  63.   stacy ngandika

    Halo, jenengku Stacy lan aku pengin sinau mlaku kanthi tumit kanggo nambah mlaku lan kepiye carane bisa ngadek.

  64.   cahya ruben ngandika

    Halo bocah-bocah, aku wis maca uneg-uneg lan kangelan mlaku kanthi tumit, aku minangka wong lanang lan aku mikir kaya ngono akeh sing mikir yen pengin ndeleng kanca sakelas sing nganggo tumit sing elegan, nanging nyandhang apik, paraga kasebut gaya, katon luwih feminin Wis nganggo jins utawa nganggo rok lan klambi, trik sederhana sing bisa digunakake kanggo aku lan bojoku, yaiku ngetutake garis imajiner ing lantai, mlaku kanthi tegak, lan sing paling penting, nalika njupuk langkah, mesthi tekuk sethithik lan pungkasane dowo., njupuk langkah cendhak supaya katon luwih elegan, sampeyan kudu latihan akeh, nanging sampeyan bisa ngatasi tumit, lan saran, diwiwiti kanthi tumit sing sithik, ora pengin miwiti kaya model kanthi super tumit dhuwur, amarga bobote awak kudu tiba dhisik, aja nganti tumit dhisik, lan ing sisih liyane yen tumit banget, mula bakal nyiksa sampeyan. Aku nyengkuyung kewanitaan lan kekuwatane, dheweke pancen migunani!

  65.   ENMA ARACELY ngandika

    Sejatine, mlaku-mlaku kanthi tumit minangka perkara sing biasa, amarga yen sampeyan pengin nganggo, sampeyan kudu latihan ing omah 2 utawa 0 jam supaya bisa digunakake mlaku kanthi elegan lan sensualitas. Biasane, pria mesthi muter kita lan langkah kita. Sampeyan kudu aman nalika mlaku-mlaku, mulane bocah-bocah wadon dakkandhani sampeyan sinau nganggo sepatu hak dhuwur, aja nglokro, olahraga ing omah lan nalika sampeyan metu, aja mlaku-mlaku banget, mung ngubengi blok udakara 3 dina nganti sampeyan biasa karo tumit tumit lan banjur bisa mlaku luwih adoh, sampeyan uga bisa nari ing omah karo sadulur lan ndeleng ing kaca kanggo ndeleng kepiye gerakane nganti sampeyan bisa nguwasani kanthi sampurna, sampeyan bakal bisa ndeleng ora bakal mbayar biaya sampeyan kabeh, dadi masalah disiplin lan dedikasi, muga-muga sukses kanggo kabeh wong sing sepisanan nglakoni bocah wadon.

  66.   Jessica ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, umurku 15 taun lan ora ala yen mlaku kanthi dhuwur tumit. Aku praktikake sawetara tips sing bisa mbantu sampeyan:
    Luruskan punggung, dorong dada, lan njaga sirah supaya tetep dhuwur.
    Ngendhokke pinggul lan dhengkul.
    Yen pisanan sampeyan nganggo tumit, jupukna ing omah, yen nganggo kaos sikil sing luwih apik lan yen wis nguwasani, jupukake kaos sikil banjur metu menyang dalan kanggo pamer!
    Lebokake kabeh bobot ing bal ing sikil.
    Sampeyan uga bakal bisa ngadeg ing ngarep kaca lan mlaku-mlaku, ndeleng gerakane lan coba mbenerake!
    Aku mbantu aku akeh supaya koridorku dadi catwalk, wiwitan koridorku lan mlaku kaya model (akeh banget) lan mbaka sethithik sampeyan bakal ngeculake
    Muga-muga aku wis mbantu sampeyan 🙂
    Sugeng prawan!

  67.   yo ngandika

    laura sampeyan bajingan

  68.   Paula ngandika

    Bocah-bocah wadon!
    Aku butuh pitulungmu ..
    Aku umure 15 taun lan udakara 2 dina kepungkur aku takon marang ibuku supaya tuku sepatu hak anyar lan dheweke nindakake .. nanging saiki dheweke ora seneng!
    Aku wis ndeleng ing windows windows panen sepatu sing luwih disenengi ... luwih saka sing dak tuku ...
    Aku arep crita karo ibuku nanging aku ora ngerti kudu nindakake apa: S
    Yen aku bali, apa aku bakal entuk dhuwit?
    Wangsulana mangga!
    Gracias

