Balok sing katon nambah karakter ing pawon sampeyan

Balok sing katon ing pawon

Ana unsur kayata balok kapapar sing padha duwe ngarsane gedhe lan endow sembarang papan karo pribadine gedhe. Pawon biasane salah siji sing dipilih lan salah siji sing paling entuk manfaat saka tambahan unsur iki. Yen ora, deleng proposal sing kita bareng karo sampeyan dina iki.

Loro-lorone balok kayu lan beton nambah karakter ing pawon. Nanging, asil sing dipikolehi karo siji lan liyane beda banget. Nalika balok kayu nambah kualitas lan rusticity ing papan, beton muter karo titik atos saka industri.

Gaya apa sing sampeyan pengin menehi pawon? Sampeyan bisa nguatake gaya kasebut kanthi nggabungake unsur arsitektur kaya iki utawa, gunakake rincian asli omah kayata balok kanggo mbentuk pawon supaya bisa dipandu dening unsur kasebut. Iki minangka rong cara tumindak lan loro-lorone sah.

Bigas views saka kayu lan beton

Balok kayu sing kapapar

Balok kayu sing katon paling populer ing pawon. Lan ora nggumunake, amarga menehi sentuhan anget sing ndadekake ruangan iki apik banget. Lan yen pawon dadi pusat syaraf ing omah, nalika luwih akeh wektu dibuwang tinimbang liyane, penting yen dadi papan sing anget.

Swasana pedesaan

Anget ora mesthi tegese pedesaan, sanajan bisa uga. langit-langit kayu kontribusi alam kanggo nambah rusticity saka pawon. Utamane sing balok kayu nuduhake finish sing dibentuk dening wektu.

Kayu sing luwih peteng lan luwih akeh cukup, luwih bakal nguatake gaya pedesaan pawon. Ora kabeh pawon kanthi langit-langit jinis iki, nanging ngupaya nguatake gaya iki. Balok pedesaan sing lurus kanthi finish sing luwih seragam cocog kanggo dekorasi pawon modern lan avant-garde.

Langit-langit kayu kanthi balok

seger lan saiki

Balok kanthi pinggir sing resik lan nada medium nalika diselehake ing gendheng putih lan ing kadohan owahan saka saben liyane, padha nggawa freshness luwih kanggo pawon. Langit-langit ambegan lan balok terus nyedhiyakake anget menyang pawon nanging kanthi cara sing luwih modern.

Yen sampeyan are looking for pawon kontemporer, padhang lan anget, nang ing jinis iki balok lan konfigurasi. Kajaba iku, sampeyan ora butuh balok sing padhet. Dina iki ana balok kothong lan bahan sing niru kayu kanthi cara sing sukses banget sing nyuda biaya,

Balok kayu sing katon ing pawon

Rincian cilik

Yen sampeyan ora pengin nyelehake balok kayu ing langit-langit nanging sampeyan ora pengin nyerahake atmosfer sing diwenehake ing pawon, gunakake ing panggonan tartamtu kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki. Kita padha tresna minangka alat kanggo spasi kapisah visual: Pawon ing ruang makan, area pawon…

Beams ing unsur striking

Balok beton sing kapapar

Balok beton wis misuwur ing dasawarsa pungkasan. Munculé gaya industri iku wis di senengi lan dina iki ana akeh sing ing reformasi ndedonga kanggo golek balok saka jinis iki sing padha bisa ngresiki lan ninggalake ing ngarsane. Lan ora bisa dipungkiri yen dheweke nambah karakter lan akeh ing omah.

Balok beton sing kapapar

Balok beton ora digunakake kaya balok kayu lan sanajan bisa digawe saka awal, minangka unsur hiasan, Padha ora biasane baris. Care dijupuk kanggo nggawe katon sing padha tansah ana, sing padha ana amarga struktural padha dibutuhake. Mangkono, sing normal yaiku nyabrang pawon lan ngaso ing siji utawa sawetara kolom saka bahan sing padha.

Padha pas sampurna ing Pawon industri, nanging ora mung ing iki. Minangka sampeyan bisa ndeleng ing gambar, kabeh pawon sing duwe balok beton sing kapapar duwe gaya sing beda banget. Sawetara duwe inspirasi Vintage tartamtu, liyane nang ing unsur klasik lan ana uga sing ngadeg metu kanggo sing estetis minimalis.

Jenis balok apa sing paling disenengi kanggo nyetak pribadine menyang pawon? Kepiye carane sampeyan nggunakake? Muga-muga gambar kasebut bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan kanggo mangsuli pitakon kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.