Sup chickpea karo sayuran sing macem-macem

Chickpea sup chickpeas karo sayuran Musim semi wis teka lan isih kari sawetara dina kadhemen kanggo njupuk kauntungan lan duwe panganan panas, kaya dina iki sup buncis karo sayuran sing beda-beda. Piring iki sajian kepenak banget nalika dina adhem utawa udan ... Dheweke dadi nedha bengi sing sampurna kanggo anget ing pungkasan dina.

Sup legume uga gampang banget digawe lan akeh nutrisi. Dheweke uga fleksibel banget, ing pangertene manawa kita bisa milih macem-macem bahan miturut sing dikarepake, utawa gumantung karo apa sing ana ing kulkas. Dadi seneng, kita isih duwe wektu!

Úa:

(Kanggo 2 wong).

  • 200 gr. saka cah ayu sing wis dimasak.
  • Kacang polong seger utawa beku.
  • 1 wortel
  • 1 kentang cilik.
  • 1/4 bawang bombay.
  • 1 papak cengkeh.
  • 750 ml. sayur-sayuran utawa duduh kaldu pitik.
  • Lenga zaitun
  • Parsley.
  • Uyah lan mrico.

Preparasi sup kacang ayam karo sayuran:

Kupas lan dadu kentang utawa, kayadene sing bakal digawe sawetara patatas bravas, yaiku, mancep lan narik piso kanggo nyuwek potongan kasebut. Kita ngilangi kulit dangkal saka wortel lan dipotong dadi irisan setengah. Uga disigar bawang putih lan bawang bombay.

Sawise wis siyap kabeh sayuran, kita dadi panas minyak zaitun ing panci kanthi panas sing sedhengan. Sayuran ngenalake sayuran, kajaba kacang buncis lan kacang polong, sing bakal dakgabungake mengko. Tumis udakara 5 menit mung kanggo ngeculake rasa, ora usah empuk, wiwit iku kita bakal masak nganggo duduh kaldu. Yen sampeyan pengin nggawe sup tanpa minyak, sampeyan bisa mbukak langkah iki lan masak kanthi langsung.

Lebokake duduh kaldu menyang panci, ditambah karo uyah lan mrico secukupe, sanajan yen duduh kaldu wis asin, mula ora perlu. Tambah kacang polong lan kacang sing wis dimasak lan supaya kabeh godhok udakara 15 menit utawa nganti sayuran empuk. Yen kita pengin nggabungake sawetara herbal aromatik sing dicincang, kayata peterseli, kita bakal ngatasi separo masak. Copot saka panas, tambah uyah yen prelu lan adhem panas.

Varian:

Kita bisa milih bahan-bahan sup sayur iki miturut sing kita pas, miturut selera saben juru masak.

Kita bisa gantang kacang buncis, uga sadurunge dimasak.

Sayuran uga bisa macem-macem, kayata brokoli, bayem, kacang ijo, waluh, kubis utawa jagung Cina ... Kombinasi kasebut ora ana enteke, disesuaikan karo selera kita.

Sampeyan bisa nambah sawetara elemen daging, sing mesthi nambah rasa. Bisa nambah sawetara kiub ham, utawa sawetara sisa daging sing wis dimasak sadurunge, sing bisa digunakake maneh kanggo sup iki.

Kita uga bisa menehi sampeyan sentuhan bumbu, bumbu nganggo cumin, kari utawa paprika.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.