Sepatu kanggo wanita kanthi sikil gedhe

Wanita kanthi sikil gedhe

Yen sampeyan duwe sikil umum kaya umume 38 bisa uga, yen sampeyan menyang toko sepatu bakal angel golek ukuran sampeyan sajrone musim adol, nanging sajrone taun suwene aku ora ngira sampeyan duwe akeh masalah (sanajan yaiku nomer sing biasane entek sadurunge). Nanging masalahe teka yen sampeyan duwe sikil gedhe utawa "gedhe banget" amarga apa sing digunakake perusahaan sepatu nalika sikil wanita.

Ana wanita sing duwe sikil gedhe lan angel banget golek alas kaki sing pas kanggo ukurane lan iki bisa dadi frustrasi. Mula, dina iki aku pengin ngomong babagan kabeh wanita sing duwe sikil gedhe amarga alam kepenginan kaya ngono lan dheweke duwe masalah ing urip lan golek sepatu.

Nanging apa masalah sing diadhepi wanita kanthi sikil gedhe?

Masalah ing urip saben dinane kanggo wanita sikil gedhe

Gaya pribadi diwatesi nganggo alas kaki

Masalah umum kanggo wanita kanthi sikil gedhe yaiku, kayata sandhangan gedhe utawa sandhangan sing luwih gedhe tinimbang normal ... yaiku gayane bisa diwatesi banget. Ora akeh sepatu warna utawa desain apik banget. Aku ora entuk, nanging katone desain sepatu ora ngrancang sepatu kanggo wanita kanthi ukuran 40/2, lan yen padha nindakake, dhasar banget kanggo nikmati gayane. Saka kene, aku njaluk desainer sepatu supaya kabeh wanita duwe sikil gedhe lan ora seneng nyawang sepatune ing bagean pria (matur nuwun).

Tuku sepatu miturut ukuran sampeyan minangka tantangan

Kaki ing pantai

Tuku sepatu kanthi ukuran bisa uga dadi tantangan, sampeyan bisa uga ngerti kabeh toko sepatu ing kutha sampeyan, nanging sing paling ala ora, sing paling ala yaiku sampeyan ora duwe nasib akeh ing toko online lan yen sampeyan golek ukuran miturut ukuran sampeyan, yen sampeyan priya utawa larang banget ora adil!

Sepatu pointe ora kanggo sampeyan

Sampeyan bisa uga seneng sepasang sepatu partai sing pungkasan, nanging sampeyan kudu lali. Model kasebut dudu kanggo sampeyan lan ora bakal dadi ... sebabe gampang banget, jinis alas kaki iki bakal nggawe sikil sampeyan katon luwih gedhe tinimbang sadurunge lan iki dudu perkara sing apik kanggo gaya pribadi sampeyan. Luwih apik yen sampeyan ndeleng model sing apik kanthi ujung bunder.

Sepatu sampeyan njupuk akeh ruang

Nalika lelungan lan kudu nggawa tas sampeyan ora bisa ngatasi, sampeyan iri karo wanita kanthi sikil sing luwih cilik. Sepatu sampeyan njupuk meh kabeh koper! Sampeyan kudu praktis nggawa tas sing kapisah mung kanggo alas kaki. Lan ing omah ... sampeyan kudu duwe rak sepatu sing gedhe banget supaya bisa ndhelikake kabeh alas kaki kanthi tertib.

"Kita bisa pesen kanggo sampeyan"

Kaki wanita

Sanajan karyawan nggunakake ukara iki kanthi niat sing apik, sampeyan bisa ngrasakake "aneh karo sikil gedhe." Kayane tuku sepatu minangka barang sing paling larang kanggo sampeyan. Nanging sampeyan kudu rumangsa begja amarga ana sing bisa nyoba pesen ... nanging liyane yaiku yen dheweke duwe sing sampeyan butuhake, sampeyan kudu nyebrang driji!

Sepatumu kaya sirkus

Kabeh wong pengin ngukur sikile karo sikil sampeyan lan dheweke uga pengin ngerti apa rasane lebokake sikilmu ing sepatu sing luwih gedhe… Iku mung penasaran nanging sampeyan ora bisa ngrasakake kaya "wanita sing sikil gedhe". Nanging ora usah dipikir, pikirake yen sampeyan nemtokake sampeyan.

Nduwe kaki gedhe, gedhe ati, lan kepribadian sing hebat

Sawise maca kabeh, sampeyan bisa uga wis ngerteni lan ngerti tenan yen sampeyan "wong sing duwe sikil gedhe." Nanging aku uga yakin manawa sampeyan duwe ati sing ora nggawa sampeyan ing dada lan kepribadian sing luar biasa. Sampeyan duwe sikil gedhe kaya aku bisa duwe sikil cilikMung bagean sampeyan sing nggawe sampeyan unik. Nampa apa kabarmu amarga ora ana sing padha karo sampeyan, utawa sing tekan ngisor sepatumu! 😉

Sepatu kanggo sampeyan

Waders

Aku wis nggoleki macem-macem kaca supaya telusuran sepatu luwih gampang kanggo sampeyan, supaya bisa mriksa sepatu lan ukuran ... lan sampeyan bisa nemokake sing cocog karo sampeyan.

  • Sepatu Cinderella minangka situs web khusus istimewa ing sepatu saka nomer 42. Sampeyan bisa nemokake sepatu saka kabeh gaya supaya ora prelu nampa gaya dhasar. Paling apik, sampeyan ora kudu ninggalake omah lan bakal dikirim menyang alamat sing sampeyan karepake.
  • Andypola  Es toko utama ing Eropa sing duwe spesialisasi ing ukuran khusus. Yen sampeyan butuh alas kaki lan pengin nemen golek sing disenengi lan cocog karo sampeyan, mula toko iki kanggo sampeyan.
  • Soniadiaz. ing toko online iki Sampeyan uga bisa nemokake sepatu kanthi ukuran kabeh (nganti 46). Sampeyan mung kudu mbukak web, golek ukuran sampeyan lan ndeleng sepatune sing kasedhiya.
  • Sepatu.  Zapatotes minangka toko ing ngendi sampeyan bisa nemokake sepatu kanthi ukuran kabeh lan yen sampeyan tuku luwih saka 80 euro, dheweke bakal dikirim kanthi gratis yen sampeyan manggon ing semenanjung. Pantes tur ing situs web iki!

Nanging yen sampeyan pengin luwih akeh dhaptar papan kanggo golek sepatune sikil gedhe, sampeyan ora usah pindah saka omah ... cukup menyang link sadurunge sing bisa nemokake luwih akeh panggonan kanggo nemokake toko sepatu gedhe sing disenengi. Sampeyan ora bakal rumangsa maneh "wanita kanthi sikil gedhe”. Dadi, wiwit saiki yen sampeyan kudu tuku sepatu sing apik kanggo pesta, utawa uga sepatu olahraga utawa sandal kanggo musim panas, sampeyan ora bakal nemoni odyssey maneh. Wiwit saiki ... kabeh bakal luwih gampang kanggo sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

297 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pilita ngandika

    Holisss Aku pengin ngerti apa sing sejatine diarani sikil gedhe, apa ta, amarga wong Chili, aku nganggep sikil gedhe. Aku ngukur 1.70 mts. lan aku nganggo 38 taun lan sadar banget ... yaiku yen ing Chili wanita duwe sikil sing luwih cilik mesthine uga luwih cendhek nanging ana sepatu sing apik banget !!! Nanging yen jumlah saya tambah, dheweke bakal ilang estetika lan dheweke dadi ayu banget, aku isih ngerti wong sing luwih cilik tinimbang aku lan duwe sikil sing luwih gedhe, bisa uga aku mung sadar babagan omong kosong lan sikilku ora gedhe, bener

  2.   Amparo ngandika

    Halo Girls, sikil gedhe 38 ???? ayyy… Aku rumangsa duwe masalah sithik ya? Nganggo 42, yaiku, miss, iku sikil gedhe. Kayane ora kakehan aku wiwit umur 1.80, yen ora bakal tiba lan ora bisa mlaku hehe. Aku seneng kaca iki, sanajan toko sing wis dipasang (kajaba 2 utawa 3) mung bisa dituku yen sampeyan saka Inggris dadi ana sepatu sing paling ayu 🙁 bungahe ing sumur. ambung kabeh!

  3.   monica ngandika

    Halo Amparo, matur nuwun sanget kanggo menehi komentar.

    Salam sing kuat saka mundochica

  4.   penelope ngandika

    Hai, matur nuwun kanggo kiriman!
    Aku uga nganggo 42, nanging umurku 1.84
    Aku pengin ngerti toko khusus ing Bcn, sing mesthi ana, nanging ora bisa nemokake!

  5.   monica ngandika

    Hai Penelope, aku bakal weruh apa sing bisa daklakoni.

    Halo lan matur nuwun kanggo komentar

  6.   janytzia ngandika

    Halo chiks ps aku saka Meksiko lan rumangsa uga mandhiri amarga uga duwe sikil gedhe nanging psmido 1.80 lan ps ing kene ing Meksiko klzo saka 28 taun lan sejatine ana masalah kanggo golek sepatu xq ps umume antara 25 lan setengah lan 26 lan dheweke iku sepatu super wong tuwa, nanging aku mikir aku bakal miwiti tuku x internet

  7.   monica ngandika

    Matur suwun komentar!

    Ngambung saka mundochica

  8.   Pedro ngandika

    Aku ora sadhar nanging sejatine sikilku gedhe banget amarga umurku 1,80 lan nganggo 48 lan aku seneng bocah wadon duwe sikil cilik!

  9.   monica ngandika

    Thanks kanggo komentar Pedro, salam!

  10.   ALEXANDRA ngandika

    Halo, piye kabare? Aku seneng yen sampeyan nerbitake jinis kaca iki kanggo kita bisa tuku sepatu kanggo wanita kanthi sikil gedhe, aku wong Meksiko, ukuranku 1.78 lan pas 28 (28 sentimeter), aku kepengin ngerti apa sing diarani Eropa nomer sing bakal digunakake. Matur nuwun

    1.    ARTURO VAZQUEZ ngandika

      HELLO aku manggon ing CDMX lan aku duwe sawetara PLATFORMS saka 8 MEX yen sampeyan duwe minat, hubungi aku

  11.   MARLENE ngandika

    Aku MARLE, aku saka PERU, lan aku uga 1.68, aku ora pati dhuwur, nanging CALZO 41 nyata banget kanggo ukuranku, iki minangka fénoméon sikilku utawa sing, kasunyatan alam, kabeh uripku lan sanajan aku NGALAMI MASALAH INGKIN SAIKI NGARASA NOBODY MENYUKURI KAYA, SENENG NGANGGO KAKI BESAR

  12.   monica ngandika

    Matur nuwun kanggo menehi komentar.

    Marlene, cukup yen kita duwe "cacat" supaya otak lan penglihatan tetep ana ing kana. Pancen dudu masalah uga ora nggawe kita elek, kita kudu nampa awake dhewe.
    Nganti saiki, dodo iki dadi masalah kanggo aku, aku akeh lan aku kepengin luwih sithik.
    Wiwit njupuk "kompleks", aku uga nyopot kotang.
    😀

  13.   karen ngandika

    Aku kudu ngerti ing endi bisa nemokake sepatu ukuran 43 amarga aku bakal omah-omah sawetara wulan ... saka 12 taun aku ora nganggo sepatu wanita ... lan aku dadi histeris, aku ora ngerti apa sing kudu Aku manggon ing Antofagata, Chili.
    tulungana aku nyuwun tulung ………

  14.   nicole ngandika

    Halo !!! Aku pengin sampeyan mbantu aku nganggo sepatu 42 lan aku menehi pituduh saka Chili supaya bisa tuku sepatu, matur nuwun ...

  15.   Sarahi ngandika

    hello,

    Aku berjuang = nanging aku wis nemokake kaca sing apik banget lan nganggo alas kaki sing apik banget wiwit aku ngunjungi kaca sing diwenehake ing kene lan sejatine ora ana sing bisa ndeleng kaca kasebut http://www.zappos.com Aku cocog karo nomer 9 utawa 29 cm lan ing konversi Eropa 43.5 utawa 44 lan ing Amerika Utara, sing ana ing kaca sing dakkarepake, umure 12 taun amarga nomer Meksiko wanita kasebut nambah 3 nomer ditambah 4 = 7, 9 = 12, mung yen sampeyan kudu ngerteni yen regane larang, nanging kita isih bisa larang. utawa ora.

    ok ok chikas Sugeng 2009

    Greetings.

  16.   monica ngandika

    Maria, matur nuwun kanggo komentar sampeyan, aku yakin sampeyan bakal nulungi wong liya sing ana ing kahanan sing padha.
    A ngrangkul

  17.   Viviana ngandika

    Ora prawan sing kudu nulungi aku, aku trauma banget karo sikilku lan aku ngukur 26 (26cm) lan sanajan aku ora angel golek spatoz, aku ora seneng duwe sikil gedhe kaya ngono, aku mikir yen bocah wadon katon luwih seksi lan genit karo bocah Kaki lan kabeh kanca katon bocah lanang sing umur 22, 23, 24 lan sing paling cocog yaiku umur 25, nanging aku trauma banget, rasane ora ana alas kaki sing cocog karo klambaku. Aku dadi traumatis banget lan aku nesu banget karo pacarku amarga awake dhewe padha ukurane padha

  18.   Rocio ngandika

    Lah Viviana, aku uga nganggo klambi sing padha karo pacarku, lan malah luwih sithik, masalahe sampeyan ora duwe ukuran gedhe, pacar sampeyan ukurane sithik.
    Aku nganggo 43 saka Argentina, sing umure 27-28 cm, sing angel digawa, amarga wanita Argentina biasane ora dhuwur banget, aku 1,84 lan angel kanggo aku, mung ana 1 omah sepatu gedhe kabeh negara !! lan regane larang banget, amarga ora duwe kompetisi. Aku wis ngunjungi kaca sing dijenengi ing kene, nanging ora dikirim menyang Argentina.
    Yen ana sing ngerti kaca apa wae sing bakal dikirim ing kene, aku seneng yen sampeyan ngandhani, utawa sampeyan bisa ngirim email: ke_co_mi@hotmail.com

    Matur nuwun
    Rocio

  19.   lindsey ngandika

    Halo kanggo kabeh bocah-bocah wadon, keparenga aku ngandhani yen aku nganggo 38 ukuran sepatu Chili ukuranku 1,73, dakkandhani manawa sampeyan aja wedi utawa krasa amarga kakehan rasa kesel sing mbengkak sikil, pacarku awak terapi lan siji-sijine sing ditindakake yaiku menehi tandha lan pijet titik-titik tartamtu sing ana ing sikil wanita lan saiki sikilku kaya sing anyar, aku nyaranake sampeyan ngunjungi ahli terapi, nanging ora asring amarga regane rada larang, hubungi kula kanthi langsung lan aku bakal menehi perhatian khusus marang sampeyan supaya sampeyan bisa ngrawat pacarku lan kanthi mangkono bisa mbatalake rega minimal dibandhingake karo sing kudu dibayar ing pusat terapi awak, aku menehi salam kanggo bocah-bocah wadon lan aja terus dadi kompleks, delengen manawa ana obat solusi lan ilmu pengetahuan bisa nindakake kabeh.

  20.   dayana ngandika

    hello kabeh bocah-bocah wadon, kanggo miwiti sikilku gedhe banget nanging aku ora wedi amarga umume wong ukuranku duwe ukuran kaya ngono, terus lan aja kuwatir apa-apa amarga ujare kancaku lindsey, saka ngendi aku wis ngucapake salam, sikil kita luwih alus tinimbang pria, kayata pacar sing dak tresnani duwe ukuran sikilku nanging aku duwe dheweke luwih alus tinimbang dheweke amarga aku wanita, mula aja wedi, salam Prawan lan kanggo sampeyan Lindsey, aku seneng karo proposal yen sampeyan nyilihi pacar kanggo tujuan kasebut hahaha, ora mandheg guyon minangka tumindak sing apik lan matur nuwun kanthi ngisi pangandika, katon aku butuh banget

  21.   andrusca ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku 1.78 lan nganggo 42 - 43 lan dhokter wis nuduhake manawa aku bakal tekan 1.80 lan sikilku bakal terus saya gedhe, aku urip ing Galicia lan siji-sijine toko sing aku kenal yaiku sandhangan sikil Patricia Martin, alas kaki dheweke ora ala nyatane aku kudu milih prekara sing durung nate dialami sadurunge umur 12 taun.

  22.   mariana ngandika

    Halo! Aku saka Argentina, jumlahe 40, nanging iki masalah sing padha, amarga arang banget nemokake 40 sepatu sing bisa diukur lan iki minangka wanita paling akeh. Contone, aku duwe pesta lan aku kudu golek yen utawa yen sepatu kanggo acara kasebut lan aku ora entuk, nesu banget. Lan aku pitutur marang kowe bocah-bocah wadon, yen bojoku nyandhang 46 lan uga masalah, lan kita duwe anak loro mlarat sing ora nate nggunakake sepatu bayi alus kasebut, amarga duwe warisan.

  23.   Rocio ngandika

    Halo, jenengku Rocio, lan aku ngerti kabeh sing duwe sikil gedhe, nggegirisi, frustasi lan isin ... paling ora kanggo aku kaya iki ... :-( Aku umur 20 taun, aku 1.73 lan aku nganggo 42, 43 Aku ora bisa nemokake alas kaki lan wis bosen nyuda nganggo sepatu modern lan apik .. ciuman lan salam kanggo kabeh….