  69.   Lucy ngandika

    Aku umur 22 lan ora ngerti carane mlaku kanthi tumit dhuwur, mung nganggo sepatu cekak kaya 5 utawa 6, lan nganggo tumit rata uga 10, nanging aku seneng sepatu lan sing luwih dhuwur, nanging aku ora biasa. lan angel kanggo aku nyandhang sepatu tumit 10 utawa 12: Ya lan aku pengin sinau, lan ora ngerteni aku minangka kucing sing lagi cucuk nalika mlaku-mlaku, bubar tuku sepatuku 11 sepatu lan tungkakku kiwa lara tenan lan sejatine angel yen digunakake, ora bisa mlaku: $ Aku pengin ngerti trik. Matur suwun 🙂

  70.   lupita ngandika

    Halo! chikas …… .. apik banget, ora masalah yen mlaku nganggo tumit tumit, aku dadi luwih kesel karo tumit ngisor sing luwih dhuwur, luwih becik, saranku yaiku: latihan lan percaya dhewe, coba tumit tumit menyang tumit mlaku kanthi jongkok kanthi tumit langkah maju jongkok lan pa sisih .. ect. swarane aneh nanging bisa ...

    untunge chikas kiss ..

  71.   Ailin ngandika

    Hai bocah-bocah wadon! dina Jumuah aku arep metu nari karo kanca-kancaku, kita mesthi mara ing bocah-bocah kasebut. Aku umur telulas taun lan pengin tuku stilettos. Aja nganggo tumit lan kurang saka dhuwur kasebut. SIZE HEEL APA KANG Tuku? WULU TENGAH, patbelas…. HELPAAAAAAAA!

    Ailin, Buenos Aires.

  72.   susy ngandika

    Halo, ora angel banget kanggo mlaku kanthi tumit, masalahe aku ora bisa tahan luwih saka setengah jam amarga jempol tanduran lara banget lan aku ora kepenak amarga aku butuh banget nyopot sing dibutuhake sampeyan kanggo nulungi rasa lara iki saben-saben digunakake, wiwit suwe saya gedhe kandhungan cay ing sangisore tlapak sikil

  73.   Martina ngandika

    Laura
    tanggal 20 Oktober 2008 1:59
    SING BODOH sing ora ngerti coro mlaku nganggo tumit
    Lan supaya sampeyan mlebu kanggo ndeleng sampeyan mogolica!

  74.   Marcela ngandika

    Aku FANATIK TACOS TINGGI, aku tresna marang wong-wong mau. PALING APIK APIK LAKU KANG TACANES LAN NGGUNAKAN ORA BISA KANG KABEH PSS KAMU NGANGGO DIVAS, SANAJI Ngrusak KAMI ORA PENTING KECANTIKAN ing ndhuwur Kabeh Yen Kowe minat NGGUNAKAN PUNYA KUDU Nolak SAKIT ORA PISANE, ORA KANGGO !! .. LAN BENER-BENER KANG WAKTU ORA KUDU NGANGGO WONG BEBAS-BENEH Amarga KANGGO NGGAMAKI PUNIKA, KUNCI KUNCI TANAMAN KAKI KANGGO ING PANGAN FORWARD LAN APA KUNCI KANGGO SIGNIFIK SING APA NU BISA GRADU. NGALAMI ahli nganggo tumit !!!

  75.   Anna ngandika

    Hai, aku umure 14 taun lan aku tuku sepatu tumit supaya lucu ing karnaval, nanging aku ora bisa nyandhang suwe (saiki ibuku nggunakake: D). Nanging, pitakonane yaiku bocah-bocah wadon umurku ora kudu nganggo tumit amarga nalika nggunakake, sikil sampeyan adaptasi tumit, lan amarga bocah-bocah wadon biasane nganggo barang sing rata, sampeyan bisa ngrusak sikil lan sikil sampeyan kanthi akeh. Maksudku, yen sampeyan bakal nganggo tumit, gunakake terus, utawa yen ora sesekali, amarga ora bisa diganti kanthi tiba-tiba

