Seri musim panas sing paling nyenengake sing ditawakake platform

seri mangsa panas

Kita mesthi seneng seri musim panas nalika musim iki teka. Kaya kita seneng nyemplungake awake dhewe ing mangsa Natal ing pungkasan taun, saiki kita ngganti kabeh kanggo papan-papan paradisiacal kasebut, pesisir sing gedhe banget lan cuaca sing apik. Mula, yen sampeyan isih ora duwe preian, sampeyan bisa uga seneng karo alternatif sing ditawakake platform kasebut.

Awit padha sampurna kanggo whet napsu preian panas sabanjuré mung watara sudhut. Seri musim panas sing wis ditemokake duwe plot sing bakal nyekel sampeyan yen sampeyan pengin seneng macem-macem jinis tema. Dadi, iku wektu kanggo nang ing saben siji sing kita sebutno ing ngisor iki.

musim panas aku jatuh cinta

Salah sawijining seri sing paling akeh dibahas yaiku seri iki. Amarga 'Musim panas sing daktresnani' minangka salah sawijining crita remaja sing tansah pancing. Iki minangka adaptasi saka buku-buku Jenny Han lan ing crita iki kita bisa seneng tema kayata katresnan pisanan nanging uga hubungan antarane ibu lan bocah-bocah uga dalan mangsa panas lan kabeh bahan sing ditinggalake kanggo nggawe sing paling apik. . Mesthi, yen luwih fokus marang argumentasine, mesthine kudu diarani cinta segi telu sing dumadi saka wong wadon enom lan loro sedulur. Sampeyan wis kasedhiya ing Amazon Prime lan mesthi, iku salah sawijining tawaran sing apik kanggo miwiti urip wiwit saiki.

Lake

Antarane seri panas kita uga nemokake tlaga bisa kelangan mati minangka pantes. Maneh kita kudu sebutno iku Sampeyan bakal nemokake ing Amazon Prime lan ing kasus iki komedi, karo bab cendhak sing katon cukup cepet. We sijine sampeyan ing swasana ati: Iku bab wong sing wis manggon ing luar negeri kanggo dangu, nganti sawijining dina mutusaké kanggo bali menyang Kanada kanggo ketemu maneh karo putriné kang nyerah kanggo Adoption. Nanging dheweke ngerti yen ora kabeh bakal dadi ayu kaya sing dikarepake, amarga ana warisan sing ora kaya sing dikarepake. Saiki sampeyan kudu ndeleng lengkap supaya bisa ngerti kepiye pungkasane.

tantangan panas kang

Iki minangka seri 10 episode lan yen sampeyan seneng surfing, mula sampeyan ora bisa kantun. Iku awal Juni nalika 'Summer's Challenge' ndharat ing Netflix. Ing kono sampeyan bisa nikmati lanskap Australia lan mesthi pesisir. Tanpa lali yen kita uga ngadhepi drama remaja amarga protagonis yaiku Summer. Wong wadon enom sing rada mbrontak diusir saka sekolah menengah ing New York. Mula ibune dikongkon lunga menyang kutha cilik. Kita mesthi bisa menehi dheweke kesempatan kanggo ndeleng kepiye crita iki rampung, apa ora?

Mangsa panas

Maneh kita tetep ing Netflix kanggo seneng seri liyane iki. Kaya sing kita deleng, judhul kasebut ngandhani luwih akeh tinimbang sing bisa kita ngarepake. Cuaca sing apik lan kerja ing musim panas nggawe sekelompok wong enom kenal saben liyane. Papat beda banget nanging padha manunggal thanks kanggo resort mewah lan swarga pulo. Dadi, dheweke minangka bahan sing sampurna kanggo terus taruhan ing seri liyane sing bakal nyegerake musim iki. Ing wayahe wis 8 episode lan siji mangsa. Nanging cukup kanggo bisa nemokake kabeh rahasia sing didhelikake lan uga tekane katresnan. Koktail sing bakal dadi adoh lan sampeyan ora bisa kantun. Apa seri musim panas sing wis sampeyan deleng?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.