  24.   Juli ngandika

    Aku wong lanang saka Barcelona lan aku mung pengin menehi semangat marang para wanita sing pancen rumangsa yen duwe sikil gedhe. Aku seneng sikil gedhe, kanggo ndeleng, yen sikil apik, tanpa bunion lan ora angel. Dadi padha bungah kabeh. Ora ana sing ditulis babagan rasa.

  25.   Sandy ngandika

    Aku meri dheweke, aku nganggo 35 lan pacarku fotografer lan dheweke kandha yen dheweke seneng karo bocah-bocah wadon kanthi sikil luwih gedhe tinimbang sikilku lan dheweke kabeh padha duwe kaya ngono.

  26.   Judit ngandika

    apik kanggo kabeh !!
    Wiwit cilik, aku nemoni masalah golek sepatu, lan saiki isih umur 22 taun aku metu saka toko sepatu ... pfff..apa frustrasi nyoba sepatu lan + sepatu lan dheweke ora pas sampeyan !! Lan ayo sing ing toko lunga lan ngandhani yen sampeyan tuku sepatu pria utawa sampeyan kudu nganggo sepatu ...: _ (Aku ngerti aku dudu siji-sijine ing jagad iki kanthi sikil gedhe ... nanging aku elek banget 🙁
    lan ora ana apa-apa, aku seneng banget golek forum iki! Aku bakal nggoleki situs web sing wis dikirim. Matur nuwun!

  27.   marlen ngandika

    Hai, aku uga anyar ing kene, aku uga akeh perjuangan, golek sepatu, dhuwure 1.76 lan nganggo 12 ing Amerika Serikat, sing ing Tijuana ora bakal nemokake sepatu sing apik, apike aku saka Amerika Serikat Negara, nanging tetep wae, ora Allo siji sing dakkarepake, nanging siji sing dakkarepake.
    Aku pengin sampeyan mbantu aku lan menehi informasi, utawa ngirim katalog, rega, lsp.
    Matur nuwun sanget ... :)

  28.   Andrea ngandika

    Halo bocah-bocah wadon !!!
    Pungkasane, aku weruh ana sing bisa ngatasi masalahku, aku frustasi karo ukuran sikilku sing duwe ukuran 42. Ing Venezuela angel entuk ukuran 41. Nalika aku metu ing kana kanggo tuku sepatu, aku ngerti yen aku bakal ngubengi kabeh dina lan ndeleng kaendahan sing aku ora bisa mbuktekake ...
    Nalika tekan Madrid lan ndeleng bocah-bocah wadon sing padha duwur karo sepatu lucu, aku seneng banget, nanging aku ora ngerti ing endi toko-toko ing Madrid iki kanggo ndeleng apa pungkasane aku ngimpi sing nunggu sepatu bot ankle ireng bossku duwe, sing nganggo 37 ing pirang-pirang model lan aku sungkawa kanggo ndeleng lan ndeleng manawa aku ora bakal entuk ukuran 42 kanggo aku. Yen sampeyan ngerti babagan toko, aku kudu ngerti !!!
    Kissesssssssssssss

    1.    Mishel Suarez ngandika

      Halo Andrea! piye kabarmu Aku saka Venezuela, pabrikan sepatu lan duwe 41 model sing kasedhiya… yen sampeyan seneng ngubungi kami ing instagram @shoesbyyc

  29.   ines ngandika

    Halo, jenengku Inës lan aku duwe toko sepatu ing Marín, Pontevedra. Aku duwe nomer 40, saiki wis umum amarga bocah-bocah saiki nganggo ukuran gedhe, ing toko kita makarya nomer wanita saka 34 nganti 43 lan nomer pria saka 38 nganti 47. Kita uga duwe bot lebar tebu khusus kanggo sikil sing lancip uga kanggo sikile luwih amba.

    1.    nury ngandika

      Wenehi alamat persis ing toko sepatu iki atte Nury

  30.   Arianna ngandika

    Halo, piye kabare? Aku bocah wadon umur 19 taun lan umur 1.80, sejatine aku rada trauma amarga sikil 28 taun ing Meksiko, kadang 29, sejatine aku ora bisa golek sepatu lan sawetara Aku ngerti jinis sandal, aku ora seneng nuduhake driji sikil amarga sawetara wektu nggunakake sepatu sing kenceng lan driji sikil saya cacat.
    Ya, aku kepengin ngerti ukuran apa sing aku ana ing Spanyol lan manawa ana wong sing bisa menehi info babagan toko sepatu utawa toko ing ngendi sampeyan bisa nemokake sepatu gedhe ing cedhak Negara Meksiko. Lan yen kakehan takon, sampeyan bisa menehi alamat utawa kaya ngono.
    tulung tulung

  31.   Arianna ngandika

    Nuwun sewu, iki cedhak negara Zacatecas, toko sing ana ing Aguascalientes, Guadalajara utawa San Luis Potosi, mangga tulung

  32.   Judith ngandika

    Halo, ana komentar saka forum iki sing ditemokake xsagerdos, kaya sing nganggo umur 38 lan katon apik, komentar ing kaca kasebut kudu dihindari amarga nggawe wong sing duwe sikil gedhe rumangsa ora enak.
    Mlaku-mlaku lan mlaku liwat toko sepatu iku nuwuhake krasa lara amarga aku duwe ukuran 44 lan ora bakal nganggu aku yen sandal padha karo sandhangan liyane nalika kita mbayar 50 utawa 60 euro nalika iku kaki standar udakara 10 utawa 15, aku kira padha setuju banget.
    Lan kita nyengkuyung bocah-bocah wadon lan bocah lanang sing pancen duwe sikil gedhe kaya aku, muga-muga pungkasane bakal cocog karo ukuran karo klambi sing ora pantes amarga kita padha karo wong liya.

    1.    toni ngandika

      Halo Judith, duwe 44 sing apik banget, bocah-bocah wadon kanthi sikil gedhe ora kudu kuwatir, apa sampeyan Spanyol utawa Chili?

  33.   Macuyec ngandika

    Halo !! Aku uga nganggo 42-43 lan lara amarga kudu golek sepatu. Aku tresna banget karo dheweke lan aku ngerti manawa ing Alicante ana toko sepatu khusus kanggo ukuran gedhe nanging sepatu kasebut larang banget kanggo kanthongku. Diarani sepatu Elena lan cedhak karo pengadilan Inggris, yen sampeyan seneng. Aku ngerti manawa merek lan merek kasebut apik, nanging aku ora bisa nggunakake € 80 kanggo ballet flat nalika kanca tuku kanthi rega € 10. Sing paling ala yaiku nalika sampeyan mlebu toko sepatu lan menehi komentar babagan ukurane, dheweke kabeh ngandhani bab sing padha, yen dheweke ora duwe, manawa akeh bocah wadon sing wis ngalami "masalah" sing padha. Masalah ?? siji-sijine masalah yaiku dheweke ora pengin nggawa sepatu gedhe amarga wis digawe. Aku wis krungu manawa ing wilayah Alicante-Elche ana pabrik kanthi toko sing nggawe sepatu gedhe lan murah. Apa ana sing ngerti dununge? iku bakal mbantu. Matur nuwun

  34.   Maria Jose ngandika

    tulung pasang sepatu sing apik

  35.   Ghabriell ngandika

    Sawetara wong seneng sikil wadon gedhe, mula aja padha kuwatir! (Mesthi wae tanpa kunci, bunion, blister) ora ana ... lan dheweke durung bisa nemokake kaluwihan nganggo luwih saka 40?
    mlayu luwih cepet, tendhangan luwih kenceng, wenehi roda menyang bocah (luwih basis) ...,)

  36.   veronica raja kaping lima ngandika

    Dheweke ora ngerti apa sing diarani sikil gedhe, aku duwe masalah sikil sing dawa lan dawa, aku duwe sisir sing dhuwur lan sikil saya dawa, ukurane 28cm lan aku 1.70, yaiku duwe sikil gedhe, lan aku manggon ing Toluca, Meksiko, nanging ing kene umume sikil sikil bocah cilik lan lancip, aku ora bisa tuku sepatu ing kene lan sedulurku sing manggon ing Amerika Serikat bisa nggawa aku sepatu ing kana, yen ateges duwe sikil gedhe Yen ana sing duwe alamat pabrik sepatu wanita ukuran gedhe ing Toluca, aku bakal matur nuwun kanthi salam

  37.   fefa ngandika

    Iki minangka perlindungan manawa dheweke menehi komentar ing tanggal 22/05/2008… Ayo ndeleng, ditinggalake saka urip, aja nggawe sampeyan sing paling cerdas lan chachi amarga nganggo 42, bajingan, manawa sepatu sing sampeyan pakeake ortopedi . Lan ngurmati ketidaktahuan bocah wadon Chili sing ukuran 1,70 lan nganggep negarane ukuran sikile (38) gedhe kanggo bocah wadon ...

  38.   Roxana ngandika

    Halo, aku nganggo 42 saka Argentina. Aku manggon ing Córdoba lan ing kene siji-sijine toko sing adol sepatu kanggo nomerku yaiku ALTEZA. Omah sepatu sing dakgawe uga nggawe. Intine yaiku sepatune ing kana sing larang banget, lan model sing ditemokake meh kabeh wis tuwa. Ora ana sing modern.

    Ing taun 2005, aku plancong menyang Spanyol kanthi plancongan lan adol sepatu lan sepasang sepatu saka nomerku lan tuku. Aku nggunakake banget nganti kabeh wis rusak. Kasunyatane yaiku yen tuku sepatu kanggo kula minangka cobaan, aku ngliwati kabeh toko sepatu sing njaluk 41 jembaré, lan kadhang kala aku entuk sesuatu; Nanging aku ora sithik banget yen urip ing tukang sepatu nggawe sawetara sepatu sing duweni lan arang banget bisa mbuwang sawetara.

    Aku sengaja nemokake papan iki, nanging aku bakal nambah menyang favoritku supaya bisa nemokake papan sing bisa tuku sepatu tanpa ana alangan.

  39.   Amane ngandika

    Perkara sing padha karo aku>. <Aku manggon ing Barcelona, ​​dhuwure 1,77 lan aku nganggo 42-43 lan sing sejatine aku karo sampeyan yen ing Barcelona (uga ing kabeh kutha) sampeyan kudu nggawa sepatu sing luwih gedhe saka 41, wiwit saiki wanita cenderung duwe sikil sing luwih gedhe. Ing Barcelona, ​​ana toko «Zapatotes», nanging sepatune nggegirisi. Lan saben-saben aku blanja, aku dadi sedhih amarga ora bisa golek sepatu sing pas karo klambi sing dak tuku. Nanging matur nuwun kanggo tautane, amarga wiwit saiki aku bakal tuku kanthi online.
    muchas gracias

  40.   ERNESTINA ngandika

    HELLO GOLLIS Amarga KAYA KOMENTAR KAMU, AKU RATU KAKI BESAR lan wis padha amarga aku uga wis kliwat aku wis meh 45 taun lan wiwit aku umur 15 taun nganggo busana lanang lan dheweke ora weruh. KANGGO PALING LUCU NGGOLEKKU NGGOLEK BAROKELONA, LAN KANGGO TUKANG KUNCI SEPATU COOL, Nanging PRECOI KARTA LAN ORA GOLEKE AKU SAMPAI KARO SAIKI IKU IKU KEPENTINGAN AKU NGANGGO WARNA KALOR A UTAWA 44 UTAWA Yen KANG GAMPANG GAMPANG SANDALS AKU GAMPANG GOLEK AKU KABEH ORA KANGGO SB AKU BESOOOOO SAMA K KAKI BAYYYYY

  41.   cga ngandika

    Yen sampeyan duwe sikil gedhe, aku isih bocah lan aku nganggo 40-41, akeh 41 sing ukurane gedhe lan sawetara 39 sing pas karo aku, lan aku ngukur 1,79 utawa luwih. Aku ngerti mung sithik, nanging sampeyan kudu ndeleng dhasar sing saiki duwe bocah wadon. Aku duwe kanca sing ukurane 1,60 lan cocog karo aku, dakkira kasus langka nganti metu karo kanca sing 1,70 luwih pas. Ing sawijining dina, dheweke nilarake bot unisex lan nari ing njero omah. Lan lik-lik 1,65 kanthi 40 ana sawetara, putri saka kanca sing umure 12 taun lan sepatune pancen dakkarepake. Kasunyatane nggawe aku rada sadar.

  42.   Server ngandika

    Bocah-bocah wadon, aja eling karo awake dhewe, kita lanang seneng wanita sing sikile gedhe, paling ora aku.
    Aku luwih kepenak yen dheweke duwe driji sing lancip lan dawa, katon luwih elegan lan bisa nylametake ide kaendahan wanita sing proporsional.

    Sampeyan kudu luwih tresna dhiri!

    regards

    Artis

  43.   Roxana ngandika

    Aku nganggo 41 1/2 utawa 42 lan aku ora sadhar babagan iki, nanging aku ora njaluk sepatu sing apik lan murah kanggo ukurane, ing Argentina.

    Aku takon sampeyan: Apa sampeyan ora rumangsa yen sepatune dirancang dening nesu homo marang wanita sing kabeh dikarepake yaiku ndeleng kita nandhang sangsara ???

    Kaping pirang-pirang kedadeyan sing dakalami nalika nyoba nyelehake sikilku ing 40 gedhe (sing siji-sijine bisa ditemokake ing kene) sing uga duwe tumit sing dhuwur banget (kayadene sing nganggo jumlah akeh kurcaci) , lan sawise 5 menit aku ora bisa nahan lara maneh ..

  44.   Nikah ngandika

    Halo, aku umure 17 taun lan nganggo 41/42 lan ora bisa nganggo sepatu utawa sandal amarga ora digawe kanggo bocah-bocah wadon. Dina iki minangka dina pertama sing mbukak kaca iki lan aku isih durung ngerti kepiye kabare.

  45.   Roxana ngandika

    Gelombang kasebut yaiku sapa sing ngerti nyelehake papan supaya bisa njupuk sepatu. Minangka kaca internet utawa bisnis (nuduhake negara lan propinsi / negara) supaya kita bisa saling tulung tinulung.

  46.   Bintang Mª ngandika

    Masalah nomer akeh ... nalika umurku 9 taun, ibune angel golek sepatu komuni pisanan. Pungkasane, aku ora nganggo sepatu kanggo bocah wadon, nanging kanggo wanita sing duwe tumit cilik. Aku omah-omah 39 taun kepungkur, aku duwe 13 jajar putih sing kudune ora nganggo alas sikil amarga jumlahe ana 42, nanging akhir-akhir iki nomer sithik iki ora bakal dakkerteni yen nomerku 44 lan aku wis nangis pirang-pirang taun nganti kabeh driji ditandhani kanggo nggunakake sing durung daksina utawa apa sing ana ing wektu iku.
    Dino iki malah ing toko ana sing tekan 44 nanging akeh sing ora.
    Aku bosen takon lan ndeleng praupan cilik, cekikikan lan komentar sing moyoki, jelas yen kita khusus kepengin nganggo sandal tumit ing musim panas lan sepatu hak ing musim salju? Amarga nomer loro uga amarga bocah cilik angel banget, aku ora ngerti yen kita kabeh duwe hak seneng-seneng nganggo sepatu, bener?

  47.   Roxana ngandika

    Apa ana sing ngerti alamat kanggo tuku Online ing Amerika Serikat utawa Argentina ???

  48.   Gabriel ngandika

    Bocah-bocah wadon !!! ora isin, aku saka Argentina lan aku seneng bocah wadon kanthi sikil gedhe, dheweke katon luwih apik tinimbang sikil cilik, dheweke luwih seksi. Ora ana sing luwih ayu lan seksi tinimbang sikil dawa lan dawa. Temenan dirawat kanthi becik.

  49.   miguel san josè ngandika

    Aku sungkem karo wanita kanthi sikil gedhe, iku paling apik, aku jimat sikil dadi kapan wae dheweke pengin aku menehi pijet lan yen sampeyan duwe sikil sing ayu, aku bakal dilat lan ngambung lan kanthi cukup, aku bakal mmmmmmmm! !!!

  50.   MILENA ngandika

    HELLO, AKU KOLOMBIAN LAN PAGE INI Katon SPESAKULER KUDU NGOMONG 42 KANGGO LANJUT SING PISAH KANGGO NGANGGO SEPATU Wiwit umur 13 taun.
    Matur nuwun matur nuwun, yen ana wong ngerti ngendi aku bisa golek sepatu saka nomerku ing kene ing COLOMBIA utawa ing endi aku bisa njaluk online kanggo ngirim menyang negara kasebut.

    Matur nuwun sanget kanggo HELP

    KISSES

  51.   Gustavo ngandika

    Halo cah ayu!

    Dheweke ora kudu sadar yen duwe sikil gedhe, nyatane katon luwih seksi kaya ngono, aku tresna marang dheweke.

    Ati-ati banget, dheweke bakal dadi ayu tanpa sikil utawa gedhe.

  52.   Maria Daniela ngandika

    Bocah-bocah wadon kudu ninggalake email kanggo ngirim kaca toko nganggo sepatu gedhe !! .. luwih gampang wangsulan ...