  76.   gracie ngandika

    Hai bocah-bocah wadon, umurku 28 taun lan aku seneng banget karo sepatu dhuwur kanthi kabeh jinis tumit, lan dakkandhani, kajaba sampeyan duwe masalah lutut utawa punggung, lan dhokter wis ngandhani manawa sampeyan ora nganggo sepatu jinis iki , mung masalah Nggunakake lan mbiyantu, praktek ing omah yen sampeyan rumangsa ora aman, amarga yen mbebayani yen sampeyan ora ngerti cara nggunakake, sampeyan bisa mbengkongake sikil lan pungkasane lara , Aku nganggep manawa sepatu sing duwe platform cilik ing ngarep luwih apik amarga yen sikil ora bisa digunakake kanthi abot, sing duwe tali ing sisih ndhuwur lan ngrangkul sikil sampeyan isih luwih aman kanggo dipelajari, ana ukurane ora prelu mlaku kanthi tumit sing gigantic, miwiti karo sawetara sing rumangsa aman, lan olahraga kanthi akeh, kanthi rok mini sing lucu nggawe sikil sampeyan katon apik, untunge !!

  77.   katherine ngandika

    Hai Kanggo kula, ora masalah mlaku kanthi tumit! Mesthi wae, aku wis nggunakake wiwit umur 10 taun, bocah-bocah wadon, aku nyaranake yen pisanan tuku saka platform udakara 4 utawa 5 cm! Malah aku miwiti nganggo tumit 9 cm! BEXOS LAN KANGGO NGLALAKI! Ciudad Bolivar- Edo. Bolivar - VENEZUELA!

  78.   Agooos ngandika

    Bocah-bocah wadon mbantu aku: S, Halo, aku umur 14 taun lan ...
    Aku duwe limalas, sepatuku duwur (7 cm) nanging tipis banget,
    Lan yen mlaku, aku bakal kesandhung lan mlaku separo,
    Aku wedi tiba utawa dheweke ngerti utawa ngguyu kepiye lumaku,
    tulung yen ana teknik sing apik, mangga dilebokake
    Pliiis, matur nuwun kanthi ngambung ♥

  79.   rocio ngandika

    Halo! Masalahku yaiku sajrone 15 dina aku duwe pesta lan aku tuku tumit 10 cm lan platform cilik ing ngarep, yaiku amarga dheweke ora kepenak, nanging rada dakwalik, aku wis tuku sol nanging dheweke isih kangen mergo. Apa ana sing ngerti tips babagan masalah iki? Matur nuwun

  80.   susi!!! ngandika

    Halo bocah-bocah wadon !!! Aku butuh pitulung umurku 13 taun lan sajrone 8 dina, aku duwe pesta sing apik banget lan aku ora ngerti sepira sentimeter sing bisa digunakake kanggo nggunakake tumit,

  81.   susi!!! ngandika

    Halo bocah-bocah wadon !!! Aku butuh pitulung aku umur 13 taun lan ing 8 dina aku duwe pesta sing elegan banget lan aku ora ngerti sepira sentimeter sing bisa dakanggo tumit, tulung tulung aku, aku ora ngerti apa sing arep dituku lan butuh sawetara Aku ora katon rupane lan katon anggun

  82.   dahlia ngandika

    Halo Susi, nyaranake sampeyan ora luwih saka 10 cm amarga umure sampeyan (bocah-bocah wadon kanthi tumit sing dhuwur banget katon ala) sing ideal yaiku 4 nganti 8 cm, ueno lan babagan gaya lan akeh sing apik kanggo dipilih.

  83.   nggedhekake kaca ngandika

    halo sedulurku pengin mlaku nganggo tumit apa sing dak lakoni kanggo nulungi sampeyan

  84.   nggedhekake kaca ngandika

    hello kakangku pengin mlaku kanthi tumit, apa sing kudu dakbantu kanggo dheweke lan kepiye carane mlaku kanthi udakara 15 utawa vertigo

  85.   nggedhekake kaca ngandika

    Hai, aku umur 15 taun lan aku seneng tumit, tulung aku, aku kepengin mlaku kanthi apik lan ndeleng aku panas nganggo tumit 15 utawa vertigo.

  86.   ngiringan ngandika

    Halo, coba mlaku nganggo tumit, luwih dhisik sampeyan kudu menehi kekuwatan ing otot pedhet lan tungkak, iki pungkasan supaya sikil ora miring, lan otot pedhet njaga keseimbangan saka ngarep menyang mburi.

