Set lembar lan tutup saka Zara Home

Set lembar Zara Ngarep

Lembar penting kanggo tetep anget nang amben Sajrone mangsa adhem Kajaba iku, wong-wong Nordik apik banget, saengga bisa ngindhari amben kanthi akeh kemul lan sprei amarga gangguan turu.

para keturon sampeyan kudu penak, amarga awak ora leren lan santai yen ora tenang utawa eksternal sing ngganggu. Pramila sepre lan duvets pengaruhe kanggo rekonsiliasi sampeyan, mula sampeyan kudu milih kanthi apik.

Sprei lan tutup merek Zara Home dheweke alus banget lan nyenengake, bisa milih desain sing beda-beda. Iki dikombinasikake karo gaya klasik, cetakan lan warna sing padhang, supaya ruangan bisa tutul warna lan alami miturut wong ing ruangan kasebut.

Set lembar Zara Ngarep

Set iki sing dakwenehake kanggo sampeyan diarani 'Game Tape Terapan', amarga iku desain sing cukup klasik kanthi warna-warna netral kayata putih kanthi garis abu-abu sing menehi sentuhan vintage. Set iki digawe saka:

  • Tutup Duvet kanggo amben 90 cm (150 x 220 cm) - € 59.
  • Lembar meja kanggo amben 90 cm (160 x 280 cm) - € 39.
  • Lembar ngisor kanggo amben 90 cm (90 x 200 cm) - € 12.
  • Sarung bantal (40 x 135 cm- bantal 45 x 155 cm) - € 19.

Kabeh potongan kasebut mundhak rega kanthi nambah pangukuran. Nanging kanggo amben dhasar ing kamar wae, regane murah.

Informasi liyane - Set sheet and cover saka Zara Home


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.