  53.   antonia apa sing adus ngandika

    Halo, aku duwe anak wadon umur 15 taun lan pancen masalah karo dheweke, dheweke nganggo nomer 8, aku saka Tenosique, Tabasco, Meksiko, aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan ngubungi aku supaya bisa ngerti njaluk sepatuku putri, ora kanggo sekolah, aku bisa nggawa sampeyan ing toko sepatu ing kana, sampeyan mung entuk nomer 6 utawa 7

  54.   Roxana ngandika

    Aku Roxana, saka Córdoba, Argentina, aku nganggo 42 saka kene, dak kira 10 saka Amerika Serikat .. Yen sampeyan ngerti kaca apa wae sing bisa entuk sepatu gedhe sing dikirim ing Argentina, aku bakal menehi sampeyan email Uga yen dheweke ngerti apa-apa ing AS sing ngirim ing Texas (amarga ana kanca sing lelungan ing kana lan aku bisa pesen apa-apa saka dheweke).
    Kirimanku yaiku roxana_morano@hotmail.com
    GRACIAS

  55.   Victoria ngandika

    Halo! Yen ana wong sing nemoni masalah golek sepatu ing Argentina lan ing negara liya, dheweke kudu lunga http://www.clubdelpie.com lan nyaranake ing ngendi tuku!
    Dheweke makarya karo tukang sing nggawe sepatu kanggo wanita saka nomer 31 nganti nomer 45, kanthi desain modern lan enom.
    Dheweke pancen wis nulungi aku akeh, mula aku pengin nuduhake informasi iki supaya akeh sing mandheg sangsara kaya sing dakalami pirang-pirang taun amarga ora entuk sepatu sing pas karo aku. Pangadeg Club del Pie diarani Inmaculada, wanita sing apik banget sing ngerti tenan babagan topik kasebut lan ngerti kepiye nyaranake kanthi bener.
    Salam kanggo kabeh!
    Vicky

  56.   Roxana ngandika

    Matur suwun Vicky. Kayane semangat ing blog iki. Matur nuwun

  57.   SANDRA ngandika

    HELLO GIRLS

    Aku COLOMBIAN lan wis pirang-pirang taun, aku ora kudu golek sepatu saka nomerku, amarga aku ndeleng nomer 42. Luwih akeh utawa kurang 2 taun kepungkur, aku nemokake pabrik faksi sing apik banget kanggo nggawe sepatu sing apik banget.

    BENAR-BENAR BENAR-BENAR lan ora larang regane, yaiku solusine.

    Yen ana wong sing minat nggawe faktory mailku yaiku mile414 @ hotmail.

    LUCK LUCU KABEH

  58.   Marcela ngandika

    Kanggo sampeyan, gampang entuk sepatu ukuran 44 nanging kanggo aku, lan sampeyan ngerti sebabe amarga aku urip ing Meksiko
    Lan ing kene dheweke isih cilik banget lan apa sing ditindakake para wanita ing kene yaiku dadi wanita yen trauma sampeyan ora bakal percaya
    Sugeng, salam
    lan aku bakal terus golek sepatu

  59.   begoña ngandika

    Halo, kulo nganggo 44, uga ukuran 1.82.- Ana alamat sing arep dak bagi. Joseluisdeza.com minangka toko ing Madrid sing biasane tuku, duwe sandal, sandal, sepatu bot, kabeh barang , pancen luwih sithik nggunakake nomer iki, nanging toko saya akeh, sabar.
    Salam

    1.    toni ngandika

      Halo Begoña, aku ngerti kiriman kasebut wis wiwit mbiyen, nanging aku pengin ngobrol karo sampeyan kanggo ngobrol

  60.   fabi-chan ngandika

    HELLO SAKING SAKA CHILE LAN LINGKUNG 14 TAHUN, APA 1,74 (SING PALING Luwih kanggo Umure lan Negara) wiwit INI KABEH KANGGO GANDA LAN KAKI KAKI KECIL uga 42 ... 12 ING AS LAN LELES ... KANGGO SANGKAP SANGAT LELESE .. KABEH Kanca-kancaku padha nggunakake SKIRTS, TOPS CUCAK LAN BALAK LAN ORA BISA… ORA NAMPAK TOPS GADIS LAN NGGUNAKAKE UNISEX UTAWA BARON, KANGGO RASA DUWET DUWE NGANGGO KULIT Amarga KAKING KATING TEU KANGGO .. Luwih ora bisa BE FASHIONABLE… ORA GOLEK
    Aku ORA BENGO NANGGO GAMBAR KANG ADDRESSS Wiwit Ora Nindakake PILIHAN RUMAHING PIKIRING DA = ... NANGING PAJ WIS NULUNGAN AKU NGANGGO SING AKU DUWE ANJI 🙂 AKU RAVIA Amarga Aku NGALAMI SAPATERIAS Katon karo Ibu lan Penjual sing padha guyu ing pasuryan ONE -.- PS Aku seneng menehi katrangan marang HOO KANG KAKI CHIKOOOO !!! OOOO sing mudhun ...
    HAHAHA NANGING APA KANGGO ANEH?
    Matur nuwun sanget
    FABIANA

  61.   fabi-chan ngandika

    Ya, matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh .. pants celana ceking minangka celonone sing ketat ing sisih ngisor sing digunakake saiki, hahaha, lan yen miturutku sampeyan bener, Chili minangka negara sing ora bisa ndeleng sikil lan dheweke ora ngerti yen aku kaya sapa wae .. uga ora ana sing luwih akeh matur nuwun banget karo ambung lan rangkulan

  62.   yurena ngandika

    Halo, aku bocah wadon saka Kepulauan Canary, dhuwure 183cm, aku nganggo 43 lan sejatine angel kanggo aku golek sepatu, ing internet wis jelas yen ana nanging ora weruh regane ing ndhuwur manawa dheweke entuk biaya supaya larang regane larang utawa larang banget lan nalika Kita pengin tuku ing antaran kiriman lan sepatu amarga sajrone wulan kasebut kita entek dhuwit kanggo ndeleng manawa ana wong sing bisa nyimpen toko sepatu kaya Andy Pola, sing kanggo saiki paling murah, paling ora sampeyan bisa tuku sepatune, ya ana sing ngerti maneh tulung critakake, matur suwun lan salam

  63.   Roxana ngandika

    Paling apik, paling ora, dheweke duwe opsi sing murah. Ing Argentina, kabeh opsi sepatu sing dakkerteni amarga kontak sing dakkirim ing kaca iki larang banget.
    Kaya-kaya menehi ide, sepatu lucu lan modis (wiwit 36 ​​nganti 40) ing negara iki udakara $ 40. Paling murah ing situs kasebut yaiku $ 150. Umume kalebu $ 200 nganti $ 300. Yen ora diskriminasi, aku ora ngerti. Amarah banget amarga ora ana undang-undang sing nglindhungi kita lan meksa pabrik nindakake kabeh nomer kasebut, kanthi rega sing padha kanggo kabeh.

    Ing Buenos Aires, sawetara wektu kepungkur, pamrentah nggawe undang-undang ukuran, sing kabeh bisnis mesthine duwe ukuran kanggo kabeh ukuran. Amarga, kanggo sing durung ngerti, ing Argentina yen sampeyan ora sithik lan ora anorexic, sampeyan ora bisa entuk sandhangan ing umume bisnis. Ya, sing ditindakake para pedagang yaiku ngganti ukuran kabeh klambi, dadi saiki nganti ukuran 48, nanging jebule ukuran 48 sejatine padha karo ukuran 40 saka sadurunge .. Dheweke bencana ... Secara pribadi aku rumangsa diskriminasi nalika pengin tuku klambi utawa sepatu. Umume sandhangan sing dak tuku nalika lelungan menyang Spanyol utawa AS. Aku regane larang banget amarga rasio mata uangku karo dolar lan euro, nanging paling ora, aku rumangsa luwih tuku nalika bisa nyoba sandhangan lan sepatu sing pas karo aku.

  64.   Victoria ngandika

    Halo kabeh…
    Aku saka Argentina lan nuwun sewu, Roxana, nanging aku ora nate weruh sepatune regane kurang saka $ 150 ing dalan. Endi sampeyan ndeleng $ 40? Pass data!
    Ya, sepatu kanthi ukuran luwih gedhe (wiwit 40 lan luwih) luwih larang tinimbang 35 nganti 39 ... amarga digawe kanthi industri, sing nyuda biaya ... kita kudu digawe siji-siji, kanthi tangan. Nanging aku tuku liwat clubdelpie.com lan aku mbayar $ 200… $ 50 luwih akeh tinimbang sing dakdeleng ing dalan kaping 38 .. nanging bedane luwih murah tinimbang sing dakiritake ing podiatrists saben wulan !!!!

  65.   maria ngandika

    Aku pengin sampeyan ngirim katalog sepatu sing kasedhiya ing 28 cm sing ngukur sikilku

  66.   Victoria ngandika

    Aku ora adol sepatu ... mung sikil gedhe ...
    Kanggo ndeleng sepatu, aku nyaranake sampeyan terus http://www.clubdelpie.com
    Ing kana sampeyan bakal nemokake.
    Thanks,
    Victoria

  67.   karen ngandika

    Halo, piye kabare? Aku bocah wadon umur 14 taun lan umure 1.780, sejatine aku rada trauma amarga sikil 28 taun ing Meksiko, sejatine aku ora bisa nemokake sepatu lan sawetara sing golek yaiku jinis sandal, aku ora seneng nuduhake driji sikil nalika nalika aku nganggo sepatu sing kenceng lan driji sikilku rada cacat.
    Ya, aku kepengin ngerti apa ukurane aku ing Spanyol lan manawa ana wong sing bisa menehi info babagan toko sepatu utawa toko sing bisa nemokake sepatu gedhe ing cedhak Distrik Federal. Lan yen kakehan takon, dheweke bisa menehi alamat utawa kaya ngono.
    Matur nuwun lan aku ngenteni komentar sampeyan sanalika bisa.

  68.   cecilia ngandika

    Halo, pitakonanku aku mung tuku klambi ijo zaitun sing pas ing ndhuwur dhengkul lan tanpa tali, nanging aku ora ngerti sepatu utawa aksesoris warna apa sing bisa aku gabung? iku dudu warna khas ireng, aku putih banget, aku pengin nyorot klambi amarga gampang banget, ora duwe gambar utawa dekorasi apa wae.

  69.   Roxana ngandika

    Saran kula yaiku nggabungake sandal emas lan dompet tembaga. Iki minangka warna sing paling apik kanggo gabungke lan nyorot jajaran ijo, luwih-luwih yen sampeyan putih, emas ora bakal nggawe sampeyan dadi putih.

    LUCK ing pesta kasebut.

  70.   miguel san josè ngandika

    Ora ana sing luwih enak lan nyenengake tinimbang stimulasi kelamin kanggo sikil sing gedhe lan apik, sing paling apik, eling, elinga! ojo kewalahan yen dheweke seksi banget karo oies gedhe ditutupi tumit wow !! iku macem

  71.   Fernada ngandika

    duweke luwih sithik tinimbang sing dicritakake kabeh ing blog ...
    Wiwit umur 13 taun, aku nganggo 42 lan ukuran 1.75 ... mesthine, nyandhang 42 ing Chili iku sawijining cobaan ... ora ana kabotan tinimbang mung nganggo sepatu olahraga utawa sepatu sing 1 utawa luwih cilik tinimbang nomer sampeyan , siji-sijine kesesuaian yaiku sampeyan bakal luwih gedhe kanthi lakune wektu ... nanging mesthine iki akibate, sikil rusak, lepuh lan liya-liyane ... uga ora dakkandhani manawa regane golek sepatu kanggo pesta wisuda aku !! : S ...
    Saiki aku arep ngrampungake karierku, nyiksa mbandhingake sepatu kanggo gaun, celana kain lsp ... «FORMAL» ... siji-sijine alternatif sing dakdeleng yaiku tuku online kanthi rahasia Victoria utawa zappos, yaiku situs sing nganti saiki menehi kapercayan paling akeh ... nanging aku butuh dhukungan babagan iki amarga yen ora dadi kgazo ing jagad iki, yen aku tuku sepatu kanthi rega 39 dolar sing regane kurang lan aku bakal entuk 400 dolar !!!!
    salam blog sing apik!

  72.   Bertha ngandika

    Halo, aku ora ngerti yen nganggo 39 lan ukuran 1.68 dadi masalah, nanging rasane sikil gedhe amarga lelungan nalika mlaku-mlaku lan amarga ukurane ora cocog karo ukuran sikilku, aku rasane ora kepenak, tanganku gedhe, Sing durung dakkandhakake ing kene yaiku jinis sepatu sing bakal dakkanggo kanggo wong sing duwe sikil gedhe, sepatu jinis apa sing bakal digunakake. wujude, model lsp. racias

  73.   Bertha ngandika

    Halo, aku ora ngerti yen nganggo 39 lan ukuran 1.68 dadi masalah, nanging rasane sikil gedhe amarga lelungan nalika mlaku-mlaku lan amarga ukurane ora cocog karo ukuran sikilku, aku rasane ora kepenak, tanganku gedhe, Sing durung dakkandhakake ing kene yaiku jinis sepatu sing bakal dakkanggo kanggo wong sing duwe sikil gedhe, sepatu jinis apa sing bakal digunakake. bentuk, model lan liya-liyane ... matur nuwun ... Aku lali, apa bisa nindakake operasi kanggo nyuda ukuran sikil?

  74.   EMMI ngandika

    Halo bocah-bocah wadon aku saka Peru lan aku ukurane 42 tmb aku pengin wong menehi alamat utawa kepiye golek sepatu hak tinggi kanthi ukurane size amarga ing Peru aku ora nemokake akeh lan nganggo sepatu cilik iku ngrusuhi matur suwun kabeh lan semoga sukses ing pencarian 🙂

  75.   Virginia ngandika

    Hai, aku Virgi, umurku 18 taun, umurku 1,80 taun lan umurku 42, aku manggon ing Almeria lan ing kene ora ana cara kanggo golek toko sing duwe sepatu gedhe utawa paling ora. Aku kudu lelungan menyang Murcia lan sakcedhake kanggo ndeleng Yen aku golek pro ing kana, nanging meh ora bisa nemokake apa-apa yen enem saka sawetara cedhak Almeria?
    bye

  76.   Virginia ngandika

    Lan aku uga kudu negesake manawa sawetara wong sing ditemokake ala banget karo wanita tuwa lan mesthine aku ora ngerti yen obat kasebut luwih ala tinimbang penyakit iki lan aku ora mung siji-sijine wanita enom kanthi sikil gedhe

  77.   soluna ngandika

    hola
    Aku saka Barcelona, ​​ngukur 1,68 lan nggunakake 42 sepatu.
    Lan ora Komplek, bocah-bocah wadon, yen nesu, ya
    Apa sing skandal yaiku rega dobel saka 41 nganti 42, amarga "ukuran gedhe", padha karo klambi. Ayo padha ngerti manawa dheweke ngerti manawa sandhangan lan sepatu kudu adaptasi karo kasunyatan lurung, lan ora beda. sekitar.
    Aku wis mesthi nganggo alas unisex nganti saiki, kira-kira ngancik 30 taun, aku tuku sepatu hak sepisanan, saka merek «Clarks» (99eu).

    Aku durung nate tuku sepatu kanthi online, kepiye toko andypola? Kepiye yen pesenane teka, ora apik?

    Gracias

  78.   maria ngandika

    Hai Soluna, aku saka Cadiz, padha karo sampeyan, aku duwe masalah kasebut, aku ngandhani yen nalika ndeleng sepatune Andipola aku seneng banget, amarga macem-macem sepatu lan utamane amarga regane, aku duwe 43 kaki lan jebule, mula biasane aku pesen 44 ing andipola lan dheweke bakal sukses, dakkira yen sampeyan ora seneng utawa duwe masalah sepatu sampeyan, dak kira bakal mbalekake dhuwit sampeyan, nganti saiki aku ora nemoni masalah lan aku wis tuku telung pasang sepatu sing Kanthi dhuwit kasebut aku tuku ing pengadilan, kanggo mbuktekake manawa aku ora kede, mula aku ngajak sampeyan nggawe awakmu ayu utamane ing sikil yen kita sing nandhang sangsara amarga kita nindakake ora nemu sepatune ayu, ngambung soluna

  79.   Mayte ngandika

    Halo kabeh wong saka Meksiko, ngerti aku nambahake dhaptar bocah-bocah wadon sing ora nemokake sepatu ukuran gedhe, aku cocog karo 28 mex utawa 43 ??, sanajan umure 1.79, angel banget kanggo aku golek sing apik lan nyenengake. ukurane ora dhuwur banget Wiwit karo bayi, angel banget anggone mlaku tumit, muga-muga ana wong ngerti ngendi aku bisa nemokake barang sing apik, apik lan murah nanging ukurane amba ing sisih iki.
    Aku kirim akeh salam lan TURUN LANGKAH BESAR lan BESAR, haha ​​sanajan kita angel golek sepatu siiii sirrr….
    kisses

  80.   LIDIA RODRIGUEZ ngandika

    Apik….
    Umurku 16 taun, lan aku manggon ing Barcelona… umurku 1.80 taun lan duwe ukuran 42-43 .. Aku seneng amarga ora bisa nemokake sepatu, utawa kadang kanca ora bisa ninggalake aku lan rumangsa aneh. utawa salah paham. Aku seneng ndeleng Akeh wanita nulis ing blog iki apa sing kedadeyan, aku rumangsa banget diidentifikasi.
    Aku lara ing toko lan ora golek sepatu, utawa kaya sing sampeyan gunakake, ing pojok cilik pengadilan Inggris sepatu paling ala ing donya. Masalah liyane yaiku dhuwit ... umume larang banget ...
    Uga masalah liyane yaiku tumit, amarga kanthi 1.80, aku nggawe kompleks banget kanggo nganggo tumit..infin xd sing ora kentekan niat. Kanthi cara iki, ora akeh sandhangan kanggo wanita sing duwur, amarga cekak.
    Dadi, aku bakal ninggalake email sampeyan yen ana wong Barcelona sing rumangsa kaya aku
    ambungan gedhe (K)

  81.   LIDIA RODRIGUEZ ngandika
  82.   monica ngandika

    Halo:
    Aku pengin ngerti manawa ana toko ing San Luis, sing duwe sepatu wanita sing ayu, umurku 17, umurku 165 lan nganggo 39 40, ala banget yen arep tuku sepatu lan ora nemokake ukurane, yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku bakal matur nuwun kanthi gumolonging ati

  83.   monica ngandika

    san luis argentina

  84.   Roxana ngandika

    Monica, ing Argentina ing kabeh toko sepatu pancen ana sepatu nganti nomer 40, lan ing sawetara sampeyan bisa nemokake nganti 41 umume. Aku ora ngerti apa sing sampeyan ujar babagan ora nemokake sepatu yen sampeyan pas karo ukuran standar sing diprodhuksi ing kene. Apa sampeyan yakin nganggo nomer kasebut?