  87.   nggedhekake kaca ngandika

    nanging pinten cm sampeyan menehi saran marang aku !!!!!!!!!!! coctate kula
    suratku lupe_marpe@hotmail.com

  88.   anahi ngandika

    Aku butuh sampeyan mbantu aku golek cara kanggo ngrampungake nari wengi kanthi tumit sing nyenengake, tulung aku

  89.   paulina ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, amarga sejatine aku pengin mlaku kanthi tumit, nanging aku ora bisa kisiera k bakal mbantu aku, tulung aku sinau
    hubungi kula ing msm paulina17212010@hotmail.com

  90.   paulina ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, amarga sejatine aku pengin mlaku kanthi tumit, nanging aku ora bisa kisiera k bakal mbantu aku, tulung aku sinau
    hubungi kula ing msm paulina17212010@hotmail.com

  91.   paulina ngandika

    hello0 plis ¡¡¡¡¡ı ngantu-antu aku sinau mlaku kanthi tumit
    hubungi kula ing msm paulina17212010@hotmail.com

  92.   wapa anonim ngandika

    Halo, aku arep ngandhani yen sampeyan ora mung wong cubluk, aku wis njupuk tumit ibuku wiwit umur 7 taun lan saiki umure 15 taun, aku mlaku luwih apik tinimbang ibuku, mula ayo ndeleng kepiye kahananku… apa sampeyan kudu mikir babagan penemuan mbesuk ¡¡¡¡¡Ayo goblok, sampeyan lan aku pamitan kanthi becik utawa ora nganti ora pamitan haaha

  93.   ayo ngandika

    Ya, kedadeyan sing padha karo aku, wong liya kero mlaku kanthi tumit tumit lan aku ora bisa nyandhang lan menehi sikil akeh, aku pancen kudu sinau kepiye carane bisa mlaku kanthi tumit, tulung kula ... 😀

    Aku kudu sinau sajrone 20 dina kanggo manten. Aku ora pengin isin, monggo dirujuk….

  94.   samantha ngandika

    ola
    bno chikas ps Aku wis maca kabeh sing diomongake lan yen bener angel banget mlaku kanthi sepatu hak pro ora mokal. Aku nggunakake tumit 15 cm sajrone setaun, luwih-luwih
    Aku wiwit nggunakake amarga ing agensia dheweke takon marang aku
    lan supaya ora bosen dhewe, apa sing daklakoni utamane yaiku lali ngomong khas "Aku ora bisa
    santai lan mlaku terus kabeh mbengkokke dhengkul nganti rasane tampoko tambah gedhe coba !!!
    bno ps muga-muga bisa migunani tumrap sampeyan ok xao !!

  95.   samantha ngandika

    maneh aku chikas lali ora ngandhani
    rahasia cilik liyane kanggo wong-wong sing rumangsa kesel banget
    Miwiti nyoba nganggo tumit 8cm sing digunakake kanggo poko dening poko lan nalika sampeyan ngrasakake poko dening poko mundhakake cm sing minangka pilihan sing apik banget
    lan semoga sukses ok !!!

  96.   yassica ngandika

    Aku ora bisa mlaku kanthi tumit ing rialidad yen bisa, nanging sawise suwe aku kesel

  97.   lia ngandika

    Halo, aku wis maca saran sampeyan lan muga-muga bisa migunani, aku miwiti kanthi 5 lan saiki luwih asring nggunakake siji saka 7 kanggo mbiasakake amarga duwe sawetara 11 sing aku tresnani nanging aku Aja isin supaya ngisin-isini ing umum, aku bakal latihan saben dina kanggo kabeh pitulung.

  98.   LAIA GARCIA. ngandika

    Bocah-bocah wadon, aku bakal menehi trik, sing bakal nulungi sampeyan, kanggo tumit sing dhuwur, yen sampeyan nandhang lara pirang-pirang jam kanthi tumit dhuwur, mula bakal katon aneh, nanging nganggo slip , (dudu kompres, yen ora luwih apik) aku sijine ing tlapak sikil, ing endi nggawe kurva, ing endi lara lan kecanthol, dadi sing ditindakake yaiku ora obah, aku dadi empuk, sikil iki luwih bantal, mulane, ora banget ngrusak, trik iki dakcritakake dening kanca, lan sanajan aku kaget banget, aku nyedhiyakake ing dina pesta kanthi tumit 14 sentimeter, aku muga-muga bisa ngawula.