  85.   PaO ngandika

    ROXANA… apa sampeyan bisa takon ing toko sepatu sing nganggo sepatu nomer 41 ????
    amarga aku nganggo nomer kasebut lan ora ketompo kepiye rupane saya edan ora bisa nemokake apa-apa ... Matur nuwun sanget

  86.   nata ngandika

    Aku duwe 42-43 lan nesu saben blanja lan ora bisa nemokake sepatune ukurane.

    Matur nuwun kanggo nyelehake situs web ing ngendi sampeyan bisa nemokake sepatu ukuran gedhe, masalah tuku liwat internet ora menehi kapercayan, nanging ora ana solusi sing bisa ditindakake (kayane toko lali manawa ana urip sawise 40-41)

  87.   Roxana ngandika

    Pao,
    Aku pitutur marang kowe, apa sing daklakoni yaiku golek pirang-pirang toko sepatu sing aku temokake lan takon langsung yen duwe nomer 41. Mbaka sethithik industri Argentina wiwit nggabungake nomer kasebut menyang pabrik, miturut apa sepatune toko marang aku.
    Ana merek: Picadilly, sing saka Brasil lan nggawa sepatu sing apik banget lan nyaman banget (kanthi sol empuk sing nyenengake) lan ing Argentina merek iki tekan nomer 41. Yen sampeyan ndeleng manawa toko sepatu duwe merek kasebut, bukak lan coba wae. Aku nyaranake kanggo sampeyan.

  88.   Carmen estrada ngandika

    Aku saka cd juarez, sikilku lemu banget, ora nate nemokake sepatu ukurane kaya ing Paso Texas, nanging angel banget amarga ora nate nemoni nomer sing digunakake nganggo 12w Amerika lan meh ora nate golek lemak. saka instep saya adoh saka iku aku wong sing lemu banget lan ora bisa nggunakake sepatu apa wae sing dakkarepake ngerti ngendi papane golek sepatuku, aku kepengin banget lan kepenak, siji-sijine yen ditemokake apa tenis aku mlaku-mlaku terus ing cuacaache nganti hawa adhem amarga aku ora bisa nemokake nomer aver ya aku bisa mbantu aku, aku malah ora bisa melu pesta amarga aku ora duwe sepatu nomerku, matur nuwun

  89.   Adrian ngandika

    Hoal, aku Adriana lan aku manggon ing Argentina.
    bocah-bocah wadon, aku duwe papan ing barak lan bisa uga aku bisa ngrampungake masalah sampeyan ...
    ngirim email menyang myheinlich95@yahoo.com nganggo foto sikilmu kanggo ndeleng ukuran sampeyan lan priksa manawa aku duwe sepatu sing cocog karo sampeyan ...

    Gracias

  90.   carlaaa ngandika

    Halo, katon ora mung sing gedhe-gedhe sikil gedhe, nanging aku isih cilik, nanging ukurane lucu 1,55 lan aku nganggo 37 lan 38, lan aku pancen ngerti meh kabeh bocah cilik duwe sikil cilik, lan ya !!! Nalika ndeleng dheweke, aku kompleks banget amarga akeh wong sing ngrusak sikilku lan iku nggegirisi amarga sampeyan rumangsa minangka makhluk aneh lan kita ora, masalahe yaiku ora duwe sikil gedhe yen ana wong sing moyoki lan komentar nggawe kita rumangsa super ala amarga dheweke ngritik. Kaping pirang-pirang aku rumangsa ora apik, nanging nalika semana aku kudu matur nuwun marang Gusti Allah amarga duwe sikil sing ukurane gedhe, amarga ana akeh wong sing lair ora lengkap kadang-kadang sikil sing cacat lan ora apik lan ora bisa mlaku lan menehi kabeh duwe sikil gedhe, sanajan elek. Mula, kadang-kadang aku nyengkuyung awakku lan nampa awake dhewe kaya aku lan kaya sing dikirimi Gusti Allah. Mula, dheweke seneng banget karo sikil, ngrawat, lan ora rumangsa kesusu amarga dheweke kaya iki utawa apa sing diomongake wong-wong sing ngritik. Nalika dheweke ujar, critakake apa sing sampeyan gumunggung lan aku bakal ngandhani apa sing kurang. lan ana luwih akeh perkara sing penting ing urip tinimbang sikil. Aku rumangsa sedhih banget nalika ndeleng sikilku gedhe banget nanging aku wis sinau nresnani dheweke lan ngrawat dheweke amarga dheweke duweke, Gusti Allah ngutus aku lan dheweke kalebu bagean saka awakku. salam !!!

  91.   Victoria ngandika

    mmmmm nanging olekpie iku ing Spanyol… lan liyane sing diliwati.com ora duwe akeh model… saiki aku tetep tetep menehi rekomendasi http://www.clubdelpie.com, sing duwe sepatu saka 5 pengrajin beda, mula ana macem-macem.

  92.   maria ngandika

    Nyawang sepatune olekpie, aku wis ngerti yen dheweke sepatu sing padha karo sing tak tuku ing andypola, yaiku yen ing andypola larang regane lan antara 24 / 48h sampeyan duwe ing omah sampeyan ora kudu ngenteni suwe lan wiwit iku rega regane beda-beda gumantung saka andypola nganti olekepie, sing saka andypola luwih murah.

  93.   Ambruk ngandika

    Lola ... kepiye kaca facebook pelacur ??? amarga aku ora bisa nemokake!
    Matur nuwun =)

  94.   Lola ngandika

    Tambahake aku saka facebook, goleki aku liwat mail.es lolaburkina@hotmail.comKirimi kula pesen pribadi sing ngandhani manawa sampeyan kalebu bocah wadon global, mula aku nampa sampeyan, lan aku menehi saran saka kana ..bu? Sampeyan bagean endi saka Argentina?

  95.   paola ngandika

    Halo, aku manggon ing Chili, dhuwure 1.73 lan nganggo 42 taun, saiki wis lulus lan aku stres amarga durung nemu sepatuku, lan yen arep tuku sepatu, aku angel golek, mula mesthi tetep kanggo tuku model converse klasik. Pancen frustasi nalika sampeyan menyang toko sepatu lan para salesmen takon nomer kasebut lan sampeyan wis biasa takon duwe nomer pira? Sawise ana wanita wiwit ngguyu ing pasuryan, yaiku, aku njupuk barang-barangku banjur budhal lan ora nate lunga menyang papan semono maneh.

  96.   Roxana ngandika

    Bocah wedok. Mangkene sawetara informasi kanggo sing nganggo 41 lan manggon ing Córdoba, Argentina.
    Aku entuk sandal perak sing apik ing toko sepatu sing diarani "Eclipse" ing Tucumán Street (Antarane Dean Funes lan 9 de Julio), ing tengah blok kasebut. Regane regane $ 190 lan malah ana nomer 41. Kabeh sandal regane $ 100- $ 190, lan ana 41. Nalika aku takon apa dheweke duwe barang ing 41 lan dheweke mangsuli, ya .. Aku lagi mlumpat kanthi seneng, nanging nalika dheweke nuduhake model Perak, aku pitutur marang kowe, aku meh ngambung bocah lanang saka toko sepatu kanthi bungah .. Iki sandal sing paling apik lan paling apik sing durung nate daktingali .. paso aku liwati informasi kanggo sampeyan yen ana sing ana ing kahanan sing padha .. KISSES

  97.   Núria Arnandis ngandika

    Halo, aku Núria saka Valencia lan aku uga «bigfoot» haha ​​!!
    Ana toko online liyane kanthi perusahaan ing Madrid lan Valencia. Diarani TALLSGALLS, apik banget sanajan regane rada larang, nanging sepine apik.
    Uga wong liya sing diarani "CALZADOS ALIDA". Mbuwang menyang klasik nanging apik ...
    Muga-muga bisa mbantu sampeyan.
    Ambungan!

  98.   Adrian ngandika

    Hai, umurku 25 taun, umur 1.79 lan nganggo 45, rasane kaya monster, ora ngerti kepiye carane golek sandal supaya cocog karo aku, amarga aku rumangsa mandhiri- eling !! Aku ndeleng sikilku luwih gedhe saben dina lan aku dadi edan !!! Aku rada luwih dhuwur tinimbang pacarku amarga ukurane 42… lan kanggo nambah sawetara kadang aku duwe atlet !!!

    aku pancen ora ngerti apa sing kudu tak lakoni aku nekat !!

  99.   brian ngandika

    halo bocah wadon aja padha kuwatir ... Aku seneng wanita kanthi sikil gedhe ... tenan yen dheweke tutul, ngrasakake, seksi banget !!!! apamaneh yen jembar ...
    Wah aku ngluwihi hehehe !!!
    asli
    Kirimake foto sikilmu ing:
    latinoguy@hotmail.es

    Salam

  100.   dey ngandika

    Hai, aku umur 16 taun lan duwe masalah gedhe amarga aku duwe 42 utawa 43 ngadeg, tulung aku, ambung.

  101.   laura ngandika

    Halo, aku bocah wadon dhuwur 190 cm karo 43 taun, apa ana bocah wadon kaya aku sing dhuwure utawa dhuwure pengin ngobrol karo aku kanthi pribadi, emailku basquetlaura@hotmail.com

  102.   ANA ngandika

    HELLO GIRLS, NAMU ANA ANA LAN AKU SAKING BARCELONA KANG SOPO PUNING GOLONG AKU NGANGGO LORO PASAR KOTAK TANPA NGANGKIT UKURAN 43 ING KASUS IKI IKU KECIL KANGGO 44 Yen sampeyan pengin ngirim fotone CHAO GADIS !!! a_martin@hotmail.es

  103.   laura ngandika

    Halo, jenengku Laura saka Madrid, yen ana bocah wadon sing umure luwih saka 180 taun sing nambah aku, aku wis ngadeg 44 lan bisa ngomong amarga aku rumangsa ora kenal karo bocah-bocah wadon liyane, yen pancen ana wong lanang sing dhuwur, tambahi aku banjur ngomong.
    emailku yaiku basquetlaura@hotmail.com
    ngambung kabehsssssss !!

  104.   antonio ngandika

    Salam kanggo sampeyan kabeh. Chikas kanthi sikil gedhe, sejatine aku meri Pacar sampeyan amarga duwe kabeh. Wanita ayu kanthi sikil gedhe, mung mbayangake duwe masing-masing lan nyembah sikil sing apik lan apik.
    Salam saka negaraku Lima Peru

  105.   xisca ngandika

    hola

  106.   Jessi ngandika

    Ing endi bisa nemokake ukuran 43 ing Peru?

  107.   Jessi ngandika

    Lah, aku nganggo 43, dawane sikilku 28.5, aku 1.77, aku nemoni masalah golek sepatu ing negara ku, Peru, pacarku nganggo 39, sikile 25.5 lan 1.69, sikile katon cilik banget ing sandhingku. rumangsa isin. Kadhangkala, kita mlaku nganggo sandal lan wong nyawang, aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, tulungana aku

  108.   titi ngandika

    Bocah-bocah wadon, aku wong Venezuelan, sejatine aku duwe kompleks ing sawetara umur, amarga aku ora dhuwur banget (1,63) lan sikilku ukurane 38, sawise pirang-pirang taun lan ndeleng akeh mises Venezuelan sing dhuwur banget wiwit 1,80 nganti luwih lan sikile nganti 46… .uuuufff Aku ngilangi kabeh ala sing dakrasakake, aku ndeleng dheweke dadi seksi lan ayu mula aku menehi saran supaya sampeyan tresna lan nampa lan nikmati dhuwure, ora kabeh kita bisa dadi elegan banget karo sampeyan lan dheweke ora dhuwur banget nanging sikil gedhe, luwih becik yen sikil gedhe tinimbang penyakit sing ora bisa diobati ...... aja mandheg omong kosong iki lan goleki cara sawetara tukang sepatu bisa nggawe sepatune, ing ngisor iki mises lan model sing wis digawe sepatune wiwit isih cilik. Salam, sukses lan aku nggawe luwih apik kanggo kabeh bocah wadon kencing sing gedhe lan seksi. Ngambung

  109.   kontrula paula araya ngandika

    Halo, aku pengin ngerti manawa ing Chili, ana sing peduli karo kita patonas, nomerku 41 lan uga jembar, aku sinau lan nalika kudu resmi, disiksa amarga setelan kasebut ora cocog karo sepatune, iki pesen saka wanita sing nekat, yen ana sing ngerti toko utawa apa-apa, tulung aku ngerti aku bakal ngurmati ing jiwaku

  110.   maria Martinez ngandika

    Halo, aku nganggo 28 sepatu Meksiko, umurku 1.67, umurku 38 taun lan wiwit umur 15 taun aku duwe masalah tuku sepatu sing dakkarepake

  111.   maria Martinez ngandika

    Aku maneh Kita 3 lan 5 sadulur, kita nganggo klambi gedhe lan padha karo sawetara wong sampeyan. Kita berjuang kanggo golek sepatu sing apik lan apik, sanajan ora enom, kita ora seneng tuku apa-apa.
    Umur kita 28,30, 38 lan 1.67 taun lan antarané 1.78 lan XNUMX d. Aku nemokake pemasok saka Guadalajara, jal k ngasilake alas kaki sing nyaman lan kulit sapi diarani "Ludolfo Cota" alas kasebut apik banget, aku nyaranake bocah-bocah wadon. Distribusi ing sawetara negara bagian Meksiko. Goleki !!!!!!!!!!!

  112.   Miguel ngandika

    Aja keweden, aku nyembah sikil lan yen luwih gedhe eh! Fetisis sikil sing sejatine minangka penyayang sing paling apik lan kita seneng karo sikil wanita, yaiku, resik lan ayu kanggo menehi pakurmatan, ngambung, dijilat lan liya-liyane !! sampeyan duwe hak istimewa yen duwe ukuran kaki kasebut ...…… luwih becik kirim gambar kanggo nyembah !! lan aku nyaranake lan ngirim foto sandal, papan tuku lan gaya sing apik banget kanggo sikilmu sing apik banget!

    Kisses!

  113.   yeyu ngandika

    Halo cinthya aku pengin ngerti babagan sampeyan lan sampeyan uga d pie gde. aku bareng ing sekolah california emailku helenes03@hotmail.com

  114.   LIDIA RODRIGUEZ ngandika

    Hai, aku nulis maneh.
    Aku ngerti manawa akeh ing antarane sampeyan diwanti-wanti tuku online ing Andypola lan sawise Reyes aku bakal melu. Apa sing kedadeyan nggawe aku wedi yen dheweke ora bakal tumindak apik. Nomer idealku yaiku 42.5. Mangga bocah-bocah wadon sing wis tuku ing kana, critakake yen aku njaluk 42 utawa 43.
    Ngomong-ngomong, aku lali ngomong ing dina liyane, ing salah sawijining toko khas benua ing pusat perbelanjaan (Zara, bersha, Pull ..) ana sing diarani New Yorker, sing nganti nomer 42 (42.5 dadi uga). Ora larang, aku ora masalah.
    Aku menyang Barcelona ing Gran Via 2 utawa ing Portaferrisa.
    Plis, wangsulan babagan andypola aunke sea kanthi e-mail (lidiaa_rh@hotmail.com)

  115.   Núria Arnandis ngandika

    Lidia njaluk sampeyan 43 amarga aku njaluk sawetara 42 ankle boots lan pas kanggo aku. Aku nganggo dheweke amarga dudu sikilku "dibunuh" nanging yen sampeyan ujar manawa nganggo 42'5, luwih becik sampeyan njupuk 43.
    Lan matur nuwun kanggo wong New York.
    Ahh lan kanggo wong-wong sing ora ngerti, MUSTANG nggawe sawetara model ing 42 lan 43. Takon ing bagean SHOES ing CORTE INGLÉS.
    MERRY CHRISTMAS LAN ORA PUNCUL KAKI BESAR KANGGO KOKO JEJE !!!
    NÚRIA Saka VALENCIA!

  116.   Carlos ngandika

    Hai aku saka Peru. Aku duwe kanca sing ukuran 1.80 lan nganggo 42 utawa 43 gumantung saka sepatune. Sing lucu yaiku dheweke mung ngukur lan cocog karo aku. Sikile ukurane padha, mula aku seneng banget amarga aku duwe papan sing alus kanggo bocah wadon sing duwur banget sikil. Dheweke crita yen kadang dheweke tuku sepatu Payless ing Lima sanajan mung ana ukuran 41 nanging dheweke tuku yen ora pas banget. Nanging kadang dheweke mrentah supaya digawa saka Amerika Serikat. Muga-muga sumbanganku wis nulungi sampeyan lan aku pengin ketemu kanca liyane saka bocah-bocah wadon dhuwur kanthi sikil gedhe amarga ing Peru, arang banget ditemokake bocah-bocah wadon kaya ngono. Sampeyan pancen akeh regane kanggo aku. Mangga sampeyan pengin ngirim foto sikil sing diukur nganggo paugeran utawa apa wae.
    emailku yaiku carlozk@hotmail.com

  117.   Goretti ngandika

    Halo bocah wadon!
    Seneng banget nalika nemokake wanita sing bisa nuduhake informasi babagan nemokake sepatu sing apik banget. Aku nggunakake 43, sing ukurane cukup gedhe nanging aku uga ukuran 1 cm, mula dakkira cukup yen duwe sikil sing dakkirim.
    Aku biasane tuku online ing toko-toko ing Inggris wiwit aku urip ing kono pirang-pirang taun lan cocog karo aku, sanajan ukurane beda-beda ing kana. Biasane nomer Eropa 43 yaiku 9 ing kana, nanging kadang-kadang nomer 10. Sampeyan kudu nyoba nasib, sanajan tegese mbuwang luwih akeh dhuwit kanggo pangowahan lan bali.
    Thanks kanggo voosotras aku wis nemokake andypola. Apa sampeyan bisa menehi katrangan, sing wis sampeyan tuku ing kana, yen sepatune amba utawa cilik kanggo ukuran sing dipakai ???
    Aku uga wis nemokake xlplanet, hispanitas lan soniadiaz… ..
    Matur nuwun kanthi sanget lan muga-muga ana akeh toko sing bisa tuku kabeh jinis sepatu kanggo kita.
    Ngambung
    Goretti

  118.   Lorraine ngandika

    Halo kabeh! ! ! Aku saka Barcelona, ​​aku uga nemoni masalah sampeyan, umurku 14 taun lan pengin sepatu utawa sepatu bot, ing toko mung nganti 41 lan aku nggoleki Barcelona lan ora nemu apa-apa, 43 taun. Kabeh gulung, sampeyan ora kentekan niat. Yen ana sing ngerti toko ing Barcelona, ​​tulung critakake. Matur nuwun kanthi sanget!
    A ngrangkul

  119.   Olivia ngandika

    Halo, aku Olivia 20 taun 42 ngadeg 1.80 Aku wanita enom biasa karo pacar, ora duwe sikil cacat utawa gaya kanggo gaya lan isih duwe masalah sepatu sing padha !!!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ora bisa golek ing dalan sawetara sepatu enom XICA saka 41 sing dudu wanita, ortopedi, sepatu bot sing nggegirisi, nanging nistha, nanging ing kasus ske, aku ndeleng akeh forum kaya iki, sing diarani wong yen aku duwe 42, aku duwe masalah 44 ke, nanging ora ana apa-apa
    Yen KITA ORA GERAK LAN NINGGALKE TANPA LAKON KANGGO Nindakake
    Apa sampeyan pengin tetep kabeh urip tuku sepatu kanthi ora nyoba, lan mbayar pasto kanggo saben sepatu ?????? XKE ORA ORA NGANGGO ORA KANG KENE KE KIERA KEJAR AKU NGANGGO APA

    Muga-muga Muga-muga Sithik Wong Nanggapi Aku Apa Utawa Paling Ora, Kita Bisa Nyoba Nulis ing Sawetara SITUS UTAWA Kaca-kaca WEB Utawa Apa sing Bisa Mbantu KAMI Sithik KANGGO Kowe Katon ?????
    KE KAMI ORA 2 NOR 3 KAMU KEDU KEDU
    Apik aku Mugo-mugo wong arep ngaku kaya aku
    (Lan ora ana sing ilang kanggo bal ing kaliber utawa apa wae amarga gayane))))))))))
    Salam KISSES
    Yen ana wong sing butuh sesuatu: aaaaa666_musga@hotmail.com
    (nyalin email wis rumit ...)

  120.   M @ Ry @ EuGeNy @ ngandika

    Kanggo warga negara saka Meksiko, utamane saka BCS, aku golek alas kaki lan kulit ing «Panganten Elegant» uga modern, saiki wis rampung. Banjur aku njaluk toko liyane. Salam kanggo kabeh

  121.   Fran ngandika

    Halo kanggo kabeh, wanita kanthi sikil gedhe, nanging sing paling apik, sampeyan kabeh bakal duwe kaki sing apik, sing dakkarepake, dimanjakan, mbantu sampeyan uneg-uneg babagan sikil, sepatu, utamane sandal sing sing paling apik sing kudu dilakoni. klamben sikil sing ayu, aja ragu-ragu, ora kaya sandal seksi, lara q ing musim adhem amarga adhem sampeyan ora nganggo, nanging sampeyan duwe boots, hehe. Becike dakkandhani, yen aku xico saka Barcelona lan yen sampeyan durung ngerteni, jimat sikil, aku nawakake kabeh wong Barcelona kanggo memanjakan sikilmu, nyembah, menehi sepatu lan nglegakake kekarepanmu, ing sikilmu, aja luwih becik ujar, kasengsem, tambahake aku: francend@hotmail.com, Sampeyan duwe kula kanggo sampeyan apa wae, tambahake kabeh wong Barcelona, ​​sanajan mung kanggo ketemu lan menehi salam, critakake apa sing sampeyan karepake, sampeyan ora bakal getun, aku ngenteni sampeyan Kaki sing anget, ciuman sing larang regane lan salam saka pengagummu sing hebat, lan aja nganti nandhang sangsara maneh amarga sikilmu, amarga kaendahane luwih apik tinimbang kabeh

  122.   elena manjarrez ngandika

    Hai, aku saka Villahermosa Tabasco lan kaya umume, aku nganggo nomer 8 utawa ukuran 42. Sampeyan angel golek sepatu nanging saiki aku tuku ing ORIGINALES MARUS ing col. tengah ing zona cahya. Muga-muga bisa diwenehake sampeyan

  123.   cecilia ngandika

    Halo bocah-bocah, umurku 1,80 lan nganggo 43, aku rumangsa sedhih banget, lan frustasi aku mikir yen aku siji-sijine sing duwe masalah iki wiwit cilik, aku rumangsa super diskriminasi lan sadar karo awake dhewe lan ing toko-toko ing kana ora ana sepatu kanggo kita, ala banget ing Spanyol, aku bisa menehi salam kanggo kabeh lan nyenengake !!!

  124.   laura ngandika

    Hai Cecilia, tambahake aku banjur ngomong babagan sepatune, aku uga gedhe banget. pie.Basquelaura@hotmail.com

  125.   alex ngandika

    Halo Lorena Aku pengin ngerti sikilmu lan bisa mbantu sampeyan ngatasi masalah, salam.

  126.   miguel san josè ngandika

    Aku seneng nulungi sampeyan, golek sepatu sing digoleki, nanging yen tak jaluk ganti supaya bisa menehi kesan sing hebat banget kanggo sikil sing apik!

  127.   Núria Arnandis ngandika

    PESAN sing cukup saka GUARROS GUARROS. YEN ING ING TUJUAN Obrolan, ORA NGOMONG ORA KULO!
    GROSS!

  128.   Roxana ngandika

    Bocah-bocah wadon .. Kanggo wong-wong sing manggon ing Córdoba, Argentina .. Aku ngliwati kabeh papan sing dakkenal lan getaran ing saben papan .. muga-muga bisa migunani tumrap sampeyan.

    Toko sepatu ing Córdoba, Argentina sing duwe jumlah akeh:

    Alteza - dalan Entre Ríos. Kamardikan.
    Omah iki dianggo sepatu saka 41 nganti 45 kanggo wanita. Dheweke ora modern lan kalebu salah sawijining sing paling larang (saiki regane regane $ 300). Nanging kualitas biasane apik lan model klasik.

    Coklat - Tucumán meh sudhut. 9 Juli - papan nomer loro diwiwiti tanggal 9 Juli.
    Ing kene, biasane aku entuk sepatu sing ora apik banget, nanging dheweke pancen kepenak lan modern, ing 41 saka merek Picadilly (sing paling apik, umume empuk, nanging digawe saka bahan sintetis). Dheweke ora bisa ngluwihi nomer kasebut. Model modern banget lan regane padha karo toko sepatu umume. (Saiki regane udakara $ 100).

    Eclipse - Tucumán - Antarane 9 Juli lan Dean Fúnes - ing tengah blok kasebut.
    Ing kene aku uga duwe sepatu sing apik ing 41, sandal perak, clogs kanthi rincian unik. Kasunyatane yaiku 41 sepatu impen ing omah iki lan regane paling apik ing kabeh blok. Aku nyaranake. Ana akeh model ing kulit lan sawetara ing sintetis.

    "Sepatu" Colón jam 1250 (udakara) ing ngarep Kantor Polisi.
    Aku nemokake iki dina iki. Minangka bisnis sing meh ora ana jendhela, mula sampeyan kudu mlebu ing omah kanggo ndeleng apa sejatine. Kanthi kebeneran aku mlebu lan nemokake manawa akeh model sepatu sing kerja ing 41 lan sawetara malah ana ing 45. Kabeh nganggo kulit. Kabeh langsung saka Pabrik. Regane unik. Chinelitas nganggo salaka, emas, strip kaya ula, lsp. $ 35 lan nganti 41.

  129.   Maitane ngandika

    Aku uga nganggo 42 lan biasane tuku sepatu saka ART utawa El Naturalista. Dheweke larang, nanging regane!

    regards

  130.   elena ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku ngerti sampeyan kanthi sampurna, aku saka Villahermosa Tabasco, Meksiko umurku 21 taun lan nganggo 7 utawa 8 kadang-kadang nemokake 6 lan sepasang sepatu sing pas karo aku nanging dakkira, lan sejatine rasane ora enak tenan kita seneng sepatu lan ora bisa duwe. Yen ana sing ngerti toko cedhak utawa online sing nangani rega murah, aku bakal ngormati.

    salam kanggo kabeh.

  131.   kendra ngandika

    Aja nggresula, bocah-bocah wadon, lan dadi sesuatu supaya dheweke bisa miwiti nggawe sepatu kaya ukurane sampeyan, lan dheweke ora kudu nganggo sepatu pria lan dheweke dadi salah siji sing paling mewah ing kabeh planet lan aku minangka salah sawijining paling keren lan modis, lan aku tresna banget marang dheweke, aku ora ngerti, aku bakal nyoba nggawe soko supaya bisa ditambah supaya sampeyan ora ngalami kasut sepatu, mula aku ndhukung sampeyan, aku bakal njaluk sampeyan siji utawa yen bisa dadi pirang-pirang kaca ing endi sampeyan bisa mesen sepatune saka langkah sampeyan, aja nganti nggrundel meh seneng bocah wadon, aku bakal pengin lan kabeh kanca saka kene ing Torreon Kendra pengin dheweke

  132.   Rolus ngandika

    Halo Jessi!
    Aku maca pesen sampeyan ... sejatine, yen ana masalah ing Peru kanggo golek alas kaki ukuran gedhe ... dhuwure 1.90cms lan aku nganggo 45 ... lan bakal dakkandhani manawa manungsa iku pancen Aku angel golek sepatu utawa sepatu olahraga kanthi ukuran gedhe, aku mbayangake yen sampeyan minangka wanita, sampeyan kudu angel banget.
    Aku golek toko sepatu khusus ukuran ing Peru..nanging ora bisa ditemokake ... nanging sawise aku ngerti aku ngerti. Apa sampeyan duwe email kanggo ngubungi sampeyan?

  133.   Rolus ngandika

    Hmm Jessi?

  134.   Aku ngarani April ngandika

    nganggo sneaker putih

  135.   geovany ngandika

    Salam bocah-bocah wadon .. Ngormati kriteria sampeyan, ora ngira yen duwe sikil gedhe iku MASALAH. Ana kahanan liyane sing kudu disenengi: kesehatan, kulawarga, kerja, sinau, lsp. Dadi, aku utamane ngomong karo bocah-bocah wadon saka ECUADOR lan negara-negara cedhak, amarga kita nggawe alas kaki khusus, utamane kanthi ukuran gedhe. Regane udakara 20 dolar. Hubungi email: patololpgtv@yahoo.com Geovany Torres.

  136.   Alberto ngandika

    Sampeyan duwe sikil sing apik, duwe hak istimewa yen sambat manawa apik mesthi apik lan apa sing luwih apik kanggo pajin sing apik tinimbang sikil sing apik lan gedhe !! ufffffff !!

  137.   ANA ngandika

    Wah .. lunga ... !!!! saiki jebule kita sambat karo barang sing ora konyol .. !! lan ing ndhuwur kita kudu sabar karo barang-barang sing reged .. !!! ya sayang, apa sing sampeyan ucapake !!!

  138.   BERENICE ngandika

    HELLO… .. ING KANGGO AKU, AKU MEXICAN… KAKAKU SAKTI 26 CENTIMETER… LAN SEBENARNE APA APIK APIK APIK ING KANGGO NEGARAKU SAIKU ..... ING SEPATU ... BERSAMA AKU NGGALAPI KOTA KECIL ... KAYA NGANJUK ,,,, KANGGO NAMPAKI ... KAKI KAKI PANJANG LAN KECIL ... Dadi ORA NGOMONG LALAKI MASALAH ORA KUDU PANJANG AKU ... YEN ORA KANGGO GOLEK BURU KANG SING PUNJUR ... Luwih Apike ... AKU GAMPUNG LAN NGAMAL KANGGO KAKET KAKI ... LAN BANYAK LAGI BANYAK LANJUT NGANJUT driji .. .. SOLUSI YANG KANGGO NAMPANG AGO Sithik KANGGO Tuku KOTA DENGAN CATALOG ... NOMOR LEBIH LANJUTNE PUNJUTAN 26 ...… .NEWE KUATING 1.61… Utawa aku ora dhuwur ... dak kira dhuwur dhuwur ... kanggo wanita NEGARAKU ... MASALAH liyane sing muncul kanggo aku, aku ora seneng tumit dhuwur ... aku bisa nggunakake, nanging nom-noman 6 SIEM ENAK ... Dening EU, aku ora rumangsa kepenak, nanging ana ing katalog wong tuwa. KUNCIN KABEH SINGGA ... Boten KURANG 10 CENTIMETER… LAN ORA BISA Mlaku Karo CVOSAAS ING… KANGGO PITULUNGAN AKU… Amarga SISTERKU NGANGGO 27.5 LAN IKU 1.70 DIUKUR… KAYA KANG KANGGO KANGGO .... Matur nuwun bakal kontak kula ... Mangga ...

  139.   Gerardo ngandika

    Bocah-bocah wadon Aku pengesan wanita ayu sing duwur, sikil gedhe, aku ora rumangsa kuciwa amarga sikil gedhe. Minangka pangagum sampeyan, angel kanggo aku ngujo kabecikan amarga ana sawetara wanita sing duwe kualitas kasebut. Sing bisa dakkandhani yaiku saben dina ana bocah-bocah wadon kanthi sikil gedhe lan wis ana akeh pilihan ing pasar kanggo njupuk sepatu sing apik lan maneka warna kanthi ukuran gedhe, utamane ing internet. Matur suwun sanget lan aku ngajak sampeyan nulis kanggo aku lan nuduhake kaendahan sing gedhe banget, ucapan saka San Luis Potosí, Meksiko.

  140.   Carpel yesus cina ngandika

    Bocah-bocah wadon, sikil sing paling apik yaiku sikil sing gedhe, sampeyan duwe hak istimewa utawa hadiah nganggo amba, mesthine sampeyan duwe akeh penggemar kaya aku sing rumangsa seneng lan seneng banget ndeleng sikil sing resik lan apik, kajaba pijet sing paling apik! ! Aku menehi prentah minangka sikilmu sing mungil, aku weruh sensasi sing bakal dakalami lan yen sampeyan pengin menehi brengsek karo sikil sing apik ... wow !! ambung mesum !!

  141.   Francisco ngandika

    Kanggo wanita Chili kanthi sikil gedhe, aku nyaranake supaya sampeyan bisa ngukur. Ora larang lan kualitase apik banget.
    Email kontak bigsize40@gmail.com Dheweke bisa nggawe model sing dikarepake.

  142.   patroli ngandika

    Hai, umurku 13 taun, umur 1.75m lan nganggo 42-43 lan kaca iki apik banget. Aku saka Tierra del Fuego.

  143.   Araceli ngandika

    Halo, jenengku Araceli, yen ana wong ngerti ngendi aku bisa njupuk sepatu pesta saka Meksiko nomer 9, aku bakal ngurmati banget, aku manggon ing Meksiko DF, aku kepengin ngerti ngendi aku bisa nemokake sepatu gedhe wiwit sadulurku wis palakrama lan aku wanita sing ora ana kaurmatan, pitulung apa wae sing bakal dakkarepake kanthi matur nuwun, sugeng dina sing apik.

  144.   Gerardo ngandika

    Halo Araceli, ana alamat internet sing «www.tallwomen.org» ing njero sepatu utawa sepatu pilihan nggunakake pirang-pirang kaca ing papan sing didol akeh sepatu ukuran gedhe, muga-muga bisa diladeni.
    Omong-omong, apa sifat sampeyan? Miturut sampeyan, sampeyan duwe ukuran sepatu sing biasa kanggo wong Meksiko.

  145.   Araceli ngandika

    Halo, Gerardo, mmm, yen dhuwure ora biasa, aku ngukur 1.83 lan temenan ukuran sepatuku gedhe lan angel banget yen golek aki ing Meksiko ukurane gedhe.