  99.   Alexa ngandika

    Hols, aku uga ngalami masalah kasebut sawise meteng. Nanging kepiye dheweke kepengin banget nggunakake tumit. Amarga rada cekak, aku milih boots tungkak, sing dakselehake nganti tungkak sikil. Sampeyan ora bisa mbayangake kepenak banget yen lumaku nganggo sepatu jinis iki, mula keamanan banget, malah bisa mlaku. Dadi goleki kanca lan sampeyan bakal weruh pangowahane. Salam kanggo kabeh saka Chiapas Meksiko. Kabegjan

  100.   Patricia ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku uga… Aku kudu nganggo tumit, amarga aku kepengin sewengi.
    Aku pengin ngerti kepiye gerakan sikil!
    HELPAAAA

  101.   Tony ngandika

    Hai bocah-bocah wadon! Aku bocah umur 28 taun lan aku seneng banget nganggo tumit, wiwit umur 5 taun, dakkira! Pancen luwih angel mlaku nganggo stilettos, nanging trik kasebut yaiku kanggo nyangga bobot ing pucuke lan dudu tumit, amarga ora nganggo tutup tanpa prelu, kita bisa tiba lan ngrusak awake dhewe. Rahmat nalika lumaku dipikolehi kanthi praktik lan migunani banget kanggo nyalin utawa niru gerakane siji utawa luwih wanita sing nindakake kanthi apik.

  102.   marina ngandika

    kanggo mlaku sampeyan ora prelu nindakake apa-apa, nanging lumaku normal kaya yen nganggo sepatu sing rata!
    Aku sing nyelehake celana kathok ing lengkungan tumit sing durung nate dakrungu, nanging uga kudu kepenak!

  103.   Gloria245 ngandika

    Hai, sikilku sing tengen karo tumit arep bengkok utawa miring, sanajan aku nyoba mlaku kanthi apik, aku ora bisa menehi wong mulang.

  104.   Dianita Daza ngandika

    Hai, biasane aku nganggo tumit, nanging nalika mlaku bareng aku rumangsa ing tlapak sikilku yen lagi kobong, dheweke bisa ngandhani apa sing bisa daklakoni

  105.   Zoe ngandika

    Hola
    Aku duwe lengkungan gedhe lan nalika mlaku-mlaku, ora bakal tabrakan sepatu lan dakkira bisa cepet ban amarga ora bisa nganggo tumit luwih saka 15 menit, krasa lara kaya sawetara jam suwene
    Apik banget yen sampeyan menehi saran, matur nuwun kanthi sanget

  106.   Nancy valdivieso ngandika

    Halo, aku ngerti carane mlaku kanthi tumit, nanging masalahe yaiku yen sikilku rata lan kesel banget, apa sampeyan bisa menehi saran, matur nuwun

  107.   Alexa ngandika

    Halo, sabar banget nalika wis suwe lan sampeyan bakal bisa ngrampungake, aku ora luwih becik nggunakake tumit medium luwih dhisik, luwih dhisik diwiwiti kanthi tumit dhisik wiwit kapan wis entuk sampeyan bisa nangani tumit liyane kanthi gampang kanthi pengalaman mula-mula aku menehi imbangan utawa bisa mlaku kanthi anggun kesalahan liyane yaiku nyengkuyung sisih ngarep, iki nyebabake sikil ban sikil lan sampeyan ora bisa mlaku kanthi anggun yen ora sampeyan dhisik dhukungan bagean tumit utawa sisih ndhuwur sepatu, tumit dhewe lan sampeyan ngeculake, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan santai lan wiwit mlaku kanthi anggun, nanging sing sejatine butuh sawetara dina kanggo sinau ngeculake , nanging yen sampeyan ndeleng pangowahan, sing penting nggunakake maneh lan bola-bali dhisik sawetara wektu banjur ganti wektu ing omah utawa kerja banjur sampeyan pasang sawetara sing kurang nalika nyopir kanthi apik ing ruangan njero ruangan banjur coba kanggo metu ing dalan tetep titik kanthi langkah sing cendhak lan nggawa sepatu liyane Sampeyan mudhun kanggo ngganti wektu sampeyan ora bisa maneh amarga iki kabeh proses yen tumit 10 nanging bisa ditindakake. Aku seneng amarga wiwitane dakkira ora bakal sukses, yaiku aku tuku sawetara pasangan kualitas apik banget didol nganti 25 ewu ing 4000 Aku tuku pirang-pirang pasangan ilahi nanging bisa banget aku kudu sinau lan aku wis ora enom maneh kanthi kronologis

  108.   johana ngandika

    Halo, aku kudu ngerti babagan tumit sing amba, nanging meh ora ana platform sing dakkarepake supaya aku ora kesel, apa sampeyan bisa ngandhani yen aku kudu menehi warna utawa yen aku menehi sol silikon lan kepiye cara nggawe aku matur nuwun