  146.   Gerardo ngandika

    Muga-muga alamat sing dakkirim bakal menehi layanan lan yen sampeyan ora bisa ngirim email lan aku bisa nuduhake sawetara opsi liyane, emailku yaiku gerardo.diego62@hotmail.com

  147.   Giovani ngandika

    Halo Aracelly, aku ngerti babagan sarat sampeyan lan aku bisa mbantu sampeyan. Tulis aku menyang email: patololpgtv@yahoo.com

    Ate, Giovani

  148.   naomi ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku saka Meksiko, aku nganggo 27-28 cm nanging sing paling penting yaiku umurku 13 taun. Tulung critakake marang aku toko sing adol sepatu ukuran gedhe nanging modern, ora gaya lawas. Matur nuwun ...

  149.   ALMUDENA ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, jenengku Almudena. Aku kerja ing perusahaan sing ngasilake sepatu ukuran gedhe, wiwit 41 nganti 47 ing Spanyol.
    Kita nggoleki bocah wadon kanggo katalog sepatu.
    Yen ana sing kasengsem, sampeyan bisa nulis: almudenaab2@hotmamail.com
    Matur nuwun

  150.   ALMUDENA ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, jenengku Almudena. Aku kerja ing perusahaan sing ngasilake sepatu ukuran gedhe, wiwit 41 nganti 47 ing Spanyol.
    Kita nggoleki bocah wadon kanggo katalog sepatu, sing sikile ana ukurane
    Yen ana sing kasengsem, sampeyan bisa nulis: almudenaab2@hotmail.com
    Gracias

  151.   EVA ngandika

    Aku cah wadon sing duwe komplek lan aku ora bisa nemokake nomer cilik kaya 32 utawa 33 kanggo ndeleng ing ngendi aku bisa nglawan, sanajan dheweke tuku saka aku ing internet liyane remedies ora tetep kanggo aku lan bebener kanggo ndeleng yen Sampeyan nyengkuyung nalika nemokake halaman web lan menehi alamat.

    Matur nuwun

  152.   ANA ngandika

    HELLO EVA .. BUKTIKI ING GAMBAR KAKI BESAR sing mesthi ana bagean kanggo sikil sing luwih cilik .. Sampeyan akeh, sampeyan mung kudu nyelehake ing GOOGLE «KASUTA UKURAN KHUSUS KAKI KECIL» lan sampeyan bakal bisa ngerti kepiye Akeh banget kanggo aku, aku duwe 44 ... WUJUD !!!!

  153.   sandra ngandika

    Halo, aku akeh masalah golek sepatu ing kutha, aku saka Cordoba, Spanyol, lan kabeh sing dakdeleng gedhe banget ala utawa larang banget. Aku pengin ngerti kaca sing bisa dipercaya lan nganggo sepatu sing apik, Aku mung duwe sepatu mangsa lan ora duwe musim panas.

  154.   Alma ngandika

    Kepiye ngerti yen ana akeh wanita ing kahanan iki; Aku saka Meksiko, khusus saka Puebla lan regane akeh banget kanggo golek sepatu kanthi ukuran, 7 setengah sepatu (27.5cm.) Lan nggegirisi yen blanja; muga-muga yen ana sing ngerti papan kanggo tuku sepatu sing apik ing kene, dakkandhani. Salam !!!

  155.   Mario ngandika

    Halo kanggo kabeh komunitas forum iki, aku wis 30 taun dadi pabrikan sepatu wanita, sanajan umure suwene pabrik kasebut ana, amarga sing nggawe bapakku, kita ana ing cd. saka Meksiko lan kita wis nggawe ukuran gedhe kanggo sepatu sekolah lan sepatu flat klasik ing tumit suwene pirang-pirang taun, saiki kita miwiti nganggo sepatu 5 lan 6 ing pungkasan mikir babagan transvestit, kita ngatur ukuran nganti nomer 9, Masalah kita minangka pabrikan beda-beda lan aku ora bakal menehi beban sampeyan, kepiye manawa bisa dakkandhani yaiku manawa kita nawakake garis ing akeh toko sepatu, rantai uga toko sepatu saka siji pemilik lan kabeh padha mangsuli kanthi padha, TANPA PASAR kanggo ukuran kasebut, mula kita ngerti yen ana riset sing bisa nggayuh konsumen pungkasan, aku nemokake forum iki; Aku nggoleki wanita sing ngerti pemasaran lan internet lan sing kepengin banget babagan sepatu supaya produk bisa nyedhaki konsumen pungkasan. cacles1@hotmail.com lan nomer telpon yaiku (55) 57-80-72-31 lan yen ana sing pengin sepatu, kita uga padha ngladeni, matur nuwun kanthi luwih dhisik lan muga-muga bisa nulungi sampeyan SENI

    1.    Mar ngandika

      Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan terus nggawe jinis ukuran iki, aku pas karo 29 lan aku durung bisa nemokake ing kene ing Meksiko, apa sampeyan bisa menehi cara kanggo ngerti model sing sampeyan kendarai? Matur nuwun

  156.   yami ngandika

    Hai, aku ora duwe sikil gedhe, umur 1,62 lan nganggo 36, 37 nanging umur 16 nanging duwe pasangan ibu sing nganggo 44 luwih utawa kurang lan aku pengin menehi sepatune amarga dheweke ora bisa entuk wong sing seneng

  157.   lara ngandika

    Halo kabeh !! Aku maca komentar lan uga rumangsa mandhiri babagan sikil ... umure 16 taun lan nganggo 44 !!! ... angel banget kanggo aku golek jinis alas kaki kanthi nomerku .. Aku ora bisa metu ing panggonan karo kanca-kanca amarga mung siji-sijine sneaker lan umpamane aku ora duwe akeh .. . ing ndhuwur aku rumangsa isin nalika takon babagan ageman, dakkandhani banjur dakkandhani 44 ?? .. apa padha budheg ?? !!! .. lan ngliwati toko sepatu nggawe aku sedih amarga ora bisa tuku lan dheweke ndeleng aku kaya aneh ... tulung takon apa bisa aku ngirim email liwat Argentina, ibukutha Cordoba, ing kana adol alas kaki wanita ukurane .. matur nuwun sanget !!

  158.   lara ngandika

    emailku yaiku ldw_88pretywomen@hotmail.com gracias!

  159.   lara ngandika

    Halo kabeh !! Aku maca komentar lan uga rumangsa mandhiri babagan sikil ... umurku 16 taun, umur 1.76 lan nganggo 44 !!! .. angel banget kanggo entuk jinis alas kaki kanthi nomerku .. Aku ora bisa metu ing papan karo kanca-kanca amarga mung sneaker sing dakkandhani lan umpamane aku ora duwe akeh ... ing ndhuwur menehi isin nalika takon babagan klambi sing dakkanggo, aku dakcritakake banjur dakkandhani 44 ?? .. apa padha budheg ?? !!! .. lan liwat toko sepatu nggawe aku sedih amarga ora bisa tuku lan dheweke ndeleng aku kaya aneh ... tulung takon yen dheweke bisa ngirim email menyang Argentina, ibukutha cordoba, ing kana adol alas kaki wanita (kaya sandal, tumit lan sepatu bot sing dak tresnani !!) ukurane .. e-mailku yaiku ldw_88pretywomen@hotmail.com… Matur suwun sanget !!

  160.   mine ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku uga duwe masalah sing padha karo sikil gedhe. Aku nganggo 44 karo 1.90cm lan mung 12 taun, apa sing kudu tak lakoni?

  161.   elena ngandika

    Halo, aku nganggo 41 lan aku pengin ndeleng model sepatu bot sing paling dhuwur, nanging masalahku yaiku ora nutup aku. Aku pengin ngerti apa ana elastisadas

  162.   auribel ngandika

    Halo !!! Aku saka Venezuela lan ing kene ora entuk macem-macem sepatu ukuran gedhe utamane kanggo pesta. Aku duwe anak wadon umur 13 taun lan nganggo 43 Aku ora bisa njupuk sepatu utawa sepatu pesta. Aku kadang kudu tuku mobil olahraga kanggo pria. Sampeyan bisa mbayangno bocah enom sing rumangsa rada sadar! 1. ana wong sing bisa nulungi aku supaya bisa tuku utawa liwat ngendi aku bisa tuku liwat internet. Matur nuwun

  163.   elena ngandika

    weno weno aku duwe masalah amarga nganggo 42 lan umurku mung 1.60 !!!!!!! lan mesthi katon ireng kanggo golek sepatu lan umure mung 15 taun! :(

  164.   Gusti Yesus ngandika

    bocah-bocah wadon, aja padha kuwatir! kaki gedhe paling apik !! lan yen lagi lucu !! Kanggo kita sing jimat sikil, aku bisa ngandhani manawa kita kepincut karo sikil wanita sing gedhe, apik lan apik, luwih apik, eh !! Ora ana sing luwih nyenengake tinimbang nggawe sampeyan apik banget kanthi sikil sing amba, lembab lan apik, aku siap, kanggo eksfoliasi lan alus banget !!! Ngambung…. jempol sikilmu !!

  165.   esther ngandika

    Papan sing sampeyan bisa nemokake sepatu kanthi ukuran gedhe lan ora larang banget yaiku ing masinis, ing toko kirik Hush, kanggo wanita sawetara model teka saka 35 nganti 44, aku nggunakake 44 lan sejatine angel banget amarga rega mundhak lan A akeh, kajaba kanggo nemokake, aku nyaranake sampeyan mlaku-mlaku ing kana, sampeyan bakal nemokake sepatu sing enom banget lan regane regane larang banget

  166.   almudena ngandika

    Sugeng siang Ester,
    Kita nggoleki bocah-bocah wadon kanggo nggawe katalog sepatu kanthi ukuran gedhe saka 42 nganti 45, lan kita ora ana prawan sing cocog karo 44 0 45. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa nulis karo aku ing email iki lan bakal menehi komentar .
    Gracias

  167.   ANA ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku adol loro pasang sepatu tanpa ukuran anyar 44 (sing murah) lan rong pasang ukuran 43. Wilayah Barcelona, ​​yen sampeyan kepengin, kirim email lan aku bakal ngirim foto kanggo sampeyan a_martin@hotmail.es

  168.   Martin ngandika

    Aja nganti dadi bocah wadon sing pait sing nganggo jumlah akeh. Umume dheweke paling voluptuous. Sing nganggo sepatu cilik biasane dadi bocah wadon saka endi wae. Aku ngira ana hubungan karo awak liyane amarga bocah-bocah wadon sing paling seneng karo aku nganggo 40 tanpa dhuwur banget. Aku luwih milih dheweke nganggo 37, nanging jelas ora ana kombinasi kasebut. 95% payudara alami pas 40 lan luwih. Lan ora ana sing ndeleng sikil nalika ana barang liyane.

  169.   Montse ngandika

    Halo, aku arep nggawe toko sepatu kanthi ukuran khusus nanging angel golek pabrikan sing nggawe sepatu modern lan rata sing regane ora setengah gaji. Aku duwe 43 sepatu sing nganggo sepatu pria lan nganggo sandal pria ing musim panas Ayo padha bungah, yen aku sukses aku bakal ngirim katalog kanggo ndeleng apa aku nulungi sampeyan, ambung.

  170.   Lorraine ngandika

    Halo, piye kabare? Bocah-bocah, aku wis ndeleng laporan lan komentar uga rekomendasi, aku wong Meksiko, aku mikir alias sing paling apik ing alas kaki ditemokake ing alas kaki, ana pemasok kanggo bocah-bocah wadon sing ngadeg rada amba ... saiki Aku duwe pitakon lan aku bakal seneng yen sampeyan ngandhani nomer aka ing Meksiko 40 ing Chili nomer lanang ... Aku wis nggolek informasi nanging aku mung nemokake sing padha karo nomer Amerika ... Aku bakal menehi komentar saka ati ... matur suwun lan ngambung kabeh oki? enggal ketemu

  171.   ascrit ngandika

    Aku pancen bocah lanang lan kedadeyan sing beda karo aku. Dhuwurku 1,80 lan aku ngira aku nganggo antara 40 lan 41, sing ora cukup kanggo ukuranku, nanging wingi kanca guyonan ngandhani aku nyoba sawetara sepatune saka 39 lan wis sampurna, dheweke ora ngencengi aku kabeh, Yen nyoba 40 aku ora ngerti yen aku bakal males. Apa ukuran wanita padha karo pria? Yen mangkono, aku bakal keweleh amarga akeh wanita sing nganggo padha utawa luwih saka aku.

  172.   carolina ngandika

    Hai, aku saka Meksiko ing Distrik Federal, aku pengin ana sing ngandhani supaya tuku sepatu gedhe. Aku ukuran 27, tulung wenehi alamat penting.

  173.   Mario ngandika

    Komentar iki kanggo Carolina:
    Kita ana ing Mexico City lan wis maca komentar sampeyan. Kita minangka produsen sepatu lan pelanggan ndhesek, lan mesthine kita duwe apa sing sampeyan goleki. Kita njaluk diwaca komentar sing luwih dhuwur.
    Email kita yaiku:
    cacles1@hotmail.com

  174.   Lu ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, delengen, aku transeksual lan sikilku ngukur 41, ora sepira karo sawetara bocah-bocah wadon ing forum iki, nanging angel kanggo ukuran ing Argentina, kayane ing Amerika Latin beda ora dianggep. , ing kabeh wilayah ing AS ana sawetara desainer sing njupuk sikil gedhe lan modele apik lan enom. Paris Hilton njupuk koleksi kanthi ukuran gedhe amarga nandhang kasusahan kasebut lan dheweke mesthi duwe pertimbangan para perancang amarga dheweke misuwur, saiki dheweke njupuk garis sing apik banget lan enom banget. Bocah-bocah wadon nggoleki koleksi ing internet, dheweke bakal dibius, yen sing ora larang regane dibandhingake karo kene, nanging desaine isih apik lan ukurane meh ora nate kedadeyan. Kayane para desainer ing kene nganggep saya akeh yen duwe sikil gedhe lan ing ndhuwur sepatune nggegirisi, deleng koleksi Paris, dheweke bakal seneng. Dheweke janji kepenak nalika dheweke nganggo 3 taun utawa luwih

  175.   Sonia ngandika

    ayo 😉
    Umurku 17 taun, umur 1.79 lan pas karo 43/44 dadi masalahku tenan!

  176.   kiziz ngandika

    Halo, aku umur 25 taun, aku seneng ngerti manawa ana wanita sing kahanane padha karo umur 41 lan 42 taun lan aku duwe masalah serius yen kudu nekani nikahane kakangku, aku bakal nganggo klambi lan ora nemu sepatu sing pas karo aku tanpa. Yen aku mriksa, tulung aku bisa tuku endi? Pancen penting, perkawinan tanggal 19 Juni 2010.

  177.   Ramon ngandika

    Ayo, yen sampeyan manggon ing Mexico City, temistocles 85-15 Polanco Aku duwe katalog lan conto nomer sampeyan lan luwih lawas kanggo kabeh jinis acara, dheweke bakal nggawa aku saka Eropa Lor. Nomer wiwit 5 terus nganti 28.5 Aku duwe rega sing apik banget lan kepenak, mula yen aku mung pengin dadi wong sing menehi aku amarga aku jimat sikil, ok! dadi sampeyan kudu nggawa dina tes sing sampurna!

    Matur suwun!

  178.   Alma ngandika

    Ramón: Apa sampeyan duwe kaca web sing bisa ndeleng sepatune, utawa ngirim gambar menyang email, ya? yaiku: almavez@hotmail.com
    Aku saka Puebla lan nganggo sepatu 7 setengah, angel banget kanggo njaluk sepatu sing apik, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku. Matur nuwun !!!

  179.   marisol ngandika

    Aku butuh pitulung, aku saka Nayarit Meksiko lan ora gampang banget golek sepatu suwene suwe aku kepengin sepatu bot koboi, nanging aku ora bisa nemokake dhuwure 1.80 lan nomerku 9 masalahku yaiku sikilku amba. matur suwun karo aku, aku bisa matur ing ngendi aku bisa nemokake matur nuwun lan sugeng nggawe kaca iki

  180.   almudena ngandika

    Halo sugeng enjang,
    Jenengku Almudena. Aku kerja ing perusahaan sepatu ukuran gedhe, kita nggoleki bocah-bocah wadon sing pengin katon ing katalog wiwit dhengkul. Syarat sing cocog antara 42 lan 46. Pesta sing minat bisa nulis surat ing email ing ngisor iki:
    almudenaab2@hotmail.com
    Gracias

  181.   Marcelle ngandika

    Aku saka Barcelona, ​​aku bakal omah-omah! nanging ... aku nganggo 43, lan aku 1,82 ... aku pengin golek sandal warata (tanpa tumit duwur) ing gadhing nganggo rhinestones ... gaun pengantenku gaya vintage (20an) sederhana banget nanging saiki aku butuh pitulung kanggo nemokake sing lucu lan "amba", mesthine ....
    Muga-muga aku ora njaluk sing mokal, lan golek solusi ...
    Matur nuwun sanget!
    mm

  182.   ANA ngandika

    halo marcelle !! deloken sepatune patricia martin ana sandal sing apik !!!!

  183.   Rocio ngandika

    Priksa sandal ing http://www.xlplanet.com. Dheweke duwe akeh model lan enom banget.
    Good luck!

  184.   Marcelle ngandika

    LURU, ANA LAN ROCIO:

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo wektu, lan kapentingan!

    Aku wis ndeleng kabeh, lan aku mikir sing bener supaya ora nganggo alas sikil ing mantenku .....!

    Matur nuwun bocah-bocah wadon!

  185.   carolina ngandika

    Halo, tulung aku menehi kaca utawa alamat kanggo ndeleng sepatu. Aku 27 saka Meksiko. Salam lan aku kudu nganggo sepatu tenis lan nggoleki sepatu sing apik, sikil uga amba lan ora ngerti apa apa maneh.

  186.   Monica ngandika

    HELLO NAMU IKU MONICA LAN AKU SAKING PERU, AKU Duwe MASALAH BESAR BUDAK LELAKI 12 NGANGGO 41 Lan ora bisa golek sepatu kanggo dheweke ing situs apa wae. BENAR-BENARNE nanging ora bisa entuk apa wae liwat situs. MUNG KANG SOPO ngerti papan dununge didol sepatu sing gedhe, WARITAKU AKU PITUTURU, Nuwun

  187.   Gulu Sara ngandika

    Jenengku Sara lan aku saka Buenos Aires, dhuwure 1.58 meter lan aku duwe 40 calzol, nanging bojoku sing ukurane 1.73 nganggo 39. Omong kosong amarga bedane dhuwur. Com, aku nandhang sangsara marga saka wanita sing kudu tuku sepatu saka umur 41 utawa 42 lan aku ora prelu mbahas babagan kene

  188.   Esther ngandika

    Kepiye bocah-bocah wadon: jenengku Esther lan aku saka Buenos Aires. Aku bakal ngandhani yen aku wis maca kabeh komentar ing forum iki lan aku pikir apik banget kanggo wanita sing duwe sikil gedhe banget lan ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon loro sing nganggo 49 kaget minangka conto, wanita sing sambat amarga dheweke nganggo 38 sing umume normal lan sing pas padha utawa luwih saka pacare. Ing kasusku, aku ngukur 1.58 lan aku nganggo 39 kaya bojoku sing ukuran 1.75 sing dibandhingake karo wanita liyane ing forum iki, dheweke duwe sikil sing cilik banget.

  189.   Cristina ngandika

    Halo, aku saka Meksiko saka negara Nuevo Leon, ana sing ngerti ngendi aku bisa entuk ukuran wiwit 7 taun kepungkur, aku uga duwe masalah sing padha karo sikilku, ora ana sepatu sing pas karo aku, tulung wong sing ngerti babagan toko sepatu ing kene Monterrey, Singa anyar ??? Aku seneng banget, amarga kabeh kaca sing kasedhiya ya, sepatu sing apik banget, nanging aku dudu bagean kasebut: S Matur nuwun =)

  190.   CARMEN R. ngandika

    Holiss !!
    Aku saka Meksiko, aku bosen karo No. ke kalzo amarga ing kene mung nganti 6 lan 7 mung ing katalog lan banjur mbayangake cetakan apa sing cetakan banget, aku arep menehi saran ing endi kanggo tuku sepatu paling ora medium. kakehan, yen aku pancen butuh, yen ana sing bisa dhukung, aku bakal matur nuwun tanpa wates.

  191.   ALMUDENA ngandika

    Halo, jenengku Almudena. Kita nggoleki bocah-bocah wadon sing cocog karo umur 42 lan 47 kanggo mujudake katalog. Syarat penting sing cocog kanggo ukuran kasebut lan driji sikil dawa. Para pihak sing berminat bisa nulis email ing ngisor iki: almudenaab2@hotmail.com.
    Gracias

  192.   Pilar ngandika

    Halo !! Aku manggon ing Meksiko lan aku bakal kepengin ketemu karo para pemasok kanthi ukuran gedhe ing Meksiko ... bisa uga ana salah sawijine ngerti papan sing bisa tuku. Aku seneng banget karo informasi apa wae.

  193.   Elba ngandika

    Kaya dene sawetara kita ... aku ngalami masalah iki amarga sikil gedhe ... lan aku ora duwe sepatu ... mung ngirim kanca ... nanging nuwun sewu saiki ... Aku pengin tuku kaya sing dakkarepake ... lan ing negara sing dakenggoni iki mung ana wong cilik .. lan ora didol .. Aku pengin kontak karo sampeyan lan tuku .. matur nuwun

  194.   MARLEY OBANDO ALFARO ngandika

    AKU KANGGO NGEMPIT Nanging aku seneng ndeleng ing endi aku bisa tuku sepatu kanggo wongku wiwit aku pancen jegeg lan kandel lan jumlahe 43 lan aku ora bisa njupuk dheweke saka COSTA RICA

  195.   Betzaida Rey ngandika

    Hai, aku saka Venezuela, aku kasengsem sandal utawa sepatu nomer 43, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa ngirim katalog kanggo ndeleng model, lan apa sampeyan bisa ngirim. Muga-muga wangsulan matur nuwun.

  196.   Valentina ngandika

    Halo !! Aku uga saka Venezuela lan gabung karo sing nandhang sangsara .. Aku nganggo 42 lan ora entuk sepatu = '(Aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan menehi katrangan saka ngendi .. !!! salam!

  197.   Rocio ngandika

    Kanggo Monica saka Peru:

    Aku Spanyol lan aku manggon ing Lima. Aku duwe masalah sing padha ing kene amarga aku nganggo 41 lan ing kene dheweke ngarani 39 "ukuran gedhe". Muga-muga sampeyan bisa nemokake 40, nanging umume cilik utawa sempit.

    Aku pitutur marang kowe, wingi ing Oeschle, aku nemokake sawetara sepatu balerina kulit sing apik (flat) ukuran 40 lan cocog kanggo aku, dikurangi dadi S /. 35. Aku uga nemokake sawetara sepatu wanita sing apik banget, ukuran 40. Ana macem-macem model, coba delengen manawa sampeyan maca kanthi tepat wektu lan bisa nyedhaki, manawa ana model sing cocog kanggo putrine.

    Minangka tumit (tumit) aku kudu sabar, nalika lelungan menyang Spanyol, aku bakal nganyari alas kaki amarga ing kene aku ora nemokake tukang sepatu sing bisa ngukur amarga dheweke ngandhani yen kudu tuku 41 pungkasan lan ora menehi ganti rugi kanggo siji pelanggan 🙁

  198.   sabrina ngandika

    Halo, aku saka Argentina. apa ana sing ngerti arep tuku sepatu sing apik ora regane larang? Aku pas karo 41/42 gumantung karo jinis sepatu ... lan kasunyatane ing toko sepatu umum, aku ora bisa nemokake apa-apa sing cocog. Aku nemokake sawetara produsen sing nggawe ukuran gedhe nanging regane cukup larang.

  199.   Regina ngandika

    Halo, aku saka Chihuahua, Mexico lan aku uga nganggo sepatu gedhe y 28, aku pengin ngerti manawa sampeyan ngerti toko ing Chihuahua, ing kana adol sepatu sing apik kanggo wanita ...

    salam !!!!

  200.   ana ngandika
  201.   Baitana ngandika

    Halo, sawetara wektu kepungkur aku nyiyapake toko ukuran khusus, lan kabeh durung sukses, mula asil saka penutupan, aku duwe sawetara pasangan sepatu ukuran khusus ing omah. Sawetara sing wis didol ing eBay, nanging prosese alon-alon lan aku ora seneng cara kerjane, mula aku wis nyiyapake blog sing kudu tak pasang kabeh pasangan miturut ukuran, cukup klik. nomer sing dakkarepake. Aku wis nemtokake rega sing murah banget, amarga dianggep minangka pabrikan sing apik, amarga sing dadi minatku yaiku supaya aku ora duwe omah, aku ora entuk apa-apa.
    Pitakon apa wae aku bakal seneng mangsuli.

    http: /miszapatostallasespeciales.blogspot.com

    Thanks lan salam apik

  202.   ana ngandika

    Halo, Baitana, aku minat karo sepatu, nanging aku ora bisa nemokake apa-apa saka alamat sing sampeyan tinggalake. Aku bakal ngirim email supaya sampeyan bisa ngirim katalog kanthi ukuran lan rega yen sampeyan bisa.
    Salam

  203.   bonprincess ngandika

    Halo !!! Aku saka Nuevo Leon Mexico, amarga alasan kesehatan amarga kaget amarga dheweke nyaranake aku supaya ora nganggo sepatu dhuwur, mula aku mutusake arep adol tambang sing 8 Meksiko utawa 11 AS, aku akeh perjuangan supaya bisa entuk tuku liwat importir, aku tuku ing kaca AS lan dheweke menehi layanan nampa lan ngirim menyang omahku kanggo komisi kanthi rega invoice, amarga saka iku dosa yen ora disimpen ... yen sapa sing kepengin bisa njaluk laporan marang email bonprincesa@live.com, kanthi seneng aku bisa ngirim foto lan rega .... meh kabeh digawe saka kulit lan merek sing apik lan dikenal, nanging yen feminin lan dhuwur banget ... .. matur nuwun !!!!

  204.   omar ngandika

    Halo bocah wadon. Aku bocah lanang, umur 1,82 lan nganggo klambi 41. Nanging ing dina liya aku karo kanca loro, sing siji nganggo 41 lan liyane 40, lan apa sing bakal kaget nalika nyoba sepatu bocah wadon umur 41 taun lan dheweke padha gedhe banget, sikilku tetep metu, mula kanca liyane ngidini aku nyoba dheweke 40 lan pas karo aku, ora nemplek kabeh, nalika aku mesthi nganggo sepatu pria ing 41. Dadi, kita mbandhingake tanduran sikil karo sikil siji lan sejatine kanca sing 41 duwe sikil luwih gedhe tinimbang sikilku lan 40 saka XNUMX padha karo sikilku. Kanggo kabeh iki, kanca-kancaku mati amarga ngguyu lan ngolok-oloki aku amarga sikilku luwih cilik tinimbang dheweke, sejatine aku cukup isin lan nalika maca forum iki aku ngerti ana akeh bocah wadon sing sikil padha lan luwih gedhe tinimbang sikilku .
    Saiki nalika ketemu, dheweke ngguyu lan nggawe kompleks kanggo aku. Pitakonanku, apa nomer bocah wadon padha karo bocah lanang? Amarga kanggo pria aku nggunakake 41 nanging ing sepatu wanita ukurane gedhe banget. Salam kanggo kabeh lan aku ngajak ...

  205.   Baitana ngandika

    Halo, aku wis maca komentar Omar, lan aneh tenan yen kedadeyan sampeyan karo nomer kasebut, amarga wong lanang pungkasan luwih akeh tinimbang wanita, mula aku ora ngerti yen 41 wanita gedhe banget sampeyan lan 41 wong iku ora apa-apa. Ing ukuran Eropa, nomer 40 ukuran udakara 26 cm. lan 41 udakara 26,5 cm.

  206.   kembang kembang agostina ngandika

    Umurku 12 taun lan umur 42 saiki aku ngenteni mengko aku ora ngerti

  207.   Almudena ngandika

    Halo, jenengku Almudena. Kita nggoleki bocah-bocah wadon sing cocog karo umur 42 lan 46 kanggo mujudake katalog. Syarat penting sing cocog kanggo ukuran kasebut lan driji sikil dawa. Para pihak sing berminat bisa nulis email ing ngisor iki: almudenaab2@hotmail.com.
    Gracias

  208.   MICHAEL ngandika

    Pangukuran kasebut gumantung karo anggota lan mung sikil sing ayu …….

    Salam

  209.   CLAU ngandika

    Kanggo bocah-bocah wadon sing gedhe ing Meksiko:

    SHOESCLUB sing dadi toko gratis, aku wis tuku lan adol apik lan duwe sketsa ukuran gedhe, sangang kulon lan liya-liyane.

    zapatostallasgrandes@yahoo.com.mx Dheweke ana ing Zapopán, Jalisco lan adol ukuran 7, 8 lan sangang mex.

  210.   MICHAEL ngandika

    Bocah-bocah wadon, aku bakal menehi 190 Euro kanggo sapa wae sing stimulasi kontol karo sikilku, aku duwe masalah serius, aku jimat sikil lan sepatu hak dhuwur, lan stoking, kanggo sing ngerti babagan jinis fetisisme iki kuat banget lan uga menehi saran .. . sarat yaiku: duwe sikil sing amba lan lucu (kirim foto) Aku bakal milih sing paling apik, "Ora guyon"
    ciri sing mbedakake aku, aku wong sing dhuwur, kulit putih, tampan lan seneng olahraga, aku sengit ngrokok lan aku ngombe sethithik banget, kulit coklat lancip, ditandhani. Aku ing Meksiko ..

    salam!

    1.    monica ngandika

      Sampeyan nyekel kula adoh Miguel, yen sampeyan mbayar lelungan sampeyan bakal duwe sikil sajrone wulan

  211.   gerardo ngandika

    Monica, ukuran sampeyan nganggo apa? Kirimake foto sikilmu nganggo sepatu sing duwur lan yen aku padha lan aku bakal nggawa sampeyan ing Meksiko taun suwene.

  212.   JAVIER ngandika

    Hai Monica, aku uga jimat sikil gedhe? Nganggo ukuran apa? Saka ngendi sampeyan? Aku uga gelem mbayar yen aku seneng banget karo sikilmu.
    Iki suratku.
    javiersrh12@hotmail.com
    Besos

  213.   Gerardo ngandika

    Monica, jebule sampeyan bakal sukses banget ing Meksiko, nanging aku njaluk sing pertama, kirim fotomu tanpa sepatu lan sepatu menyang emailku gerardo.diego62@hotmail.com lan aku ngirim tiket menyang kelas siji.

  214.   Miguel ngandika

    Monica, kuwi sikape, mesthine sampeyan Spanyol, oke! Aku ora duwe masalah, luwih akeh aku mbayar sampeyan plancongan lan plancongan! haha .. kirim fotomu karo sneaker, high heels, tanpa alas kaki, nganggo stoking, lsp…miguelangelsanjose@axtel.net

    Kisses!

  215.   Max ngandika

    Halo Monica, aku uga jimat kanthi sikil gedhe, aku pancen apik banget, aku saka Spanyol, mula yen sampeyan kepengin, aku seneng seneng karo sikilmu, yen sampeyan pengin ngomong, hubungi aku, death_poe92@hotmail.com

  216.   Helen ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, deleng ing kaca iki, nggawe sepatu wanita nganti umur 44 taun, lucu banget lan regane ora enak.

  217.   sandra ngandika

    Halo xicas, Helena, dhuwure 1.80m lan nganggo 43,5, nanging masalahe yaiku sikilku lancip lan dawa banget lan umume sepatune jembar, apa sampeyan ngerti tenan manawa sepatune ora amba? Matur nuwun bocah-bocah wadon lan Natal sing nyenengake

    1.    toni ngandika

      Hai Sandra, sampeyan saka ngendi?

  218.   Aku argentine ngandika

    Halo, aku wong Argentina, nganggo klambi 42, lan kelas sithik lan ora bisa entuk nomerku, lan nalika entuk kanggo wong tuwa utawa ing kasus apa wae, aku dikirimi mrono ing omah sing digoleki para transvestir, lan aku uga ora bejo amarga nggunakake akeh platform lan aku ora butuh dhuwur kasebut. Dhuwurku 1,76m. Aja tuku apa-apa, nanging aku pengin promosi sepatu sing luwih gedhe lan apik !!! Aku umur 30 taun lan isih enom !!!! Ngambung

  219.   Miguel ngandika

    Bocah-bocah wadon sing ayu, aja gawe aku rumangsa ala. Aku wis ngucapake kaping pirang-pirang ing grup iki, sikil gedhe sing apik lan peduli minangka perkara sing paling seksi! nganggo paku abang seksi sing ayu! kanggo kita jimat kaki iku bom !!!! erotis dadi luwih ora ok !! Dadi KANGGO KAKI CANTIK BESAR! Yen kanca, kanca lan kekasih sampeyan nggawe wong-wong mau diwaspadai, ngetrapake saben dinane, lan nyedhot lan nyelehake sampeyan, napa ora? Kowe PUTRI !! Yen ngono jempol sikilku dadi adoh, mula aku bisa menehi 70 Euro kanggo sapa waé sing ngidini aku ngurmati sikil, (pijet, ngambung, ngicipi) lan ngidini aku ngrangsang awak dhewe ing wilayah kelaminku !! uuuufff !! Aja ngandhani yen reged, ora gampang menehi komentar babagan iki, sabenere amarga sopan sing ditrapake ing sawetara wong, .. sing ujar manawa aku tampan, duwur, sampurna, langsing, aku seneng olahraga, umur 37 taun, pengusaha, sampeyan bisa ndeleng kula ing facebook kaya Miguel San Josè .. Aku manggon ing Meksiko DF ……. KISSES CANTIK !! Lan tulung yen sampeyan bisa ngirim foto sikilmu sing ayu, ora ditutupi, nganggo sandal, ditutup, mbukak, nganggo kaos sikil kepiye !!!!!! dhuwit iku bener ...... ambung !!!!

  220.   Mike ngandika

    Pancen setuju karo Miguel!

  221.   Almudena ngandika

    Sugeng enjing Sandra, kita nggawe katalog sepatu kanthi ukuran antara 42 lan 46, kita golek kanthi tepat kanggo bocah-bocah wadon sing duwe sikil dawa amarga cocog karo sepatu pungkasan. Yen sampeyan kepengin nampa informasi, sampeyan bisa nulis marang aku: almudenaab2@hotmail.com

  222.   catalina ngandika

    Apa komentar kaya ngono, dadi, dadi, dadi, dadi, ora masuk akal, ora ana gunane. bodho

    GAS KUNCI BENAR GAS

  223.   andrea ngandika

    Apa sepatu iki ing Chili?

  224.   Geovany ngandika

    Kanggo bocah wadon sing nulis nganggo jeneng samaran "Aku Argentina":

    Aku nulis kanggo sampeyan saka Ekuador. Aku manggon ing kutha sing akeh pabrik sepatu khusus. Aku pengin tetep berhubungan karo sampeyan. Emailku yaiku patololpgtv@yaoo.com

    Bisa uga aku bakal pindhah menyang Argentina ing taun iki, aku bakal nggawa sampeyan pasangan pasangan kanthi rega regane (udakara 10 nganti 15 dolar saben pasangan) Tulisen aku. Matur nuwun

  225.   Geovany ngandika

    Nuwun sewu: emailku patololpgtv@yahoo.com

  226.   ines ngandika

    hola

  227.   lolita ngandika

    Hai, aku saka Cali, Kolombia, bisa uga ana wong sing nulungi aku nggunakake situs sing adol ukuran gedhe, aku bakal ngerti informasi kasebut

    1.    yeyi ngandika

      Lolita, hubungi aku, aku bisa nulungi sampeyan, aku wong Kolombia aldala74@hotmail.com

  228.   Mario ngandika

    HELLO GIRLS, SALAM ING KABEH AKU NULIS KANG SANTIAGO DE CHILE, AKU NGANGGO SEPATU KANGGO WANITA KANGGO KAKI BESAR, ING GAMPANG ING NGISI SANDAL MUTU SANGAT LUCU, KANGGO KANGGO KABEH LANJUTAN KAKI KAKI, KANGGO GUNA FORMAL lan OLAHRAGA

    Nomer kasedhiya saka 39 nganti 42

    Mung USD $ 30

    KANGGO ngirim informasi liyane lan fotone modhel, tulung ditulis:

    TODO.PIESALUDABLE@GMAIL.COM

    REGARDS !!!!!!!!

  229.   M Angeles ngandika

    Sugeng siang cah !!!
    Aku nulis kanggo ngandhani babagan penemuan anyar. Amarga duwe bocah lanang lan wadon, aku ora ngerti apa sing dadi sikilku sing tuwuh ... Aku nganggo 42,5 kanthi akeh masalah nemokake alas kaki sing imut lan enom sing ukurane, nanging kaget aku nyoba liyane. Sepatu bot dina 41 ing Primark lan gaib! Dadi, yen ana ing antaramu duwe rantai sandhangan iki, aja nyoba-nyoba nganggo 41 sepatu sing ukurane gedhe banget.

  230.   heriberto para ngandika

    Good afternoon
    Pitakonanku yaiku yen ing Bogota Colombia aku entuk sepatu ukuran gedhe kanggo anak wadon lan garwane sing pas 40 41 lan angel banget amarga model enom lan modis sing anyar ora gampang kasedhiya ing kene
    Ngenteni komentar sampeyan

    1.    Yeyi ngandika

      Heriberto, ayo padha kontak ,, aldala74@hotmail.com , Aku bisa nulungi dheweke!

    2.    yeyi ngandika

      goleki aku ing zapaticos zapatones facebook

  231.   MARIO ngandika

    Halo, aku nulis kanggo sampeyan saka Chili. Kita duwe sandal kanggo wanita sikil gedhe saka nomer 39 nganti 42. Digawe khusus kanggo kesehatan sikil.
    kita ngirim menyang kabeh Chili lan luar negeri

    ngirim foto lan rega liwat email

    Kita ngenteni komentar sampeyan
    salam !!!
    todo. Puppiesaludable@gmail.com
    Santiago de Chile

  232.   Pangeran oloyede ngandika

    Mangga sampeyan bisa nuduhake email kanggo klub perusahaan ohju klub kerja klub wengi ,,,,, kanggo ngirim vitae kurikulum

  233.   Lilianailucionoasis ngandika

    Halo, aku pengin tuku sepatu modern sekolah nomer 9, ing endi bisa komunikasi?

  234.   Gabriela ngandika

    Aku pengin alamat kanggo tuku sandal lan sepatu nomer 42

    1.    Lourdesspg ngandika

      Aku duwe anak wadon karo umur 42 lan 14 taun, aku mung kepengin ketemu ing maripaz lan ora ana ing kabeh modhel, aku saka SALAMANCA yen sampeyan nemokake barang tulung dakcritakake, lourdesspg@terra.es

      1.    R Kare B ngandika

        Halo, anakku sing umur 14 taun uga duwe 42-43 lan bocah umur 22 taun duwe 44. Aku menehi saran supaya sampeyan ndeleng ing webshop La Redoute.

  235.   Deli 2906 ngandika

    Aku pengin alamat sing tuku sepatu # 42 lan 43

  236.   Yuli_90_06 ngandika

    Aku pengin ngerti endi sing tuku sepatu nomer 42… .. Aku wanita enom nanging ukurane wanita nganti 40 ing endi wae. ruang lingkup moneterku ora diwenehake kanggo merek gedhe ..... ora ana pelanggaran sing aku pengin ngerti endi sing tuku para waris ... yen ana sing maca iki lan ngerti endi sing bakal entuk alamat ... matur nuwun

  237.   SIHAT ngandika

    TODOPIESALUDABLE@GMAIL.COM, MODEL SEASONAL BARU ING NOMOR BESAR KANG WANITA 

    1.    Lourdesspg ngandika

      Aku pengin ngerti apa sampeyan duwe bocah wadon enom ukuran 42 taun lourdesspg@terra.es

  238.   Rosa Esrher Urquia ngandika

    Aku pengin ngerti nomer telpon utawa alamat kanggo tuku nomer 42 43 

  239.   Jessica ngandika

    Aku kudu ngerti ing endi bisa tuku sepatu ukuran 42 .. regane apa, aku saka bernal .. matur nuwun
     

  240.   Tanika_xulika ngandika

    toko ing cartagena, ing kana adol sepatu ukuran gedhe kanggo quica umur 14 taun, kirim email karo alamat, mangga urung tanika_xulika@hotmail.com

    1.    Aldala74 ngandika

      aldala74@hotmail.com, ing Kolombia aku bisa nulungi sampeyan

  241.   Shir ngandika

    Aku cah wadon saka Kosta Rika, aku pengin ngerti yen dikirim lan ing endi toko, amarga ing kene angel golek sepatu ukuran 42

  242.   Maxikika ngandika

    Lan ing ngendi aku bisa nemokake, apa sampeyan duwe toko sing penting

  243.   Anyelir ngandika

    Nganggo tuku tumit sing apik banget sing ora dipikolehi, para wanita kanthi sikil gedhe ing Venezuela

  244.   Esther Diaz ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku wis nemokake toko ing Barcelona nanging akeh liyane ing Spanyol, yaiku toko kirik hush, dheweke sepatu sing apik banget, aku ketemu amarga situs web iki lan http://mas Puppies.blogspot.com. Saiki, dheweke uga duwe barang saka toko online sing dakdeleng.
    Muga-muga aku wis mbantu, aku duwe dhuwit 44 lan aku wis nemokake regane kanggo dhuwit.

    1.    toni ngandika

      Halo Esther, apa sampeyan bisa nemtokake ing wilayah endi ing Barcelona? merci

  245.   Kirik196 ngandika

    Hai, aku saka Chili, aku duwe masalah, ing kene aku ora ngerti ing endi bisa nemokake sepatu klambi ukuran 43 kanggo putriku sing umure 16 taun, dheweke mung duwe sandal, aku kudu ganti sekolah lan aku butuh sepatu amarga ana kalane dheweke kudu resmi yen ana. Sapa sing bisa menehi informasi sithik, aku bakal ngormati, emailku cachorritaa196@hotmail.com matur nuwun sanget sakderengipun

  246.   Rociotrabu11 ngandika

    Toko ing malaga kanggo bocah-bocah wadon umur 16 taun kanthi ngadeg 43? Yen sampeyan ngerti, kirim email menyang rociotrabu11@hotmail.com

    1.    toni ngandika

      Halo, saka kutha apa ing Malaga?

  247.   Arielattolino ngandika

    Halo, aku pengin ngerti sepira sepatu nomer 41 sing metu, matur nuwun

    1.    Zapaticos74 ngandika

      saka 80.000 nganti 160.000 ing Kolombia, yen sampeyan ana ing Kolombia hubungi aku zapaticos74@hotmail.com

  248.   CINTHIA ngandika

    Aku ING KENE ngerti nang endi aku entuk nomer 41 sepatu ing area sisih lor SOY DE POLVORINES

  249.   isela flores ngandika

    Halo! Aku saka negara Oaxaca, aku pengin sampeyan ngirim model sandal musim semi musim semi. Aku nomer 27; Aku seneng yen sampeyan ngirim menyang email isemaria2008@hotmail.com dina apik !!!! Bu Isela

  250.   carmen cahya ngandika

    sikilku amba lan gedhe lan ukurane 40 aku golek sepatu suede lan sepatu kanggo nyelehake tumit 5

  251.   lesi perez ngandika

    Hai, aku Mayi, anakku nganggo umur 43, mung umur 14 taun, ing kene ing Venezuela aku ora bisa njupuk sepatune, mula aku butuh pitulung. Yen ana kontak ing Kolombia, komunikasi karo aku.

  252.   pacrisoral Evelyn madona Ortiz ngandika

    Kepiye carane bisa entuk sepatu sikil ireng sing ireng murah ing ukuran 41 ing QUITO-ECUADOR, emailku pacrisoral@hotmail.com tulung aku tulung… ..

  253.   Basis Patricia ngandika

    Halo urip apik !! Aku butuh banget sandal sing apik kanggo acara lan tekan kene ... apa sampeyan bisa menehi omongane ing toko ngendi? Aku Panjaluk !!! ukuranku 27,28 ing mexico ... tlla 11 UE yen sampeyan duwe ukuran ing endi bisa ndeleng sepatu sing sampeyan pakai?
    Matur suwun lan muga-muga sampeyan wangsulan kanthi cepet 🙂

  254.   soraya ngandika

    hello pteciso sepatu 41-42 katalog lan rega? !! Matur nuwun

  255.   mjose ngandika

    hello, aku seneng duwur tumit nanging sikilku nganggo ukuran 42 lan ora bisa nemokake apa-apa sing cocog karo selaku. Apa ana sing ngandhani toko online sing regane ora larang?

  256.   miriam ngandika

    Halo, aku pengin golek sandal utawa sepatu partai nomer 41 kanggo anakku wadon, dheweke umure 14 taun lan aku wis ngunjungi kabeh kaca internet lan aku ora entuk apa-apa.

  257.   Paco ngandika

    Aku rumangsa meri kabeh, aku ngukur 1.73 lan cocog karo 5 1/2 utawa 39

    Lan dheweke pancen nganggep manawa bocah wadon sing sikil gedhe luwih apik, aku bakal omah-omah karo sapa wae tanpa mikir ...

  258.   Mar ngandika

    Halo, sanajan sing nulis 5 taun kepungkur, aku saka Meksiko, saka Negara Bagian Puebla, aku duwe sepatu anyar sing durung digunakake amarga krasa ora kepenak, yaiku 12 USA, yen ana wong sing kasengsem aku bakal ninggalake email mariana_1316@hotmail.com Salam

  259.   mayra razetto reyes ngandika

    Halo, aku nganggo 41, aku arep menehi katrangan babagan ngendi aku bisa njupuk sepatu sekolah kanthi ukuran xfas wangsulan amarga aku dina Senen aku miwiti sekolah

  260.   toni ngandika

    2 bocah wadon sing nganggo 49 uga dhuwur banget, ta? Apa sampeyan saka Spanyol utawa Chili?

  261.   toni ngandika

    2 bocah wadon sing ana 49 jabatan kasebut uga kudu dhuwur banget? Apa sampeyan Spanyol utawa Chili?

  262.   toni ngandika

    halo clemen, sepira sampeyan?

    1.    Clemen ngandika

      hello, ora akeh, 1.71

      1.    Lee ngandika

        Halo, pira cm dawa dawane ukuran 43 padha? Sepira sikilmu

        1.    Sonya ngandika

          udakara 27,5cm

  263.   toni ngandika

    Hai Maria, umure piro sampeyan?

  264.   toni ngandika

    kabeh sebab 😉 Aku ora ngerti sebabe kompleks ...

  265.   toni ngandika

    hello

  266.   Ana ngandika

    Aku 1.80, sikilku lancip lan dawa 27cm, aku nganggo sepatu 27cm (aku tuku ing internet utawa menehi pitunjuk marang wanita ing toko sepatu kanggo njaluk utawa katalog), sepatu tenis 27.5cm (toko sing adol tenis utawa Ing internet, aku ngerti ora ana wanita lan aku golek pria) lan sepatu liyane antaraning 27-28cm, umpamane aku pengin sawetara skate 28cm (ing toko, boot duwe ventilasi lan aku bakal nganggo kaos sikil sing kandel), Sejatine aku wis biasa, aku ndeleng sikilku lan dheweke dadi normal 🙂

  267.   Cristina ngandika

    Halo kanca, aku saka Venezuela, dhuwure 1.80 lan sing terakhir 28cms, lan ing kene umume alas kaki yaiku 26 cms lan kaya sing bakal sampeyan ngerteni, angel banget kanggo aku golek sepatu, yen ana wong sing nulungi aku utawa nuntun aku kepiye carane tuku sepatu saka kene, aku ngerti yen sampeyan ngormati banget, ngambung lan nandhang sangsara yen dudu sikil gedhe nanging sampeyan ora entuk ukuran

  268.   anita torres ngandika

    Halo kanca, aku saka Peru, umure 12 taun, umurku 1.80 lan sepatuku ukuran 42, aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan nuntun aku ing endi aku bisa entuk sepatu sing apik ukurane

  269.   Osiel ngandika

    Sugeng enjing, miturut pendapatku, aku bakal menehi pitutur marang kowe, sing dakkarepake, aku ora nolak babar pisan yen wanita duwe sikile gedhe, sejatine yen dheweke duwe sikile sing dirawat kanthi apik lan apik banget tumrap aku kayane luwih saka apik banget, wong wadon pancen alami lan aku yakin manawa ukuran sikil sampeyan paling ora penting, sampeyan ora prelu nganggo salah sawijine sepatu kanggo dadi Cinderella, mung duwe sikil sing apik sing bakal dadi sing paling apik sanajan sampeyan duwe sikil "gedhe". Salam lan aja eling karo para wanita sing ayu lan larang regane, aja nganti penting.

  270.   Osiel ngandika

    Sugeng enjing, miturut pendapatku, aku bakal menehi pitutur marang kowe, sing dakkarepake, aku ora nolak babar pisan yen wanita duwe sikile gedhe, sejatine yen dheweke duwe sikile sing dirawat kanthi apik lan apik banget tumrap aku kayane luwih saka apik banget, wong wadon pancen alami lan aku yakin manawa ukuran sikil sampeyan paling ora penting, sampeyan ora prelu nganggo salah sawijine sepatu kanggo dadi Cinderella, mung duwe sikil sing apik sing bakal dadi sing paling apik sanajan sampeyan duwe sikil "gedhe". Salam lan aja eling karo para wanita sing ayu lan larang regane, aja dianggep serius, ana akeh seniman sing ayu lan sikile cukup gedhe lan isih ayu.

  271.   Maria Jose Roldan ngandika

    matur nuwun kanggo kontribusi sampeyan daniela!

    1.    Ricardo Buen-Mont ngandika

      Halo Maria Jose! Susah kanggo ketemu bocah wadon sing paling dhuwur, paling ora ing negara (Ecuador) aku ukuran 1,93 lan nganggo 48'5. Apa sampeyan Spanyol? Aku Spanyol nanging duwe kebangsaan, aku asring lunga menyang Spanyol.

  272.   Sonya ngandika

    Halo bocah wadon, sikil gedhe dudu kaya ing ngisor iki, aku ngukur 1,80 lan nggunakake 43 kaki. Lan aku wis ndeleng toko online sing paling akeh, lan yen sampeyan nemokake barang nanging regane apa ???, sing dakkira yaiku pabrikan kudu miwiti nganggep nggawe jumlah sing luwih gedhe, amarga saiki umure rata-rata saya mundhak Lan isih akeh luwih akeh wong sing duwe masalah iki lan sing paling sedhih yaiku mung ing kutha sampeyan ana siji utawa loro toko sing duwe nomer, lan yen duwe, sampeyan ora bisa milih lan umume ora cocog karo sampeyan.

  273.   Maricela tamayo ngandika

    Hai, dhuwure 1.89 lan sikilku digunakake amba lan jembar, umur 12 taun ing Meksiko saka 10 taun, lan ora mungkin aku bisa golek sepatu, mangga ana wong sing ngandhani ngendi aku bisa tuku ing kene ing Meksiko.

  274.   viridian ngandika

    Halo, aku maca komentar lan saiki rasane ora enak banget, amarga umurku 1.62 lan nganggo 27 (sentimeter), kabeh wanita sing komentar lan nganggo sing dhuwur lan aku kerdil lan patona apart adoh saka kompleksku. saka Meksiko ngerti ngendi kanggo njupuk sepatu gedhe.

  275.   Kattya ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku duwe ukuran 39-40, gampang banget golek ukuran sepatuku, ukuranku 1.70 nanging isih tuwuh, amarga umurku 14 taun, nanging aku ora ngerti wong sing nganggo 38, amarga durung Aku angel golek sepatu sing wis dak sadhar sadurunge, nanging aku bisa ngatasi, aku ngerti yen kanthi dhuwur katon apik, amarga menehi ganti rugi, bisa uga tuwuh luwih akeh nanging aku maksimal 1.75. Nanging aku ora seneng sawetara gaya sepatu amarga ilang estetika.